fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

12 αρώματα που θα κάνουν τις αυγουστιάτικες εμφανίσεις σας πιο μεθυστικές

Εσείς ποιο θα διαλέξετε;


12 αρώματα που θα κάνουν τις αυγουστιάτικες εμφανίσεις σας πιο μεθυστικές

Εάν νομίζετε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, κάνετε λάθος, αφού και τα αρώματα έχουν αποδείξει με τη σειρά τους ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθεμίας από εμάς. Εκφράζουν την προσωπικότητά μας, συμπληρώνουν κάθε εμφάνιση, παραμένουν χαραγμένα στη μνήμη όλων όσων συναναστρέφονται μαζί μας και φυσικά μας συντροφεύουν όπου κι αν βρεθούμε. Είναι το must have του νεσεσέρ, αλλά και κάθε look. Ωστόσο, η μυρωδιά που θα διαλέξετε αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αιχμαλωτίσετε τους πάντες σε κάθε σας εμφάνιση και κυρίως στις καλοκαιρινές σας εξόδους στην πόλη ή το νησί.

Εμείς φυσικά, κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε όλα τα αρώματα που θα κάνουν τον Αύγουστό σας πιο μυρωδάτο!

The perfumes

Acqua di Gioia Eau de Parfum, Giorgio Armani: Αισθανθείτε τον ρυθμό των κυμάτων, με μια έκρηξη αληθινής φρεσκάδας κι ενέργειας, για να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο. Το άρωμα αυτό δημιουργήθηκε από μια κεχριμπαρένια ξυλώδη βάση, ενώ ακολουθείται από νότες γιασεμιού, κέδρου και καφέ ζάχαρης, τόσο βαθύ, εθιστικό κι ελκυστικό όπως ο ωκεανός. Απευθύνεται στη γεμάτη πνευματική ελευθερία γυναίκα, η οποία είναι γαλήνια και αισιόδοξη και βρίσκεται σε άριστη αρμονία με τη φύση και με τον εαυτό της.

Eau de Soleil Blanc, Tom Ford Beauty: Λαμπερό, δροσερό και πλημμυρισμένο με μια ζωηρή συμφωνία εσπεριδοειδών, το Tom Ford eau de Soleil Blanc σας ταξιδεύει σε παραδεισένια μυστικά νησιά ενός αιώνιου καλοκαιριού. Η ζωντάνια των εσπεριδοειδών συναντά την κεχριμπαρένια ζεστασιά των λουλουδιών θυμίζοντας την κρυσταλλένια αντανάκλαση του λευκού ήλιου στο νερό.

Starlight Shimmer Eau De Parfum, Michael Kors: Νιώστε τη λάμψη από το βράδυ μέχρι το επόμενο πρωί. Το Michael Kors Starlight Shimmer Eau de Parfum ενσαρκώνει τη γοητευτική λάμψη της νύχτας και του φωτός. Ένα oriental, ambery άρωμα που σας ταξιδεύει στη μαγεία της νύχτας με ένα μείγμα από τριαντάφυλλο, πολύτιμο σαφράν και πλούσιες, χρυσές νότες amber. 

 Summer smell

Summer smell

Acqua di Gioia Eau de Parfum, Giorgio Armani

Buy me
 Love it

Love it

Eau de Soleil Blanc, Tom Ford Beauty

Buy me
 New entry

New entry

Donna Pink Marina Eau de Toilette, Trussardi

Buy me
 Orange & Patchouli

Orange & Patchouli

Eau des Merveilles, Hermes

Buy me
 Με σανδαλόξυλο

Με σανδαλόξυλο

Eternity Eau de Parfum, Calvin Klein

Buy me
 Night time

Night time

Starlight Shimmer Eau De Parfum, Michael Kors

Buy me

Eau des Merveilles, Hermes: Από την έκπληξη στη μαγεία και από τη μαγεία στη γοητεία, το Eau des Merveilles μας οδηγεί με τη μυρωδιά του σε ένα φαντεζί σύννεφο. Το άρωμα αυτό κερδίζει το στοίχημα της σπινθηροβόλου θηλυκότητας χωρίς εμφανή λουλούδια.

