fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

12 αρώματα για το φθινόπωρο που δε θα αποχωρίζεστε σε καμία σας εμφάνιση

Μεθυστικές μυρωδιές, νέες αφίξεις και πολυτελή packagings που θα σας ενθουσιάσουν


12 αρώματα για το φθινόπωρο που δε θα αποχωρίζεστε σε καμία σας εμφάνιση

Το φθινόπωρο αποτελεί πια πραγματικότητα κι εσείς έχετε ήδη αρχίσει να αναζητάτε τις κατάλληλες φθινοπωρινές μυρωδιές, για να «ντύσετε» κάθε σας εμφάνιση και να της δώσετε έναν αέρα ανανέωσης. Ωστόσο, η ευωδία που θα διαλέξετε αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αιχμαλωτίσετε τους πάντες σε κάθε σας εμφάνιση και κυρίως στα fall/winter looks σας όπου κι αν βρεθείτε. Εμείς φυσικά, κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τα 12 πιο hot right now αρώματα που θα κάνουν τον Σεπτέμβριό σας -και όχι μόνο- πιο μυρωδάτο!

The perfumes

Irresistible Eau de Parfum, Givenchy: Ένα ακαταμάχητο άρωμα που σας προσκαλεί να αφεθείτε στο άρωμά του. Λουλουδένιο, φρουτώδες και ξυλώδες παίζει με την αντίθεση του Luscious Rose και του λαμπερού Blond Wood. Η αίσθηση του τριαντάφυλλου αντικατοπτρίζει το άρωμα μιας φυσικά ακαταμάχητης γυναίκας που σαγηνεύει στο πέρασμά της και δεν μπορεί κανείς να της αντισταθεί. Αποπνέει λάμψη που μας ταξιδεύει και μας παρασέρνει σε έναν χορό με σκοπό την απελευθέρωση, αποτελεί μια πρόσκληση να αφεθούμε και να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας. Γιατί για αυτήν, η ζωή είναι ένας χορός.

My Way Eau de Parfum, Giorgio Armani: Ανακαλύψτε το My Way, το νέο γυναικείο άρωμα από Giorgio Armani. Αυτό το κομψό eau de parfum μας προσκαλεί να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και να ζήσουμε ουσιαστικές εμπειρίες και συναναστροφές ταξιδεύοντας στον κόσμο. Το My Way είναι το άρωμα των εμπειριών και συναναστροφών μίας αυθεντικής γυναίκας με ανοιχτό μυαλό και με διάθεση αναζήτησης, που είναι έτοιμη να διευρύνει τους ορίζοντές της και να ζήσει ουσιαστικές συναντήσεις σε όλο τον κόσμο. Το περγαμόντο από την Καλαβρία συναντά το άνθος πορτοκαλιού από την Αίγυπτο αποπνέοντας μία λαμπερή φωτεινότητα στις νότες κορυφής που ενισχύεται με ένα λαμπερό μπουκέτο Tuberose και γιασεμί από την Ινδία στην καρδιά του αρώματος. Τέλος, το έντονο κεδρόξυλο από τη Βιρτζίνια συναντά την αισθησιακή βανίλια από τη Μαδαγασκάρη και το White Musc που υπογράφουν τη σύνθεση.

Decadence Eau de Parfum, Marc Jacobs Beauty: Ένα άκρως θηλυκό άρωμα με την πιο glamour συσκευασία, το οποίο σας προκαλεί να το «φορέσετε». Αρωματίστε με το Decadence Eau De Parfum το εσωτερικό των καρπών και των αγκώνων, τον λαιμό και το ντεκολτέ σας και μαγέψτε τους πάντες στο πέρασμά σας.

Knot Eau de Parfum, Bottega Veneta: Ένα άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων που σας προσκαλεί να αποδράσετε στην Ιταλική Ριβιέρα.

 Φρουτώδες & ξυλώδες

Φρουτώδες & ξυλώδες

Irresistible Eau de Parfum, Givenchy

Buy me
 New entry

New entry

My Way Eau de Parfum, Giorgio Armani

Buy me
 Με δαμάσκηνο Ιταλίας

Με δαμάσκηνο Ιταλίας

Decadence Eau de Parfum, Marc Jacobs Beauty

Buy me
 Άρωμα Ιταλικής Ριβιέρας

Άρωμα Ιταλικής Ριβιέρας

Knot Eau de Parfum, Bottega Veneta

Buy me
 Flower power

Flower power

Gucci Boom Profumo di Fiori, Gucci

See more
 Κλασικό & θηλυκό

Κλασικό & θηλυκό

Eau de Toilette Rose Tangerine, Chloé

See more

Gucci Boom Profumo di Fiori, Gucci: Το Gucci Bloom Profumo di Fiori έχει αποτυπώσει εξαιρετικά, για άλλη μια φορά, το όραμα του Alessandro Michele χάρη στον Master Perfumer Alberto Morillas. Παραμένοντας πιστός στα συστατικά του Gucci Bloom Eau de Parfum, το νέο eau de parfum εξυμνεί τη φρέσκια φυσική πρασινάδα, την πλούσια ποιότητα των λουλουδιών και το κρεμώδες βάθος του Tuberose. Το νέο Gucci Bloom Profumo di Fiori κάνει το ντεμπούτο του παράλληλα με μια φουτουριστική καμπάνια σε έναν κήπο ονείρων όπου ανθίζει η μαγεία.

Eau de Toilette Rose Tangerine, Chloé: Tο Chloé Eau de Toilette Rose Tangerine αποτελεί μια νέα εκδοχή του κλασικού Eau de Toilette. Μια δημιουργία πιο τολμηρή και πιο ξεκάθαρη. Μια έκφραση θηλυκότητας, περισσότερο απελευθερωμένη και πιο δυναμική από ποτέ. Πρόσωπο της καμπάνιας είναι η βρετανικής και αμερικανικής καταγωγής ηθοποιός Lucy Boynton που με την ομορφιά, τη φρεσκάδα και την αδιαμφισβήτητη γοητεία της, ενσαρκώνει τον αυθόρμητο χαρακτήρα και το ελεύθερο πνεύμα του αρώματος.

English Oak & Hazelnut Cologne, Jo Malone London: Ένα γήινο, δελεαστικό και μαγευτικό άρωμα, το English Oak & Hazelnut Cologne σας πηγαίνει έναν μαγικό περίπατο. Το φουντούκι, σε συνδυασμό με την πικάντική γεύση του elemi, το ξυλώδες vetiver και τη βελανιδιά δημιουργούν ένα ξεχωριστό άρωμα με την μαγεία του δάσους βγαλμένο από παραμύθι.

Eau de Rhubarbe Ecarlate Eau de Cologne, Hermes: Η τραγανή και όξινη φρεσκάδα του ραβεντιού μέσα στη βελούδινη φωλιά των λευκών μόσχων. Με το Eau de rhubarbe écarlate, η Christine Nagel δημιουργεί την πρώτη της Cologne για την Hermès. Μοναδική και τολμηρή, με περισσότερες νότες φυτών παρά εσπεριδοειδών, μας χαρίζει την τραγανιστή, υπόξινη φρεσκάδα του ραβεντιού, μαζί με βελούδινες νότες λευκού μόσχου.

 Με άρωμα φουντουκιού

Με άρωμα φουντουκιού

English Oak & Hazelnut Cologne, Jo Malone London

Buy me
 Όξινη φρεσκάδα

Όξινη φρεσκάδα

Eau de Rhubarbe Ecarlate Eau de Cologne, Hermes

Buy me
 Η δύναμη της  γαρδένιας

Η δύναμη της γαρδένιας

La Panthere Edition Soir Eau de Parfum, Cartier

Buy me
 Unisex perfume

Unisex perfume

Eau Parfumee The Blanc Eau de Cologne, Bulgari

Buy me
 Γλυκιά μυρωδιά

Γλυκιά μυρωδιά

Be Extra Delicious Eau de Parfum, DKNY

Buy me
 Ρομαντικές νότες

Ρομαντικές νότες

Beautiful Eau de Parfum Spray, Estée Lauder

Buy me

La Panthere Edition Soir Eau de Parfum, Cartier: Το άρωμα αποπνέει μία αίσθηση ενέργειας που αντιπροσωπεύει τη γυναίκα η οποία ζει και απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο! Αποτελεί μία οσφρητική δημιουργία της απόλυτης θηλυκότητας που αναδεικνύεται μέσα στο σκοτάδι. Η γαρδένια σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα που αποπνέει το musk επιτυγχάνει μία άκρως floral συμφωνία, καθώς κι ένα απόλυτα θηλυκό άρωμα.

Eau Parfumee The Blanc Eau de Cologne, Bulgari: Το Eau Parfumee The Blanc Eau De Cologne είναι ένα ανδρικό και γυναικείο πολυτελές, λουλουδάτο άρωμα. Ξυπνάει αισθήματα γαλήνης, ηρεμίας, βαθιάς χαλάρωσης κι εσωτερικότητας.

Be Extra Delicious Eau de Parfum, DKNY: Το νέο αυτό άρωμα σας προσκαλεί να απολαύσετε τη γλυκιά πλευρά της ζωής και να «κακομάθετε» τον εαυτό σας με τον πιο λαχταριστό τρόπο. Σαν την πιο γλυκιά ένοχη απόλαυση, αυτό το παιχνιδιάρικο floral gourmand eau de parfum αφυπνίζει τις αισθήσεις με νότες από τραγανό αχλάδι, γαρδένια και κρεμώδη καραμέλα. 

Beautiful Eau de Parfum Spray, Estée Lauder: Πλούσιο, ρομαντικό, πολυτελές, λουλουδάτο. Το όραμα της Estée Lauder, το οποίο ενστερνίστηκε η Evelyn Lauder, ήταν να δημιουργηθεί ένα άρωμα που να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει η ομορφότερη γυναίκα στον χώρο. Το απόλυτα ρομαντικό πρόσωπο του Beautiful είναι μια νύφη που συμβολίζει τη γυναίκα στην πιο θηλυκή, ρομαντική και όμορφη στιγμή της.

Κεντρική φωτογραφία: Zimmermann Spring/Summer 2018 Campaign