fbpixel

Search icon
Search
10+1 ανατρεπτικά γαμήλια concepts που γιορτάζουν την αγάπη στην πιο δυνατή εποχή της
MAGAZINE

10+1 ανατρεπτικά γαμήλια concepts που γιορτάζουν την αγάπη στην πιο δυνατή εποχή της

«Σπάστε» τους κανόνες!


Ανατρεπτικά concepts και ιδέες γάμου, που «σπάνε» τους κανόνες και απομακρύνονται από τα συμβατικά πρότυπα, χαράζουν ανεξίτηλες αναμνήσεις στον χρόνο, γεμάτες αγάπη και χαρά.  

1. The Venetian Effect

0-editorial-3-vw-bride-2024-scaled.jpg

Με extreme headpieces που θυμίζουν τη Frida Khalo και masquerade διάθεση, όπως προτείνει η εκπληκτική Vera Wang, η νυφική εμφάνιση όχι μόνο προκαλεί απίστευτο θαυμασμό, αλλά προδιαγράφει πως το πάρτι που θα ακολουθήσει θα είναι πραγματικά ανεπανάληπτο.

2. Bouncy Houses

jen-2321-2.jpg

Για χαμόγελα, παιχνίδια αλλά και ως φόντο για τις πιο πρωτότυπες φωτογραφίες, τα φουσκωτά κάστρα γίνονται η ιδανική προσθήκη που θα μεταμορφώσει τον γάμο σε μια αξέχαστα διασκεδαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Σε μια πληθώρα θεματικών επιλογών, μπορούν να ταιριάξουν ακριβώς στο στιλ και την ατμόσφαιρα της διοργάνωσης που με τόσο αστείρευτο πάθος σχεδιάζετε. Σήμερα, υπάρχουν πολλές εταιρίες online που τα προτείνουν!

3. On The Slopes

dbqxusy9ugvkpqfmqaci.jpg

Χιονισμένα τον χειμώνα, με τη ζεστασιά μέσα στο σαλέ να αντιπαλεύει το κρύο στους εξωτερικούς χώρους, τα χιονοδρομικά κέντρα αποτελούν ειδυλλιακό σκηνικό για τη μεγάλη σας μέρα. Κι ενώ οι περισσότεροι επιλέγουν τα νησιά για τους γάμους τους, πλέον υπάρχει μια έντονη τάση να προτιμούνται και τα πολυτελή ski resorts. Σήμερα, πολλοί millennials φροντίζουν να μετατρέψουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός σε μεγάλες, ξεχωριστές διακοπές, με την Ελβετία, τη Γαλλία και την Ιταλία να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των επιλογών τους. Ένας τέτοιος γάμος αφήνει τους πάντες με ανεξίτηλες μνήμες και μια αίσθηση θαυμασμού για την ομορφιά της φύσης και τη δύναμη της αγάπης, καθώς η νύχτα πέφτει αργά πάνω από το χιονισμένο τοπίο.

4. Granita Cocktails

ci60vxbwwaau6ks-1.jpg

H γρανίτα, αυτό το σούπερ παγωμένο ποτό που μπορεί να το απολαύσει κανείς σε οποιαδήποτε γεύση ονειρευτεί, κατάγεται από τη Σικελία. Είναι ένα είδος ιταλικού επιδορπίου, παρόμοιου με το sorbet, που τώρα γίνεται Νο1 trend και προσφέρεται στους καλοκαιρινούς γάμους κατά την είσοδο των καλεσμένων στη δεξίωση. Τα πιο ακριβά brands ποτών πια λανσάρουν τα αποστάγματά τους και στην πιο παγωμένη τους εκδοχή, ανεβάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση. Στις top επιλογές έρχονται και κλασικά ποτά, όπως το Mojito, η Pina Colada αλλά και το περίφημο Limoncello.

5. Creative Food Trucks

vintage-bondwood-bar.jpg

Ως “restaurants on the wheels”, μπορούν να προσφέρουν τα πάντα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς - από snacks τύπου burgers μέχρι γλυκίσματα σαν το παγωτό, με γαστρονομικές επιλογές απ’ όλες τις κουζίνες του κόσμου. Σκοπός είναι να παραμένουν open συνέχεια, ώστε οι καλεσμένοι να τα επισκέπτονται συχνά και να απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή ό,τι ακριβώς επιθυμούν. Ξεφεύγοντας από τα τυποποιημένα και επίσημα, τα food trucks τείνουν να είναι και εξαιρετικά οικονομικά.

