fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

9 floral-inspired αρώματα που πρέπει να αποκτήσετε την άνοιξη

Κάντε τις πιο hot αλλαγές για την νέα σεζόν


9 floral-inspired αρώματα που πρέπει να αποκτήσετε την άνοιξη

Ο λόγος που τα λουλουδάτα αρώματα είναι τόσο δημοφιλή είναι επειδή είναι τόσο κλασικά όσο και εξαιρετικά διαφορετικά, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει το δικό του αγαπημένο! Μερικοί αγαπούν τη γοητεία του τριαντάφυλλου και του γιασεμιού, ενώ άλλοι προτιμούν την ελαφρότητα των ανθών πορτοκαλιάς και της γαρδένιας. Γι’ αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε όλα τα so-loved, νέα ή και κλασικά που θα γίνουν απαραίτητα στη shopping list της άνοιξης. 

Ψεκάζοντας ένα από αυτά τα αρώματα θα νιώσετε ανάλαφρες, ανανεωμένες και αναζωογονημένες κάθε μέρα. 

Nomade EDP Naturelle, Chloe: Η γυναίκα Nomade, με οδηγό τη γοητεία, κατευθύνεται σε νέους ορίζοντες και συναντήσεις. Ένα θηλυκό και εθιστικό άρωμα με γιασεμί και συμφωνία χουρμά. Η αρωματοποιός Caroline Dumur επέλεξε γιασεμί της Αιγύπτου για να ενισχύσει αυτό το eau de parfum άρωμα. Η διαχρονική κομψότητα του γιασεμιού συναντά την απαλότητα μιας συμφωνίας χουρμά, ενώ η βανίλια και το σανδαλόξυλο συνθέτουν μια ζεστή και εθιστική βάση.

Guilty Pour Femme Intense, Gucci : Για όσες γυναίκες αναζητούν μια δήλωση αγάπης απαλλαγμένη από τους κανόνες και τα κοινωνικά στερεότυπα, το συγκεκριμένο άρωμα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως έμβλημα της σύνδεσης μεταξύ ομοϊδεατών, εκκεντρικών εραστών. Το άρωμα αυτό είναι ένα ξυλώδες floral άρωμα που επαναλαμβάνει τον βασικό πυρήνα της Gucci.

MY WAY, Armani: Το περγαμόντο συναντά το άνθος πορτοκαλιού από την Αίγυπτο σε ένα φωτεινό και σπινθηροβόλο ξεκίνημα και συνεχίζει με ένα λαμπερό μπουκέτο λουλουδιών από νότες τουμπερόριζας και γιασεμιού από την Ινδία στην καρδιά του. Στη βάση, αποκαλύπτονταί νότες σανδαλόξυλου από τη Βιρτζίνια που συναντούν την αισθησιακή βανίλια Μαδαγασκάρης για να κλείσουν τη σύνθεση.

Miss Dior, Dior: Mια αρωματική αύρα σα «millefiori» και περιέχεται μέσα σε ένα μπουκάλι Roller-Pearl, για να αρωματίζεστε όπου κι αν βρίσκεστε. Οι λουλουδάτες νότες εκατόφυλλου τριαντάφυλλου, μιγκέ, παιώνιας και ίριδας, που ολοκληρώνονται με μια αρμονία τρυφερών ξύλων, μεταφέρουν το παθιασμένο μανιφέστο του Miss Dior.

Flowerbomb Ruby Orchid, Viktor & Rolf: Kλείστε τα μάτια σας και μεταφερθείτε σε ένα μέρος όπου έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ζωή είναι μια σκηνή, που περιμένει την ερμηνεία σας. Εκθαμβωτική, λαμπερή, με μια αίσθηση μυστηρίου. Οι νότες βανίλιας κάνουν το ντεμπούτο τους και σιγά σιγά αναμειγνύονται με νότες κόκκινου ροδάκινου, κλέβοντας την παράσταση.

 All natural

All natural

Nomade EDP Naturelle, Chloe, Hondos Center

BUY ME
 New in

New in

Guilty Pour Femme Intense, Gucci, Sephora

BUY ME
 Nacre Edition

Nacre Edition

MY WAY, Armani, Hondos Center

BUY ME
 Roll-On

Roll-On

Miss Dior, Dior, Attica

BUY ME
 Luxury in

Luxury in

Flowerbomb Ruby Orchid, Viktor & Rolf, Hondos Center

BUY ME
 Chocolate plus

Chocolate plus

YES I AM DELICIOUS, Cacharel, Hondos Center

BUY ME
 Girly power

Girly power

Infusion de Rose, Prada, Attica

BUY ME
 Fulfill me

Fulfill me

La Nuit Trésor Intense, Lancôme, Hondos Center

BUY ME
 Rich taste

Rich taste

Perfect Intense, Marc Jacobs, Attica

BUY ME

YES I AM DELICIOUS, Cacharel: Μια λαχταριστή συμφωνία κακάο και φουντουκιού αναμειγνύεται με ιταλικό πράσινο μανταρίνι και γιασεμί από την Ινδία. Ένα πολύπλευρο και θηλυκό άρωμα που αντιπροσωπεύει το self-love.

Infusion de Rose, Prada: Πολύτιμο και μοντέρνο, ενσαρκώνει το μοντέρνο όραμα της Prada για το τριαντάφυλλο. Το λουλουδάτο άρωμα αποδίδει ένα πολυτελές τριαντάφυλλο που συνδυάζεται με δροσερό νέρολι και μανταρίνι, κι ενισχύεται με πράσινες νότες από γάλβανο.

La Nuit Trésor Intense, Lancôme: Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ιστορία αγάπης γεμάτη ένταση! Νοιώστε την πιο παθιασμένη αγάπη με το πληθωρικό αυτό άρωμα. Εθιστικό floriental άρωμα  σε ένα μπουκάλι που θυμίζει ρουμπίνι και έρχεται για να σας συναρπάσει. 

Perfect Intense, Marc Jacobs: Ένα πλούσιο, χρυσαφένιο, ακαταμάχητο άρωμα που γιορτάζει την έκφραση του εαυτού σας. Ένα καθησυχαστικό λουλουδάτο άρωμα, αλλά με ένα απρόσμενο και πολυτελές twist. Ο φωτεινός νάρκισσος μεγεθύνεται από την κομψότητα του γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα. Καβουρδισμένα χρυσαφένια αμύγδαλα αναμιγνύονται με σανταλόξυλο δημιουργώντας ένα ζεστό τελείωμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις.