fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

12 νέα χρώματα νυχιών που αποτελούν το απόλυτο φθινοπωρινό must

H OPI σχεδιάζει από την αρχή τις πιο ενημερωμένες αποχρώσεις


12 νέα χρώματα νυχιών που αποτελούν το απόλυτο φθινοπωρινό must

Όλες λατρεύετε τα περιποιημένα νύχια και σίγουρα αναζητάτε τρόπους να τα κάνετε κάθε φορά να φαίνονται απόλυτα updated. Αν μάλιστα αυτό συνδυάζεται και με την κλασική γοητεία που προσφέρει η OPI τότε είναι βέβαιο πως η συλλογή αυτού του φθινοπώρου θα σας ενθουσιάσει. Μεταφέροντάς σας -νοητά- στους σύγχρονους δρόμους του Downtown Los Angeles, όπου η κλασική γοητεία συναντά τη σύγχρονη επέκταση αυτής της αστικής όασης θα βιώσετε πραγματικά μια νέα πνοή να σας κατακλύζει.

Αυτή η νέα συλλογή θα συνεχίσει να αποτίνει φόρο τιμής στην κληρονομιά και τις ρίζες της OPI, ενώ παράλληλα θα προσφέρει αποχρώσεις που δημιουργούν τάσεις και μόδα, εμπνέοντας όλους τους ενδιαφερόμενους για την περιποίηση άκρων την περίοδο που ακολουθεί. Με 12 καινούρια και άκρως εντυπωσιακά χρώματα, αλλά και τις αντίστοιχες αποχρώσεις σε GelColor, Infinite Shine, Nail Lacquer συνθέσεις, δε θα ξέρετε ποια να διαλέξετε. Άλλωστε, ο χειμώνας θέλει έντονες αποχρώσεις, σχέδια και πολλές διαφορετικές επιλογές που θα σας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή. 

Χρώματα που εντυπωσιάζουν

fa21-collection-lineup-studio-is-1050.jpg

Οι πιο ενημερωμένοι nail artists του Instagram που συνήθως δημιουργούν τις τάσεις, γνωρίζουν πολύ καλά πως οι φυσικά-ρευστές αποχρώσεις του λιλά και του ροζ αναμειγνύονται με ζεστούς φθινοπωρινούς τόνους από μεταλλικό τριαντάφυλλο και πλούσιο καστανόξανθο καφέ θα σας κάνουν να βρείτε το trend που σας ταιριάζει απόλυτα. Εκεί ακριβώς βασίζεται η νέα συλλογή της OPI και σας αφήνει με μια αίσθηση πως όλα είναι πιθανά. Αν ανήκετε σε αυτούς που αγαπούν τα πιο βαθιά χρώματα, τότε οι έντονες αποχρώσεις βατόμουρου, κόκκινου κερασιού, δαμάσκηνου και πράσινου πεύκου αντισταθμίζονται από τις μετά-πανκ σκονισμένες και σκούρες αποχρώσεις του μπλε και του γκρι και κάνουν τις bold επιλογές να αποτελούν statement. Δοκιμάστε να παίξετε safe με το Espresso Your Inner Self που θυμίζει τον κυριότερο λόγο που όλοι λατρεύουν το φθινόπωρο και που μαζί με το βαθύ πράσινο του My Studio’s On Spring θα κάνει τα νύχια σας να ξεχωρίζουν.

Ωδή στο σύγχρονο ρομαντισμό 

fall21-bottlestack-isl-nl-DH0lY.jpg

Τα 40 χρόνια εμπειρίας δε θα μπορούσαν παρά να αποτελούν οδηγό για τους ανθρώπους που επιλέγουν προσεκτικά οτιδήποτε θα κυκλοφορήσει στη βιομηχανία. Η νέα αναβίωση της OPI έρχεται για να φέρει μαζί της και ένα νέο ορισμό του σύγχρονου ρομαντισμού. Παρουσιάζει τη γυναίκα πιο αποκαλυπτική από ποτέ και με χρώματα που ταιριάζουν υπέροχα στην εποχή, αλλά και με βάση το Abstract After Dark δημιουργεί αντιθέσεις και κλέβει τις ματιές. Βάλτε εικόνα στη φαντασία σας με το λαμπερό χρυσό του Μetallic composition, αφήστε τα όνειρα να εκφραστούν μέσα από το παστέλ (P)Ink on Canvas, και αποδείξτε πως ο ρομαντισμός έχει πλέον αναφορές από ένα κρεμώδες λιλά που δε θα μπορούσε παρά να λέγεται Graffiti Sweetie