Donna Pink Marina Eau de Toilette, Trussardi: Το νέο άρωμα του Οίκου Trussardi εμπνευσμένο από τον αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό της οικογένειας, ένα νησί της Τοσκάνης, το “Isola d’Elba”, όπου ο Nicola Trussardi συνήθιζε να επιλέγει για την οικογένειά του κάθε καλοκαίρι. Το αναζωογονητικό Eau de Toilette περιλαμβάνει ζωηρές καλοκαιρινές νότες από γκρέιπφρουτ, σορμπέ πεπόνι, λεμόνι, αλμυρή συμφωνία και κρίνο της θάλασσας που αναμιγνύονται στη βάση του αρώματος με τις εθιστικές νότες από πατσουλί και σανδαλόξυλο.

Eternity Eau de Parfum, Calvin Klein: Ένα ρομαντικό άρωμα με σανδαλόξυλο, λευκό κρίνο και φρέζια, που αιχμαλωτίζει την ιδέα της αιώνιας αγάπης και δέσμευσης.

Knot Eau de Parfum, Bottega Veneta: Ένα άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, τη λεβάντα με το tonka bean και και το neroli. Μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων που σας προσκαλεί να αποδράσετε στην Ιταλική Ριβιέρα.

 Ιταλική Ριβιέρα

Ιταλική Ριβιέρα

Knot Eau de Parfum, Bottega Veneta

Buy me
 Like a white shirt

Like a white shirt

Camicia 113 Eau De Parfum, G.F. Ferre

Buy me
 Sweet passion

Sweet passion

Light Blue Love Is Love Ltd Edition Eau de Toilette, Dolce & Gabbana

Buy me
 Purity

Purity

L'Eau d'Issey Pure Eau de Parfum, Issey Miyake

Buy me
 Be a star

Be a star

Cinéma Eau de Parfum, YSL

Buy me
 Με γκρέιπφρουτ & κέδρο

Με γκρέιπφρουτ & κέδρο

Eau De Parfum Sel D'Azur, Yves Rocher

Buy me

Camicia 113 Eau De Parfum, G.F. Ferre: Ένα άρωμα που αποτελεί φόρο τιμής στο λευκό πουκάμισο, ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια των δημιουργιών του GIANFRANCO FERRE. Αποτελεί ένα φρέσκο άρωμα που εσωκλείεται σε ένα τέλειο, διαχρονικό μπουκάλι με αυστηρές αρχιτεκτονικές γραμμές.

Light Blue Love Is Love Ltd Edition Eau de Toilette, Dolce&Gabbana: Το νέο άρωμα Love is Love από τη Dolce&Gabbana, θα σας θυμίσει τον μυστήριο μαγνητισμό που φέρνει κοντά τους ερωτευμένους, μέσα από την ακαταμάχητη δύναμη ενός και μόνο βλέμματος. Στο Light Blue Love is Love Pour Femme θα αναγνωρίσετε τον συνδυασμό κίτρου και μήλου, που πρωταγωνιστεί και στο κλασικό Light Blue άρωμα, συνοδευόμενο από γευστικά red berries, αισθησιακή βανίλια, φρέσκο γιασεμί κι ένα απρόσμενο touch από σαντιγί!

L'Eau d'Issey Pure Eau de Parfum, Issey Miyake: Η καθαρότητα μίας σταγόνας νερού συνδυάζεται με ένα μπουκέτο λευκών λουλουδιών. Θα το αγαπήσετε!

    Cinéma Eau de Parfum, YSL: To Cinema αποκαλύπτει την σταρ που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Εντυπωσιακά θηλυκό, αποκαλύπτει την ομορφιά και τη λάμψη της σύγχρονης γυναίκας χάρη στις νότες κορυφής του φρέσκου, φωτεινού άνθους αμυγδαλιάς σε συνδυασμό με λουλουδάτες νότες αμαρυλλίδας, που προσθέτουν κομψότητα και χάρη στο άρωμα. Το ενδυναμωτικό μείγμα της κλημεντίνης και οι ρομαντικές νότες άμβρας, λευκού μόσχου, βανίλιας, γιασεμιού και παιώνιας δημιουργούν μια αίσθηση αποπλάνησης. Αισθησιακό δεντρολίβανο και πικάντικο φασκόμηλο ακτινοβολούν κομψότητα με ίχνη αισθησιασμού.

      Eau De Parfum Sel D'Azur, Yves Rocher: Άρωμα φρέσκο κι έντονο, γεμάτο αντιθέσεις. Οι νότες ενέργειας των ιταλικών εσπεριδοειδών συνοδεύονται από μια αλμυρή ομίχλη και το ιδιαίτερο άρωμα γκρέιπφρουτ και κέδρου.