fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

10+1 αρώματα για να βγάλετε την πιο ανοιξιάτικη εκδοχή σας την Κυριακή του Πάσχα

«Ντυθείτε» με το δικό σας μοναδικό τρόπο


10+1 αρώματα για να βγάλετε την πιο ανοιξιάτικη εκδοχή σας την Κυριακή του Πάσχα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άμεσο για την ανύψωση της διάθεσης από το ψέκασμα του αγαπημένου μας αρώματος. Μας πηγαίνει σε μέρη, μας θυμίζει ανθρώπους και κυρίως μας φέρνει αναμνήσεις αλλά και μελλοντικές στιγμές που θέλουμε να δημιουργήσουμε με μια αίσθηση μοναδικότητας σε κάθε εποχή. Έτσι, τώρα την άνοιξη με την πιο λουλουδάτη και δροσερή διάθεση από ποτέ τα παρακάτω αρώματα έρχονται για να φέρουν το ελπιδοφόρο μήνυμα και να μας φτιάξουν τη διάθεση βοηθώντας μας να αγκαλιάσουμε την εποχή. Μην αναρωτιέστε και αφήστε στην άκρη τις αμφιβολίες, τα αρώματα που θα σας δώσουν την ώθηση για νέα ξεκινήματα είναι εδώ. Κάποια λίγο πιο παλιά και άλλα απόλυτα καινούργια σας θυμίζουν ότι η άνοιξη είναι πραγματικά η ώρα για την ανανέωση που πάντα υπόσχεται.

The products

Si Passione eclat, Armani, Attica: Ένα λαμπερό άρωμα εμπλουτισμένο με πάθος και ένταση που σας προσκαλέι να αποκαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη. Μια τολμηρή και σαγηνευτική πρόσκληση για να φωτίσετε τη ζωή σας με πάθος. Μία όμορφη συνάντηση ανάμεσα σε μία λαμπερή συμφωνία νοτών φραγκοστάφυλλου και περγαμόντου, ενισχυμένων από δύο τριαντάφυλλα - Centifolia και Damascena - που αποδίδουν στο άρωμα μία γενναιόδωρη θηλυκότητα και έναν διακριτό χαρακτήρα.

Bloom, Gucci, Hondos Center: Απολαύστε τον αληθινό σας εαυτό με τον νέο Gucci Bloom Eau de Toilette 30ml. Εμπνέοντας ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης που βασίζεται στην έννοια της σύνδεσης μέσω της διαφορετικότητας, το floral άρωμα παραμένει πιστό στα αρχικά χαρακτηριστικά του αρώματος Bloom. Η νέα προσθήκη στη σειρά αρωμάτων Bloom είναι μια πιο ελαφριά και λαμπερή ερμηνεία που ενθαρρύνει τις γυναίκες να γίνουν η πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού τους. Οι νότες από γιασεμί, τουμπερόζα και ragoon creeper, ενισχύονται με συμφωνία neroli.

Crown Sugar, TRÈS happy, Zoniou: Γλυκό και ζωηρό το Crown Sugar σε ξεσηκώνει και σε μεταφέρει σε ένα TRÈS sweet σύμπαν γεμάτο ένταση. Με βάση από νότες καραμέλας, ζάχαρης και βανίλιας και με λεμόνι και πορτοκάλι στην κορυφή, ξυπνάει μέσα σου μια νέα φρουτένια πραγματικότητα.

Very Good Girl Glam, Carolina Herrera, Hondos Center: Το Very Good Girl Glam Parfum είναι μία ωδή στη δύναμη της θηλυκότητας – ένα ατρόμητο και εξαιρετικά τολμηρό άρωμα. Μία εντυπωσιακή εξέλιξη του Very Good Girl που χαρακτηρίζεται από το άρωμα κερασιού και το μπουκάλι στιλέτο: η απόλυτη δήλωση της γυναικείας δύναμης. Το Very Good Girl Glam Parfum είναι ένας φόρος τιμής στις γυναίκες που είναι η χαρά της ζωής και τολμούν να ξεχωρίσουν με το άρωμα και την προσωπικότητά τους.

Yes I Am Delicious, Cacharel, Sephora: Είστε έτοιμες να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο; Πάρτε μια μπουκιά self-love με το Yes I Am Delicious, ένα άρωμα για κορίτσια που αγαπούν τον εαυτό τους και δε φοβούνται να απολαύσουν τη ζωή. Ραφιναρισμένες αρωματικές νότες ενώθηκαν για να δημιουργήσουν την πιο εθιστική εκδοχή του Yes I Am. Μια λαχταριστή συμφωνία κακάο και φουντουκιού αναμειγνύεται με ιταλικό πράσινο μανταρίνι και γιασεμί από την Ινδία. Ένα πολύπλευρο και θηλυκό άρωμα που αντιπροσωπεύει το self-love.

