fbpixel

Search icon
Search
2019 People's Choice Awards: Όσα έγιναν στα φετινά λαμπερά βραβεία
PEOPLE & MOMENTS

2019 People's Choice Awards: Όσα έγιναν στα φετινά λαμπερά βραβεία

Τα φαντασμαγορικά red carpet looks των stars και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 45ο ετήσιο gala People's Choice Awards, το οποίο δίνει το καθιερωμένο του ραντεβού στο E! Network και βραβεύει μερικές από τις καλύτερες και πιο δραστήριες προσωπικότητες της χολιγουντιανής pop κουλτούρας. Τραγουδιστές της διεθνούς μουσικής σκηνής, ηθοποιοί, social media stars και podcasters εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά με την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί, ενώ αναγνωρισμένοι celebrities και άνθρωποι των media στο τέλος θαύμασαν τους μεγάλους νικητές της λαμπερής βραδιάς. 

Το επιτυχημένο blockbuster "Avengers: Endgame," η σειρά "Game Of Thrones" και η pop star Taylor Swift ήταν μερικές από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες της βραδιάς, ενώ στη σκηνή των βραβείων ανέβηκαν σημαντικά A-list ταλέντα της παλαιότερης, αλλά και της νέας γενιάς, όπως οι Zendaya, Robert Downey Jr., Kim Kardashian, Jenna Dewan, Sarah Hyland και πολλοί ακόμα. 

Gwen Stefani

gwen-stefani-blake.jpeg
Amy Sussman/E! Entertainment/NBCU Photo Bank

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια των No Doubt, έκλεψε την παράσταση ανεβαίνοντας στη σκηνή και επιλέγοντας μια εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα Vera Wang. Η performer παρέλαβε το Fashion Icon award, ενώ τίμησε τον τίτλο του βραβείου της αναγράφοντας στην ουρά της φανταστικής haute couture δημιουργίας της, τις λέξεις "fashion icon". Παράλληλα, η 50χρονη rockstar Gwen Stefani δήλωσε: «Πάντα αγαπούσα τη μόδα, ενστικτωδώς, νομίζω πιθανόν λόγω της μαμάς μου». Ενώ, ολοκλήρωσε το λόγο αποδοχής του βραβείου της, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της στον επίσης τραγουδιστή και σύζυγό της, Blake Shelton, "Σ 'αγαπώ, Blake Shelton, you 're a babe!".

The Kardashian Family 

Εκθαμβωτικές εμφανίστηκαν στη σκηνή οι πολυσυζητημένες αδερφές του Hollywood, Kim, Kourtney και Khloe Kardashian, έχοντας στο πλευρό τους -όπως πάντα άλλωστε- την momager τους, Kris Jenner. Η αγαπημένη οικογένεια της Αμερικής κατάφερε να προσδώσει την κατάλληλη δόση glamour στη χθεσινοβραδινή τελετή, αφού οι Kardashians απέσπασαν το βραβείο για το καλύτερο The Reality Show 2019, φυσικά για το "Keeping Up With The Kardashians".

Επιλέγοντας ένα μοναδικό vintage snakeskin φόρεμα Versace, η «αρχηγός» Kim ευχαρίστησε τους χιλιάδες fans της ίδιας, αλλά και ολόκληρου του Kardashians family, λέγοντας: «Είσαστε μαζί μας εδώ και 18 σεζόν. Έχετε παρακολουθήσει την εξέλιξη και τη μεταμόρφωση όλων μας τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο και είμαστε τόσο χαρούμενοι, που εξακολουθούμε να σας κρατάμε συντροφιά για 18 ολόκληρες σεζόν, οπότε σας ευχαριστώ».  

Jenny from the block

jenny.jpg

Τέλος, με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε η Jennifer Aniston τους χιλιάδες θαυμαστές της, οι οποίοι την τίμησαν με το People's Icon Award. Η μοναδική ηθοποιός, την οποία προλόγισε ο συμπρωταγωνιστής συνάδελφος και αγαπημένος φίλος της Adam Sandler, δε μπορούσε να κρατήσει τη συγκίνησή της, τονίζοντας πως, «Αν έχω κάποια αξίωση που αφορά τη λέξη icon, είναι μόνο επειδή είχα την τύχη να βρίσκομαι σε ένα iconic tv show, μ' ένα iconic cast και με ένα iconic κούρεμα». Φυσικά, αναφέρεται στη συμμετοχή της στην πολυσυζητημένη σειρά Friends και στο ρόλο της ως Rachel Green, που την καθιέρωσε στη βιομηχανία του θεάματος ως style, αλλά και hair icon, αφού κάθε κούρεμά της κατάφερνε να γίνεται το επόμενο hair trend της έκαστης σεζόν.

Δείτε στη gallery τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Αναλυτικά οι νικητές της λαμπερής βραδιάς:

The Movie of 2019: Avengers: Endgame

The Comedy Movie of 2019: WINNER: Murder Mystery

The Action Movie of 2019: Avengers: Endgame

The Drama Movie of 2019: After

The Family Movie of 2019: Aladdin

The Male Movie Star of 2019: Robert Downey Jr., Avengers: Endgame

The Female Movie Star of 201: Zendaya, Spider-Man: Far From Home

The Drama Movie Star of 2019: Cole Sprouse, Five Feet Apart

The Comedy Movie Star of 2019: Noah Centineo, The Perfect Date

The Action Movie Star of 2019: Tom Holland, Spider-Man: Far From Home

The Animated Movie Star of 2019: Beyonce, The Lion King

TV Show of 2019: Stranger Things

TV Drama Show of 2019: Stranger Things

TV Comedy of 2019: The Big Bang Theory

Reality Show of 2019: Keeping Up with the Kardashians

The Reality Star of 2019: Khloe Kardashian

The Competition Contestant of 2019: Hannah Brown, The Bachelorette

The Bingeworthy Show of 2019: Outlander

The Sci-Fi Show of 2019: Shadowhunters

The Male Music Star of 2019: Shawn Mendes

The Female Music Star of 2019: Billie Eilish

The Group of 2019: BLACKPINK

The Latin Artist of 2019: Becky G

The Social Star of 2019: David Dobrik

The Beauty Influencer of 2019: Bretman Rock

The Social Star of 2019: Ellen

The Animal Star of 2019: Doug the Pug

The Style Star of 2019: Harry Styles

The Comedy Star of 2019: Kevin Hart

The Game Changer of 2019: Simone Biles

The Pop Podcast of 2019: Scrubbing In

Kεντρική Φωτογραφία: Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kim Kardashian