6. Amusement Park Concept

lauraniall-12new-fd4bf2c6c5b74e419d000ef9f39ee56e.jpg

Με το καλειδοσκόπιο χρωμάτων και τα λαμπερά φώτα του, ένα ψυχαγωγικό ή θεματικό πάρκο μπορεί να προσφέρει το ζωντανό σκηνικό για μια εκδήλωση που ξεχειλίζει από χαρά και αυθορμητισμό. Ιδανικός χώρος για τα ζευγάρια που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν την ημέρα του γάμου τους με μια αίσθηση περιπέτειας και ένα άγγιγμα μαγείας, δημιουργεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια γιορτή απόλυτα διασκεδαστική που ξεπερνά κατά πολύ τα παραδοσιακά πρότυπα. Μάλιστα, αυτού του τύπου οι γάμοι δείχνουν να είναι και η αγαπημένη επιλογή πολλών ελίτ celebrities, όπως της Paris Hilton και της Chiara Ferragni.

7. Mysterious Super Cakes

blackweddingcakes6.jpg

Σε dark αποχρώσεις και σε άκρως ερωτεύσιμες γλυκές γεύσεις, οι λίγο πιο gothic προτάσεις σε γαμήλιες τούρτες γίνονται -παρόλο το ύφος τους- η πιο ευχάριστη έκπληξη αυτής της τόσο ξεχωριστής βραδιάς. Οι τάσεις τις θέλουν στολισμένες με ντελικάτα στοιχεία, όπως 3D λουλούδια ή αφηρημένα σχέδια, για να υπάρχει απόλυτη ισορροπία με το πνεύμα της χαράς και της αγάπης, ενώ η αντίθεση του μαύρου με το άσπρο σετάρεται υπέροχα με την εμφάνιση της νύφης και του γαμπρού. Η γοητεία θέλει τόλμη!

8. A Full Party Day

numero-0272.jpg

Τα ξενοδοχεία που προσφέρουν μια all-in εμπειρία έχει αποδειχθεί πως είναι η πιο ευχάριστη επιλογή σε concept γάμου! Μπροστά στην πιο γοητευτική παραλία της Χαλκιδικής, το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort στον Άγιο Ιωάννη αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για τη διοργάνωση του γάμου και τη φιλοξενία των καλεσμένων σας. Οι εξωτερικοί χώροι του πλάι στην επιβλητική κεντρική πισίνα, στους κήπους και στην παραλία, η οποία έχει χωρητικότητα 2.000 ατόμων, μπορούν να διαμορφωθούν ειδικά για να φιλοξενήσουν την πιο ονειρική εκδήλωση. Επιπλέον, το εστιατόριο Signature με τη μαγευτική θέα στον Τορωναίο Κόλπο και η αίθουσα Ballroom καλύπτουν δεξιώσεις μέχρι και 300 ατόμων.

9. Love For Pizza

pizza-wedding-copy.jpg

Ανεξάρτητα από το αν η γαμήλια δεξίωση είναι πιο χαλαρή ή πιο επίσημη, υπάρχουν κάποιες γεύσεις στις οποίες κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί! Σκεφτείτε, λοιπόν, να φιλοξενήσετε ένα open pizza bar, όπου οι σεφ θα δημιουργούν live ακόμα και τη γλυκιά εκδοχή της πιο αγαπημένης συνταγής στον κόσμο, δίνοντας στους καλεσμένους σας μια συνεχή επιλογή φαγητού καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Μάλιστα, μπορείτε να πάτε την ιδέα κι ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας to-go κουτιά για τη διαδρομή τους προς το σπίτι ή το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

10. The Wedding Map

custom-wedding-map-with-2-venues-custom-wedding-invitation-map-etsy.jpg

Μια πρόσκληση που ξεπερνά τα συνήθη πρότυπα και δημιουργεί μια αίσθηση ανυπομονησίας για ό,τι μαγικό πρόκειται να ακολουθήσει! Σε αυτόν τον μοναδικό χάρτη, τα σημεία-ορόσημα που θα εξερευνηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας του γάμου παρουσιάζονται με ζωηρά χρώματα και λεπτομερείς περιγραφές, καλώντας τους «συνταξιδιώτες» σας να ζήσετε μαζί τη στιγμή.

11. An Opulent Welcoming

image00001.jpg

Ένας καλοκαιρινός γάμος σε μια ανατρεπτική τοποθεσία προϋποθέτει και μια αλλαγή του σκηνικού για μια νύχτα που υπόσχεται πολλά! Με την εμπειρία της η Βίκυ Τζίκα του wedding planning agency ‟Organize That” δημιουργεί εξαίσιους γάμους που μας ταξιδεύουν σ’ έναν κόσμο ονείρων, αλλά και που διαθέτουν έναν απόλυτα fun χαρακτήρα. Η ίδια έχει υπογράψει μοναδικά concepts, όπως αυτό σε all white & refined αισθητική, με εντελώς σύγχρονα στοιχεία, που παρουσιάζουν μια σειρά από πρωτότυπους “wow factors” για τα μάτια των καλεσμένων. Σε κάθε έργο της, η υψηλή αισθητική κυριαρχεί σε όλες τις λεπτομέρειες - από το graphic design έως τα σερβίτσια και τον ανθοστολισμό αλλά και στο entertainment του γάμου.