Allegra Riva Solare, Bvlgari, Attica: Ένα λαμπερό άρωμα με νότες εσπεριδοειδών που ενσαρκώνει τη θετική ενέργεια και τον ενθουσιασμό μιας βόλτας στην ιταλική Ριβιέρα! Η συναρπαστική ενέργεια ζωντανεύει στο Riva Solare, ένα αστραφτερό άρωμα εσπεριδοειδών. Στην αρχή ωηρή πινελιά από Περγαμόντο Καλαβρίας. αποκλειστικά για το BVLGARI, αυτή η φρέσκια νότα αιχμαλωτίζει την αποκλειστική αύρα και των δύο: της Ιταλικής Ριβιέρας και του Ιταλικού Maison. Το αναζωογονητικό Neroli εκφράζει πράσινες και λευκές λουλουδένιες πτυχές, απελευθερώνοντας τον αναζωογονητικό αισθησιασμό του ήλιου και της θάλασσας της μεσογείου.

 Full in

Full in

Si Passione eclat, Armani, Attica

BUY ME
 Spring time

Spring time

Bloom, Gucci, Hondos Center

BUY ME
 Vivid self

Vivid self

Crown Sugar, TRÈS happy, Zoniou

BUY ME
 Switch mode

Switch mode

Very Good Girl Glam, Carolina Herrera, Hondos Center

BUY ME
 Love me

Love me

www.sephora.gr/p/yes-i-am-delicious-edp-P10022782.html

BUY ME
 Taste the new

Taste the new

Allegra Riva Solare, Bvlgari, Attica

BUY ME

For her Musc Noir, Narciso Rodriguez, Hondos Center: Το MUSC NOIR ROSE Eau de Parfum αναδυκνύει το κομψό αισθησιασμό.Το άρωμα αποτίει φόρο τιμής στην αληθινή φύση κάθε γυναίκας – μια ιδιωτική στιγμή όπου αποκαλύπτει την αυθεντικότητά της. Οι λαμπερές νότες περγαμόντου συνδυάζονται με έντονο tuberose για να δημιουργήσουν ένα φωτεινό άρωμα. Ακολουθεί η σαγηνετική καρδιά του musc, μεγεθύνοντας το λουλουδάτο μπουκέτο του αρώματος, ενώ μαλακώνει τις νότες βάσης με ζεστές ανατολίτικες νότες βανίλιας.

Sea Daffodil, Jo Malone London, Attica: Μία τυχαία ανακάλυψη κατά μήκος της ακτής: σπάνια και εξαίσια λευκά κρίνα της θάλασσας στις αμμουδιές της Νότιας Ιταλίας. ‘Ένα ηλιόλουστο, floral, φωτεινό άρωμα με νότες ylang ylang, βυθισμένες σε ζεστή βανίλια που συνδυάζεται μοναδικά με το κρεμώδες σανδαλόξυλο.

Nomade, Chloé, Hondos Center: Ένα αναζωογονητικό άρωμα που εκπέμπει δύναμη και θηλυκότητα, το Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle προσκαλεί τις αισθήσεις σας σε ένα συναρπαστικό οσφρητικό ταξίδι. Η τελευταία προσθήκη στη συλλογή Chloé Signature, το άρωμα παντρεύει ρομαντικές λουλουδένιες αποχρώσεις με μεθυστικά ξύλα για ένα εντυπωσιακό φινίρισμα. Το άρωμα εισάγεται με δροσιστικό περγαμόντο, συνυφασμένο με το αισθησιακό απόλυτο αιγυπτιακό γιασεμί.

Delicious Rhubarb & Rose, Molton Brown: Αυτό το μεθυστικό Eau de Toilette είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο γλυκό κέρασμα, μέσα σε μπουκάλι. Με λαμπερή διάθεση, που πηγάζει από τις νότες γκρέιπφρουτ, τάρτας από φύλλα ραβέντι και κρέμας από βανίλια, είναι μια δελεαστική επιλογή για τις βόλτες σας, τις ηλιόλουστες μέρες.

Oui La Vie Est Belle, Lancome, Sephora: Το νέο αυτό κεφάλαιο του La vie est belle διατηρεί τις ίδιες ζωηρές και πολύχρωμες φρουτώδεις πτυχές στις νότες κορυφής. Το Περγαμόντο ακτινοβολεί καθώς γίνεται ένα με τις νότες του Ροζ Πιπεριού, και συνδυάζεται με τη Συμφωνία Σμέουρου για μια έκρηξη ζουμερής φρεσκάδας. Στην καρδιά, το ολόφρεσκο λουλουδένιο μπουκέτο, γενναιόδωρο και πολύπλευρο, αποκτά ένταση χάρη στις πλούσιες νότες του Τριαντάφυλλου Δαμασκού και το ηλιόλουστο Ylang Ylang. Στη βάση, το Πατσουλί, η Γκουρμέ Συμφωνία και η Ίριδα χρησιμοποιούνται σε αφθονία εντείνοντας την εθιστική και αισθησιακή υπογραφή του La vie est belle.

1

Girl power

For her Musc Noir, Narciso Rodriguez, Hondos Center BUY ME

2

Limited edition

Sea Daffodil, Jo Malone London, Attica BUY ME

3

True image

Nomade, Chloé, Hondos Center BUY ME

4

Be genuine

Delicious Rhubarb & Rose, Molton Brown BUY ME

5

Bright side

Oui La Vie Est Belle, Lancome, Sephora BUY ME