fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

12 νέα αρώματα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου που αποπνέουν μια αύρα αισθησιασμού

Θα σας γεμίσουν με ερωτική διάθεση


12 νέα αρώματα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου που αποπνέουν μια αύρα αισθησιασμού

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει κι εσείς έχετε ήδη αρχίσει να αναζητάτε τις κατάλληλες χειμερινές μυρωδιές, για να «ντύσετε» κάθε σας εμφάνιση, στο σπίτι ή έξω από αυτό, και να της δώσετε έναν αέρα αισθησιασμού και ανανέωσης. Ωστόσο, η ευωδία που θα διαλέξετε αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αιχμαλωτίσετε τους πάντες σε κάθε σας εμφάνιση και κυρίως στα winter looks σας όπου κι αν βρεθείτε. Εμείς φυσικά, κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τα 14 ολοκαίνουρια αρώματα που θα κάνουν αυτόν τον μήνα -και όχι μόνο- πιο μυρωδάτο και ακαταμάχητο!

The perfumes

Scarlet Poppy Cologne Intense, Jo Malone London: Από τις παπαρούνες στα χρυσά χωράφια της Αγγλίας έως και τις άγριες στέπες της Ασίας, το σπίτι της μεγάλης κόκκινης παπαρούνας. Αυτό το γοητευτικό άρωμα είναι εμπνευσμένο από τα πελώρια εξωτικά άνθη του και ενισχύεται από τη βελούδινη ίριδα. Το κριθάρι και το tonka bean προσθέτουν μια αίσθηση γλυκιάς νοσταλγίας, ενώ μια έκρηξη από το χυμώδες σύκο μας οδηγεί σε ένα όλο και πιο πλούσιο άρωμα.

Eau Duelle eau de parfum, Diptyque: Ένα αρωματικό ταξίδι αντιθέσεων που συνδυάζει τη γλυκύτητα της βανίλιας με τον πικάντικο χαρακτήρα από τα ανατολίτικα και συναρπαστικά μπαχάρια.

    Love don't be shy Extreme spray, Kilian Paris: Άκρως συναρπαστικό που μένει αξέχαστο, το συλλεκτικό Love, don’t be shy Extreme, σας παρακαλεί να πάτε κοντά του με το που πρωτομυρίζετε το absolute από τρυφερά άνθη πορτοκαλιάς. Η αθωότητα του πρώτου έρωτα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς αναδύεται το ζουμερό αγιόκλημα και το πολυτελές τριαντάφυλλο, που γλυκαίνεται από την ακολουθία γευστικού ζαχαρωτού, ικανοποιώντας την λαχτάρα κάθε νέου έρωτα. Μία διαφορετική εκδοχή του Love don't be Shy με μία έξτρα δόση από τριαντάφυλλο, το οποίο προσθέτει βάθος και ακόμα περισσότερο αισθησιασμό.

     Hot right now

    Hot right now

    Scarlet Poppy Cologne Intense, Jo Malone London, Hondos Center

    Buy me
     Sweet & Spicy

    Sweet & Spicy

    Eau Duelle eau de parfum, Diptyque, atticabeauty

    Buy me
     Must-try

    Must-try

    Love don't be shy Extreme spray, Kilian Paris, Hondos Center

    Buy me
     Love it

    Love it

    Be Extra Delicious Eau De Parfum, DKNY, Hondos Center

    Buy me
     Romantic

    Romantic

    Celebrate N.O.W. Eau de parfum, Escada, Hondos Center

    Buy me
     New entry

    New entry

    Eau De Toilette Confidential - Rose Cruise, Carolina Herrera, Hondos Center

    Buy me

    Be Extra Delicious Eau De Parfum, DKNY: Το νέο άρωμα DKNY Be Extra Delicious σας προσκαλεί να απολαύσετε τη γλυκιά πλευρά της ζωής και να «κακομάθετε» τον εαυτό σας με τον πιο λαχταριστό τρόπο. Σαν την πιο γλυκιά ένοχη απόλαυση, αυτό το παιχνιδιάρικο floral gourmand άρωμα αφυπνίζει τις αισθήσεις με νότες από τραγανό αχλάδι, γαρδένια και κρεμώδη καραμέλα. Ακαταμάχητο από μόνο του και extra delicious όταν συνδυάζεται με το κλασικό Be Delicious, το νέο Eau De Parfum σας παροτρύνει να ζείτε την κάθε στιγμή και να απολαμβάνετε την κάθε σας διάθεση!

