fbpixel

Search icon
Search
4+1 πολυσυζητημένες αφίξεις ταινιών που αναμένουμε τον φετινό χειμώνα
ARTS & CULTURE

4+1 πολυσυζητημένες αφίξεις ταινιών που αναμένουμε τον φετινό χειμώνα

Μάθετε τα πάντα για τα πιο ενδιαφέροντα κινηματογραφικά films του 2020


Ο κινηματογράφος αποτελεί έναν από τους πολλούς κλάδους που έχουν δεχτεί ισχυρό πλήγμα εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας. Οι κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο έμειναν κλειστές για μεγάλο χρονικό διάστημα και για το λόγο αυτό πολλές ταινίες μετακίνησαν την ημερομηνία κυκλοφορίας τους για αργότερα. Ωστόσο, τουλάχιστον στην Ελλάδα, πλέον οι κινηματογραφικές αίθουσες ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό και μας καλούν να στηρίξουμε τον κινηματογράφο σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που διανύει. Με την χρήση μάσκας και τηρώντας πάντα τις αποστάσεις, μπορούμε λοιπόν να απολαύσουμε τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του φθινοπώρου και να αποδράσουμε για λίγο από τη δύσκολη πραγματικότητα.

Τenet 

1-qtWgj.jpg

Πρόκειται ίσως για την πιο μεγάλη παραγωγή που έρχεται εν μέσω πανδημίας. Ο Κρίστοφερ Νόλαν, σκηνοθέτης του πολυσυζητημένου Inception, έχει ετοιμάσει μια ταινία δράσης με sci-fi στοιχεία και ένα πολύ δυνατό κάστ. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο Μάικλ Κέιν και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίσκι είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στο κατασκοπικό έργο του Νόλαν, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Τζόν Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, ο οποίος αναλαμβάνει ως ντετέκτιβ μια περίπλοκη και μυστηριώδη υπόθεση με στόχο να σώσει την ανθρωπότητα. Θα καταφέρει άραγε η νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη να σημειώσει την ίδια επιτυχία με τις προηγούμενες ταινίες του, σε μία τόσο δύσκολη εποχή; Μένουν λίγες μέρες για να λυθούν όλες μας οι απορίες.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26/08/2020

Kingsman 

2-XCna6.jpg

Ακόμα μια ταινία δράσης που έρχεται μέσα στο φθινόπωρο είναι το prequel της σειράς ταινιών «Kingsman». Βρισκόμαστε στις αρχές του 20ου αιώνα, όπου μια ομάδα ισχυρών εγκληματιών σχεδιάζουν την εξολόθρευση εκατομμυρίων ανθρώπων. Απέναντι τους βρίσκεται μόνο ένας άνθρωπος, ο οποίος προσπαθεί να αγωνιστεί ενάντια στο χρόνο για να αποτρέψει την καταστροφή. Μέσα από τη συγκεκριμένη ταινία μπορείτε να ανακαλύψετε την αρχή της πρώτης ανεξάρτητης υπηρεσίας πληροφοριών.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17/09/2020

Οι ζωές που δεν έζησα 

3-5zsL1.jpg

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της Σάλι Πότερ που είχε συμμετοχή στο 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ υποδύεται έναν πατέρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ταινίας, υπερβαίνοντας τα όρια της λογικής, νοητά ταξιδεύει σε πραγματικότητες που δεν έχει ζήσει, από τον γάμο του με την παλιά του αγαπημένη στο Μεξικό, την πιθανή καριέρα του ως ντράμερ και τη μοναχική του ζωή σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί. Η υπογραφή του Χαβιέ Μπαρδέμ στο εν λόγω δράμα καθιστά την συγκεκριμένη ταινία ένα από τα must watch του φθινοπώρου.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10/09/2020

Wonder Woman 1984

4-7sOuD.jpg

Η Wonder Woman στην νέα της περιπέτεια, έρχεται αντιμέτωπη με τον Μαξ Λόρντ και την Τσιτά. H Γκαλ Γκαντό υποδύεται την υπερηρωίδα της DC και η Πάτι Τζέκινς έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η πλοκή δεν γίνεται ξεκάθαρη μέσα από το τρέιλερ, αλλά δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1/10/2020

Νο time to die

6-qaEwp.jpg

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του 2020 είναι φυσικά η νέα ταινία του Τζέιμς Μπόντ με τίτλο «Νo time to die». Ο Ντάνιελ Κρέγκ ως Τζέιμς Μποντ έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάικα. Ο πάλιος του φίλος Φίλιξ Λέιτερ, εμφανίζεται για να ταράξει τα νερά, ζητώντας τη βοήθεια του. Η αποστολή τους είναι αυτή τη φορά η διάσωση ενός επιστήμονα, τον οποίο έχουν απαγάγει και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στην πορεία είναι αρκετά επικίνδυνες.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12/11/2020