fbpixel

Search icon
Search
Τα 3 short hair trends που κυριαρχούν αυτό το φθινόπωρο
HAIR & NAILS

Τα 3 short hair trends που κυριαρχούν αυτό το φθινόπωρο

Κομψές ιδέες και έμπνευση που θα πάρετε μαζί σας στο κομμωτήριο


Με μια νέα σεζόν έρχονται νέες τάσεις στα μαλλιά. Για το 2024, ωστόσο, ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για το ποιες τάσεις στα κοντά μαλλιά θα είναι μεγάλες για το φθινόπωρο. Σε συνδυασμό με το αίσθημα της επιστροφής στο σχολείο και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας, το φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αλλάξετε τα μαλλιά σας, είτε με ένα νέο κούρεμα είτε με ένα νέο χρώμα μαλλιών. Και η αγάπη μας για τα πιο κοντά μαλλιά δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Στην πραγματικότητα, είναι μια βασική τάση για τα μαλλιά του φθινοπώρου. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε δει πολλές τάσεις στα bob χτενίσματα. Από το αμβλύ bob μέχρι το φουσκωτό ιταλικό bob, και από το bell-bottom bob μέχρι το hydro bob, δεν μας έλειψε η έμπνευση για bob χτενίσματα που θα μπορούσαμε να πάρουμε μαζί μας στο κομμωτήριο.

Ποιες τάσεις στα κοντά μαλλιά, λοιπόν, θα είναι το next big thing για το φθινόπωρο;

1. Laser Cut Bob

snapinstaapp-459958261-1240848020382169-3464439003519396382-n-1080-mr0Hc.jpg

Το laser cut bob είναι ένα σίγουρο κούρεμα που θα σας κάνει να δείχνετε κομψή αυτό το φθινόπωρο. Πρόκειται για ένα τέλεια μετρημένο, αιχμηρό και ακριβές, ενός μήκους bob που κάθεται μεταξύ της κορυφής του ώμου και της γωνίας του σαγονιού, λειτουργεί καλύτερα με μια μεσαία χωρίστρα και μπορεί να συνδυαστεί με μια φράντζα αν το επιθυμείτε.

Το μήκος μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε πολλά σχήματα προσώπου, αλλά για ένα πιο απαλό αποτέλεσμα επιλέξτε το μήκος του πηγουνιού ή περισσότερο, ή για μια πιο τολμηρή εναλλακτική λύση επιλέξτε το μήκος πάνω από το πηγούνι. Καλύτερα χτενισμένο ίσια ή με ελάχιστη υφή, αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν λεπτά μαλλιά, καθώς το κόψιμο θα αυξήσει την εμφάνιση του πάχους και της πυκνότητας των μαλλιών. Είναι επίσης πολύ εύκολο να επιτευχθεί για όσους έχουν φυσικά επίπεδα ή λεπτά μαλλιά. Ακόμα και η Lily Collins έχει επιλέξει τελευταία ένα κοφτερό, αμβλύ bob.

2. Tucked Bob

snapinstaapp-401675795-1004539157477437-9159380645107621170-n-1080.jpg

Μια άλλη τάση στα κοντά μαλλιά που θα δούμε το φθινόπωρο είναι το tucked bob. Αλλά τι είναι αυτό; Ένα bob κούρεμα που είναι είτε "μονόμακρο" είτε ελαφρώς στρωτό, στερεωμένο πίσω από το ένα ή και τα δύο αυτιά. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα μήκη και τα στιλ του bob και μπορεί να επιτευχθεί απλά βάζοντας τη μία ή και τις δύο πλευρές πίσω από τα αυτιά σας. Αυτό μπορεί να έχει μια ανδρόγυνη ή business like ενέργεια και είναι ιδανικό για να διευρύνει ένα στενό ή μακρύ πρόσωπο ή να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης του πάχους σε λεπτότερους τύπους μαλλιών.

Tα σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι δύσκολο να στερεωθούν πίσω από το αυτί. Χρησιμοποιήστε ένα σπρέι όγκου ή μους πριν από το στέγνωμα με το πιστολάκι για επιπλέον στήριξη του στυλ και χρησιμοποιήστε ένα σπρέι μαλλιών με ισχυρό κράτημα στα μαλλιά γύρω από το αυτί για να τα στερεώσετε. Για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα μικρό κλιπ ή ένα τσιμπιδάκι πίσω από το αυτί για να συγκρατήσετε τα μαλλιά στη θέση τους.

3. Clavicut Bob

snapinstaapp-324622699-936650244437796-1418038760797295552-n-1080.jpg

Ενώ τα bob επιστρέφουν στο μήκος του πηγουνιού και του σαγονιού με τη μορφή των φθινοπωρινών trendy bob και laser cut bob, υπάρχει μια αξιοσημείωτη έλλειψη trendy στυλ μικρότερο από το μήκος του σαγονιού αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς μπαίνουμε στο χειμώνα, αλλά υπάρχει τέτοια έμφαση στην υγεία των μαλλιών αυτή τη στιγμή που πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να φορέσουν τα μαλλιά τους στην πιο μακριά πλευρά και είναι σε θέση να το κάνουν χάρη στη βελτιωμένη ποιότητα των μαλλιών τους. Ως εκ τούτου, βλέπουμε το bob κούρεμα σε μήκος κλείδας να κάνει επανεμφάνιση.

Το collarbone bob ή αλλιώς γνωστό ως lob (long bob) ή ακόμα και ως R-lob (πραγματικά long bob), ξεπερνά την κλείδα, εξ ου και το όνομα. Ταιριάζει καλύτερα σε κάποιον που αναζητά ένα πιο statement στυλ και θέλει ακόμα τη δυνατότητα να δέσει τα μαλλιά του πίσω σε αλογοουρά. Έτσι, αν θέλετε ένα κοντό χτένισμα που μπορείτε ακόμα να το δέσετε πίσω για το γυμναστήριο, αυτό είναι το κατάλληλο κούρεμα.