    Celebrate N.O.W. Eau de parfum, Escada: Με βάση το πάθος και την τόλμη – τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της Escada- το Celebrate N.O.W. είναι περισσότερα από ένα άρωμα. Είναι στάση ζωής. Είναι κοσμοθεωρία. Είναι έμπνευση. Το νέο άρωμα N.O.W που τα αρχικά του σημαίνουν Nature of Women, είναι ένας οσφρητικός φόρος τιμής στο γυναικείο πνεύμα. Μια γιορτή του θάρρους, της δύναμης και της πίστης των γυναικών. 

    Eau De Toilette Confidential - Rose Cruise, Carolina Herrera: Σαν ένα ταξίδι όπου η ακτή γλιστρά πάνω από ένα μονοπάτι από δροσερά τριαντάφυλλα, το Rose Cruise αναδημιουργεί τη βασίλισσα των λουλουδιών, το Τριαντάφυλλο, το αιώνιο σύμβολο κομψότητας. Εκλεπτυσμένo, floral και διάφανο το Rose Cruise μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι έχοντας συντροφιά ένα δροσερό αεράκι. Το Rose Cruise ενσαρκώνει την κλασική κληρονομιά, ένα μίγμα από μια νέα εκδοχή μανταρινιού και φραγκοστάφυλου που ενορχηστρώνεται με ένα πλούσιο τριαντάφυλλο. Μία μοναδική συγχορδία που τονίζει τον αισθησιακό φυσικό χαρακτήρα του. Η συμφωνία τριαντάφυλλου προέρχεται από το τριαντάφυλλο σεντιφόλια, την πιο κομψή ποικιλία που καλλιεργείται στη Grasse σε συνδυασμό με το αέρινο τριαντάφυλλο Δαμασκού.

      La Nuit Tresor Dentelle de roses eau de parfum, Lancome: Το εμβληματικό μπουκάλι του La Nuit Trésor, σε σχήμα διαμαντιού, ντύνεται με ένα haute couture δαντελένιο πέπλο που δημιούργησε ο Οίκος Sophie Hallette αποκλειστικά για τη Lancôme. Ανακαλύψτε το La Nuit Trésor Dentelle de Roses, το νέο Eau de Parfum Περιορισμένης Έκδοσης με τα πιο εκλεπτυσμένα συστατικά: το Απόσταγμα Τριαντάφυλλου από τη Δαμασκό τυλίγεται σε μια πληθωρική λουλουδένια δαντέλα και εντείνεται μέσα από τη βελούδινη συμφωνία του ζωηρού Σμέουρου. Μια πραγματική δήλωση αγάπης, σε ένα γυναικείο άρωμα. Το πρώτο αυτό Rose Dentelle είναι το νέο φίλτρο αγάπης του 21ου αιώνα, και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη Lancôme από δύο κορυφαίους Γάλλους αρωματοποιούς με μοναδικό savoir-faire.

      English Pear & Freesia Cologne Limited Edition, Jo Malone London: Γλυκά αχλάδια τυλιγμένα σε ένα μπουκέτο από λευκές φρέζιες, σε συνδυασμό με άγρια τριαντάφυλλα, ζεστό κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο σε συλλεκτικό μπουκάλι.

