Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι απολαύσεις του πολλές! Κάθε στιγμή της ημέρας, αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι νόστιμο και κυρίως εύκολο ως προς την εκτέλεσή του, καθώς θα προτιμούσαμε να μην ξοδέψουμε περιττό χρόνο στην κουζίνα, τόσο λόγω υψηλής θερμοκρασίας όσο κι εξαιτίας των υποχρεώσεων της καθημερινότητας που συνεχίζουν να τρέχουν. Το κοινό όλων των συνταγών με τις οποίες θα περάσουμε όλο το καλοκαίρι;Η σειρά Μαγιονέζας Condito, φυσικά, που χαρίζει την πιο ξεχωριστή γεύση σε κάθε πιάτο.
Ανακαλύψτε τις πιο tasty συνταγές!
BLT Sandwich με κλασική Μαγιονέζα Condito

Υλικά:
- 4 κ.σ κλασική Μαγιονέζα Condito
- 10 φέτες (250γρ.) μπέικον χοντροκομμένο
- 4 φέτες ψωμί – φρυγανισμένο
- 4 φύλλα μαρουλιού
- 1 μεγάλη τομάτα σε φέτες
- Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι ή στο grill ψήνουμε το bacon μέχρι να γίνει τραγανό. Απλώνουμε την μαγιονέζα στο ψωμί. Από πάνω βάζουμε το μαρούλι, τις φέτες τομάτας, αλατίζουμε, προσθέτουμε το bacon και κλείνουμε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού. Κόβουμε στην μέση και σερβίρουμε.
Avocado Toast με αβγό και Μαγιονέζα Light Condito

Υλικά:
- 2 κ.σ. Μαγιονέζα Light Condito
- 1 ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
- 1/2 λεμόνι, τον χυμό του
- 50 γρ. ρόκα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
- 4 φέτες χωριάτικο ψωμί
- 4 αβγά βραστά
- Αγγουράκι και καρότο σε λωρίδες
- Ραπανάκια
- Φύλλα πράσινης σαλάτας
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μούλτι την μαγιονέζα, το αβοκάντο το λεμόνι, τη ρόκα, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα πολτοποιούμε σε μια κρέμα. Διορθώνουμε τη γεύση με λεμόνι, αλάτι, πιπέρι αν χρειαστεί. Φρυγανίζουμε το ψωμί. Απλώνουμε στις φέτες του ψωμιού την κρέμα αβοκάντο, το αγγουράκι, το καρότο, τα ραπανάκια. Βάζουμε από ένα αβγό, προσθέτουμε τα φύλλα της σαλάτας και σερβίρουμε.
Σάντουιτς με κεφτεδάκια κοτόπουλο και Μουσταρδομαγιονέζα Condito

Υλικά:
- 3 κ.σ. Μουσταρδομαγιονέζα Condito
- 500 γρ. κιμάς κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κούπα τριμμένη ντομάτα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα
- 1 αυγό
- 200 γρ. μπαγιάτικο λευκό ψωμί
Για το τηγάνισμα:
- 200 γρ. αλεύρα
- 200 γρ. λάδι για το τηγάνι
Για το σερβίρισμα:
- 4 κ.σ. Μουσταρδομαγιονέζα Condito
- 4 ψωμάκια για σάντουιτς (ή μία μπαγκέτα στα τέσσερα)
- Ντομάτα σε φέτες
- Φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε τη Μουσταρδομαγιονέζα, τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά και το αβγό. Μουλιάζουμε το ψωμί σε κρύο νερό, το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια. Τα περνάμε από το αλεύρι. Bάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει καλά. Βάζουμε προσεκτικά τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά να πάρουν χρώμα σε μέτρια φωτιά. Τα γυρίζουμε με ένα πιρούνι και τα αφήνουμε για μερικά ακόμη λεπτά.
Όταν τα κεφτεδάκια είναι έτοιμα μπορούμε να σερβίρουμε. Απλώνουμε την Μουσταρδομαγιονέζα στο ψωμί. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το μαρούλι, τα κεφτεδάκια και σερβίρουμε.
Ζυμαρικά με γαρίδες cocktail και Κετσαπομαγιονέζα Condito

Υλικά:
- 4 κ.σ. Κετσαπομαγιονέζα Condito
- 2 μεγάλες, ώριμες ντομάτες τριμμένες
- 1 κ.γ. χρένο (έτοιμο για χρήση σε βαζάκι)
- 1 κ.γ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 400 γρ. γαρίδες βραστές
- 1/2 λεμόνι, τον χυμό του
- 1 συσκευασία (500 γρ.) ζυμαρικά
- Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε την Κετσαπομαγιονέζα, τις ντομάτες, το χρένο, το χυμό λεμονιού, τη σάλτσα σόγιας, το ελαιόλαδο και αναμιγνύουμε. Προσθέτουμε τις γαρίδες, αλάτι, πιπέρι, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίζουμε ανακατεύουμε με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε, προσθέτουμε φρέσκα μυρωδικά και σερβίρουμε.