fbpixel

Search icon
Search
3 beauty news που κάνουν level up τον κόσμο της ομορφιάς
EDITORS' CHOICE

3 beauty news που κάνουν level up τον κόσμο της ομορφιάς

Όλα όσα αξίζουν την προσοχή σας


Τα beauty news από τη διεθνή επικαιρότητα μας απασχολούν συχνά, με οίκους και εταιρείες που έχουν αποδείξει την αξία τους στον κόσμο της ομορφιάς να επαναπροσδιορίζουν συνεχώς τον εαυτό τους και να μας συστήνουν νέα προϊόντα και ανανεωμένες προτάσεις. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε τρία από τα πιο κοσμοπολίτικα νέα από το όλο και εξελισσόμενο «σύμπαν» της beauty σκηνής, στα οποία αξίζει να επιστήσετε την προσοχή σας. 

To Pop Up Store του Dior Beauty στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

valentiny36.jpg

Το πρώτο Pop Up Store του Dior Beauty στην Αθήνα είναι γεγονός και σας περιμένει για 3η συνεχόμενη χρονιά, έως τον Οκτώβριο στην κοσμοπολίτικη παραλία του Αστέρα. Αποτελεί τον μοναδικό προορισμό της πρωτεύουσας που μπορείτε να ανακαλύψετε την πιο πολυτελή σειρά αρωμάτων Dior, La Collection Privée Christian Dior, καθώς και κάποιες αγαπημένες επιλογές αρωμάτων και καλλυντικών της κλασσικής σειράς Dior.

dior.jpg

Το GLOW βίωσε από κοντά τη μοναδική Dior εμπειρία σ' ένα ειδυλλιακό καλοκαιρινό σκηνικό πάνω στη θάλασσα, όπου παρευρέθηκε σε ένα exclusive “Glow with Dior” masterclass, γνωρίζοντας από κοντά τον πολυτελή χώρο με τη σύγχρονη κομψότητα και την απαράμιλλη αισθητική. 

valentiny373.jpg

Εκεί ανακαλύψαμε από κοντά τις πολυτελείς δημιουργίες της σειράς Dior La Collection Privée, τα αγαπημένα μας beauty products από την κλασική σειρά Dior, και αφεθήκαμε στον μυσταγωγικό κόσμο των αρωμάτων Dior - και όλα αυτά σε ένα μοναδικό summer pop-up ντυμένο σε λευκά και τερακότα χρώματα. Αξίζει να το επισκεφτείτε! Διεύθυνση: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 

Tο νέο limited-edition Christian Louboutin άρωμα 

snapinstaapp-448713820-295684020201905-2563133958279329602-n-1024.jpg

Ο Christian Louboutin συνεχίζει να γιορτάζει την signature συλλογή αρωμάτων του, παρουσιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο της collection Loubidoo, το άρωμα Rose Encens Eau de Parfum Limited Edition που παρουσιάζει μια ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού τριανταφύλλου. H Daphné Bugey, αρωματοποιός της συλλογής Loubidoo δημιούργησε ένα αισθησιακό νέο perfume, με αρωματικές νότες από το πιο ερωτικό λουλούδι και το καπνιστό ξύλο.

snapinstaapp-448627256-1386859345202539-1771470201255680305-n-1024.jpg

Το Loubidoo Rose Encens Eau de Parfum κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό σ' ένα νέο εντυπωσιακό διάφανο μπουκάλι Loubiworld με πολύπλευρη όψη στις αποχρώσεις του iconic rose, με την εμβληματική και περίτεχνη lucky cat Loubidoo του Christian Louboutin στο καπάκι!​

Το Pop Up της "The Ordinary" στο Παρίσι 

xoris-titlo-3Q9Ay.jpg

Το cool & free beauty brand "The Ordinary" παρουσιάζει το νέο και πρώτο του pop-up στο Παρίσι που άνοιξε χθες τις πόρτες του και πρόκειται να λειτουργήσει και έως τις 23 Ιουνίου! Στη συνοικία Marais μπορούν οι Παριζιάνοι να ανακαλύψουν τα cult προϊόντα του, καθώς και το ολοκαίνουριο lip balm του. 

xoris-titlo-sVeel.jpg

Η "The Ordinary" δημιούργησε το πιο stylish μονόχρωμο διαμέρισμά της και προσκαλεί τους λάτρεις της να εισέλθουν μέσα, να νιώσουν «σαν το σπίτι» τους, να φωτογραφηθούν σε photobooth και σε ιδανικούς για τις selfies καθρέφτες, αλλά και να κατανοήσουν βαθύτερα την φιλοσοφία του brand! Ήδη συγκεντρώνει ουρές Παριζιάνων!