           Musterious

          Musterious

          La Nuit Tresor Dentelle de roses eau de parfum, Lancome, Sephora

          Buy me
           One-of-a-kind

          One-of-a-kind

          English Pear & Freesia Cologne Limited Edition, Jo Malone London, Hondos Center

          Buy me
           Amazing packaging

          Amazing packaging

          Beautiful Absolu, Estee Lauder, Hondos Center

          Buy me
           Feminine

          Feminine

          Si Eau de parfum Intense, Giorgio Armani, Sephora

          Buy me
           Floral

          Floral

          Miss Dior Rose N'Roses eau de toilette, Dior, Sephora

          Buy me
           Limited edition

          Limited edition

          Idole Edition Limitee, Lancome, Sephora

          Buy me

          Beautiful Absolu, Estee Lauder: Αυτή η ειδική συλλεκτική έκδοση είναι μία αποκλειστική συνεργασία μεταξύ της Estée Lauder και της τέχνης του Andy Warhol. Ο Andy αγάπησε τόσο πολύ το Beautiful που το φόρεσε ο ίδιος. Οραματιστής, όπως η Estee, ο Andy είχε, επίσης, πάθος για τα λουλούδια. Απαθανατίζοντας την ομορφιά τους σε τολμηρούς pop art πίνακες. Τώρα, τα λουλούδια της Estee και του Andy σμίγουν στην απόλυτη συνεργασία. Το Absolu αποθεώνει το χαρακτηριστικό άρωμα του Beautiful ενώ στην καρδιά του αναδεικνύεται το μοναδικό άρωμα από Άνθος Τουμπερόζας, όπως ακριβώς αυτό αιχμαλωτίζεται την αυγή. Ένα πολύχρωμο μοτίβο των χαρακτηριστικών λουλουδιών του Andy διακοσμεί τη συσκευασία ως έργο τέχνης που ταιριάζει με την κομψότητά του αρώματος.

          Si Eau de parfum Intense, Giorgio Armani: To Si eau de parfum intense από τον Giorgio Armani ενσωματώνει την ενέργεια της αυτοπεποίθησης που χαρακτηρίζει τη γυναίκα του Si: Δυναμική, θηλυκή και ελεύθερη, ενσωματώνει μία ακαταμάχητα σύγχρονη θηλυκότητα η οποία μέσα από το πρίσμα αυτού του νέου έντονου αρώματος αποκτά έναν εκλεπτυσμένο, σαγηνευτικό αέρα. Η υπογραφή αυτού του θηλυκού αρώματος είναι το νέκταρ φραγκοστάφυλλου, με αυτήν τη γοητευτική νότα να εξάγεται από την καρδιά του φρούτου. Επιπλέον, το τριαντάφυλλο isnparta του οποίου η συγκομιδή γίνεται στην Insparta μία πόλη της Τουρκίας γνωστή και ως «η πόλη των τριαντάφυλλων», αναμιγνύεται με τη βελούδινη νταβάνα. Μαζί, αυτές οι δύο νότες δημιουργούν ένα ακαταμάχητα έντονο αποτέλεσμα. Τέλος, η βάση από πατσουλί και ρητίνη ολοκληρώνουν την περιβάλλουσα αίσθηση. Το γυάλινο μπουκάλι περιβάλλεται από μία εξωτερική λάκα που προσδίδει σε αυτό μια διαφανή, σκούρα απόχρωση που συγχωνεύεται με την πολυτιμότητα του χυμού.

          Miss Dior Rose N'Roses eau de toilette, Dior: Το Miss Dior Rose N'Roses είναι ένα αστραφτερό, λουλουδένιο άρωμα· μια αφθονία τριαντάφυλλων της Grasse, που αλληλοϋφαίνονται με το αναζωογονητικό περγαμόντο και εξυψώνονται από την ένταση του λευκού μόσχου. Το ζωηρό απόσταγμα από γεράνι απογειώνει τη σύνθεση με τις νότες λεμονιού, αναδημιουργώντας πιστά την ακαταμάχητη ευωδία ενός απέραντου λιβαδιού λουλουδιών. Ένα ζωηρό ροζ eau de toilette για ένα αστραφτερά φρέσκο άρωμα. 

          Idole Edition Limitee, Lancome: Το άρωμα μιας νέας γενιάς γυναικών που κατακτούν τον κόσμο. Δυναμικών, ειλικρινών, ανεξάρτητων. Το άρωμα των ηγέτιδων του αύριο, που με τόλμη στοχεύουν στα αστέρια και ανοίγουν νέους ορίζοντες. Το άρωμα των νέων ειδώλων, που φωτίζουν τον δρόμο για τους άλλους. Μην κάνετε κανέναν συμβιβασμό στα όνειρά σας. Και στην αγάπη, τολμήστε να ξεπεράσετε τα όρια.

          Κεντρική φωτογραφία: Scarlet Poppy, Jo Malone London