fbpixel

Search icon
Search
24 ώρες... με τη Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες
#GREEKSDOITBETTER

24 ώρες... με τη Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες

H καθημερινότητα της Founder & Manager Director της Outstand Communications


Χαρισματική στην επικοινωνία κι ένα αυθεντικά υπέροχο πλάσμα η Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες αποφοιτώντας από τη Σχολή Μωραϊτη, έφυγε για σπουδές Business Μanagement στο King΄s College στο Λονδίνο, ενώ αργότερα ολοκλήρωσε ένα internship στο Vogue House όπου δούλεψε για το περιοδικό Tatler. Στη συνέχεια, κι αφού πήρε ένα ακόμα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο, ξεκίνησε να εργάζεται στη Formapura, ένα agency που έκανε creative projects για τον όμιλο Tod΄s, αλλά και για τις Jaguar και Poltrona Frau. Το 2012 ολοκλήρωσε ένα ενδιαφέρον course Garden Design, στο Inchbald School of Design στο Λονδίνο - την εποχή εκείνη έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. H επερχόμενη γέννηση της κορούλας της Ρεγγίνας, σηματοδότησε και την οριστική επιστροφή στην Ελλάδα το 2014, ενώ πολύ σύντομα απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της και τη δεύτερη κόρη τους την Βεατρίκη.

Τον Αύγουστο του 2016 ιδρύθηκε η Outstand Communications ως συνέχεια της επαγγελματικής της πορείας στο χώρο του PR consulting και της επικοινωνιακής στρατηγικής. Είναι ένα PR Agency που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ενίσχυση και την προβολή του brand των πελατών, ενώ οργανώνει εταιρικά events και εκδηλώσεις γι΄ αυτό τον σκοπό. Η Outstand Communications αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων, εξειδικευμένων σε media strategies, στη παραγωγή πρωτότυπου εταιρικού περιεχομένου, αλλά και στη διοργάνωση και παραγωγή events. Ανάμεσα στις εταιρείες με τις οποίες έχει συνεργαστεί είναι Reebok, Estee Lauder, Tom Ford, Aveda, Clinique, Darphin , Kilian, DKNY, Pinko, Grand Hyatt, Yoleni΄s, St George Lycabettus, Erre Due, Tsakiris Mallas και πολλές άλλες.

Της ζητήσαμε να μας περιγράψει ένα δημιουργικό της 24ωρο...

img-9966.jpg


Η μέρα μου ξεκινάει στις 7:00 όταν βοηθώ τις μικρές να ετοιμαστούν για το σχολείο. Τους ετοιμάζω την τσάντα, γεμάτη σε θρεπτικά σνακς, τις βάζω στο σχολικό και τις αποχαιρετώ με ένα φιλί. Θα μου λείψουν πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Γύρω στις 8:00 θα αφοσιωθώ στην πρωινή γυμναστική μου, ώστε να καθαρίσει το μυαλό, να γεμίσω ενέργεια και να σκεφτώ. Μου αρέσει πολύ να περπατάω ή να τρέχω στην Κηφισιά, που εκείνη την ώρα είναι ακόμα ήσυχη.

Αφού επιβεβαιώσω το πρόγραμμα της ημέρας, θα πάω στο γραφείο κατά τις 9:30. Συνήθως θα κάνω ένα μικρό meeting με την ομάδα μου και θα ανταλλάξουμε ενδιαφέροντα νέα πριν ξεκινήσουμε τη δουλειά.

Στις 10:30 θα πιω τον πρώτο μου καφέ –φίλτρου σκέτο. Η ομάδα μου χαριτολογώντας ζητάει να πίνω ντεκαφεϊνέ γιατί αλλιώς είμαι υπερκινητική (γέλια)!

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα δεν είναι ποτέ το ίδιο καθώς μπορεί να μείνω όλη μέρα στο γραφείο απατώντας σε mails, συντονίζοντας την ομάδα ή κάνοντας δημιουργικά brainstorming meetings μαζί τους ή να πηγαίνω σε συνεχόμενα ραντεβού με παλιούς και νέους πελάτες.

Εάν ωστόσο είμαι στο γραφείο, θα φροντίσω να φάω μία ελαφριά σαλάτα στις 13:30.

Κατά τις 18:30 θα επιστρέψω στα παιδιά μου, θα τα αγκαλιάσω, θα ρωτήσω τα πάντα για την ημέρα τους και θα πάμε μία σύντομη βόλτα. Εάν έχουμε προγραμματισμένη κάποια εταιρική εκδήλωση, δυστυχώς θα τα δω πολύ αργότερα, αλλά θα προσπαθήσω να το ισορροπήσω την επόμενη.

img-9967.jpg


Μία χαλαρή βόλτα με τον σύζυγό μου ίσως πραγματοποιηθεί κατά τις 20:00, αναλόγως και του δικού του προγράμματος. Μας αρέσει να βλέπουμε αγαπημένους φίλους και να απολαμβάνουμε ένα ποτήρι κρασί μαζί ή ένα νόστιμο δείπνο!

Η μέρα μου θα λήξει σχετικά νωρίς, όταν κατά τις 22:00 το αργότερο βρίσκομαι ήδη στο κρεβάτι αγκαλιά με το αγαπημένο μου βιβλίο ή βλέποντας σειρές στον υπολογιστή. Τελευταία έχω κολλήσει με το Chernobyl.