Όσο για εσάς που οι βαθιές αποχρώσεις είναι το must-go σας είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι τάσεις του φθινοπώρου είναι με το μέρος σας. Όπως πάντα το bold κόκκινο χρώμα εκφράζεται μέσα από το Art Walk in Suzi’s Shoes που παίρνει το όνομα μιας γκαλερί αλλά και το μοβ, 7th & Flower, που αποτελεί ωδή στην αισθητική του LA θα γίνουν «οδηγός» στις νύχτες και τις μέρες σας. Συνεχίστε σε αυτές τις αποχρώσεις και παίξτε με διαφορετικά χρώματα στα χέρια με το Violet Visionary, το οποίο κάνει υπέροχη εναλλαγή με ένα μεταλλικό χρώμα που θα δείτε να το υπάρχει σε κάθε outfit και έχει το όνομα Angel’s Flight to Starry Nights

Η πραγματικότητα του LA

opixfall-abstract-after-dark-studio-0189.jpg

Ένα λαμπερό ροζ χρυσό που είναι ένα σκίτσο της φαντασίας σας, ένα παστέλ κρεμ ρουζ για τη δική σας ερμηνεία και αρκετή λάμψη με ένα μεταλλικό δροσερό νυχτερινό ουρανό είναι μερικά μόνο από τα χρώματα που θα σας πείσουν πως το LA είναι η κατάλληλη έμπνευση. Μαζί με την πλούσια κληρονομιά και τα σύγχρονα μουσεία του, το κέντρο του Λος Άντζελες είναι γνωστό για τη ζωντανή καλλιτεχνική του σκηνή. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες, εφήμερες τοιχογραφίες δίνουν ενέργεια στους δρόμους της πόλης και ενέπνευσαν τις 12 αποχρώσεις αυτής της συλλογής. Ένα από τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν, το Angels Flight to Starry Nights, είναι μια φωτεινή, ολογραφική γαλάζια λάμψη που αποτυπώνει τη ζωντάνια και την ομορφιά του κέντρου της Πόλης των Αγγέλων. Αυτή η απόχρωση είναι επίσης εμβληματική της στροφής σε δια-εποχιακές αποχρώσεις, με τους καταναλωτές να αναζητούν μια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων πιο φωτεινών, ανοιχτότερων αποχρώσεων, για να φορούν όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Τα ονόματα αποχρώσεων μιλούν για τις αγαπημένες περιοχές στο κέντρο της πόλης: το 7th & Flower είναι μια εμβληματική διασταύρωση στην καρδιά της πόλης, το Isn't It Grand Avenue φιλοξενεί μεγάλα μουσεία τέχνης όπως το The Broad και το MOCA, το Angel's Flight to Starry Nights ήταν εμπνευσμένο από τον Angel’s Flight σιδηρόδρομο στο Bunker Hill, το My Studio's on Spring ονομάστηκε από την Spring Street, το Graffiti Sweetie αποτίνει φόρο τιμής σε όλες τις ζωντανές τοιχογραφίες και το Art Walk in Suzi's Shoes αποτελεί ένα νεύμα για τους πολλούς καλλιτεχνικούς περιπάτους της περιοχής τέχνης.

1

7th & Flower

2

Abstract after dark

3

Angels flight to starry nights

4

Art walk in Suzi's shoes

5

Espresso your inner self

6

Graffiti sweetie

7

Isn't It Grand Avenue

8

Metallic Composition

9

My studio's on spring

10

OPI DTLA

11

Pink on canvas

12

Violet visionary