fbpixel

Search icon
Search
10 λόγοι που κάνουν το Τhe Lynx Mountain resort τον ιδανικό χειμερινό προορισμό
TRAVEL

10 λόγοι που κάνουν το Τhe Lynx Mountain resort τον ιδανικό χειμερινό προορισμό

To νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο είναι μια εξαιρετική επιλογή


Εκεί που η ηρεμία της φύσης γίνεται «ένα» με τον περιβάλλοντα χώρο, το The Lynx Mountain Resort αποτελεί έναν πραγματικά μοναδικό παράδεισο που μετατρέπεται στο απόλυτο καταφύγιο απόδρασης. Με κομψό σύγχρονο design, προσεχτικά επιμελημένο, αλλά και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, το 5άστερο ξενοδοχείο στη Φλώρινα αποτελεί ένα πραγματικό «κόσμημα», που γίνεται ιδανικό για τα πρώτα χειμερινά getaways. Εμείς το επισκεφτήκαμε και σας αποκαλύπτουμε 10 λόγους που το λατρέψαμε! 

1. Η μαγική τοποθεσία του αφού βρίσκεται στην καρδιά ενός είναι περιτριγυρισμένο από ένα κατάφυτο δασικού ορεινού παράδεισου "κρεμασμένου" πάνω από την πόλη της Φλώρινας. Η θέση του σαν πρώην "Ξενία" είναι ξεκάθαρα η καλύτερη στην περιοχή αφού λειτουργεί και σαν μπαλκόνι που απολαμβάνει μαγευτική θέα όλης της περιοχής.

the-lynx-mountain-resort-reception-NudXy.jpg

2. Η αρχιτεκτονική προσέγγιση και η βασική φιλοσοφία του σχεδιασμού του δημιούργησε ένα υπέροχα κομψό αποτέλεσμα που ενσωματώνεται άψογα στο περιβάλλον του και με απόλυτο σεβασμό και παράλληλες αναφορές στην ιστορία του κτιρίου.

3. Tο interior design της Σοφίας Βανταράκη βασισμένο στο ξύλο και στα θερμά χρώματα, πραγματικά απογειώνει τους υπέρκομψους φιλόξενους χώρους που έχουν αποκτήσει μια luxury αίσθηση οικειότητας και άνεσης που χρειάζεται ένα ιδανικό mountain resort.

4. Προσφέρει τις πιο συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες με παραδοσιακές τοπικές λιχουδιές συνδυασμένες με φίνες διεθνείς γεύσεις με εξαιρετικά πάντα επιλεγμένα υλικά. Στόχος είναι να διατηρηθεί η πολύτιμη παράδοση του τόπου και να την εμπλουτιστεί με σύγχρονο, μοντέρνο στυλ. Τα τοπικά προϊόντα φημίζονται για την κορυφαία ποιότητα κι έτσι ο Executive Chef χρησιμοποιεί κυρίως αυτά για να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό μενού.

img-8644-7S2Dt.jpg

5. Το “White Mist Spa” πήρε το όνομά του από το φαινόμενο της ομίχλης που συχνά σκεπάζει την περιοχή, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και περιλαμβάνει απίθανες υπηρεσίες. Είναι ένας πραγματικός ναός ευεξίας και προσφέρει μια σειρά από μοναδικές beauty και wellness θεραπείες για υψηλής ποιότητας, βιώσιμη και αποτελεσματική περιποίηση. Αληθινή εμπειρία ζωής!

6. Ανάμεσα στα άλλα υπέροχα του spa εκτός από τον μοναδικό του σχεδιασμό με αναφορές στην τοπική ομίχλη, διαθέτει και μια υπέροχα μυσταγωγική private σουίτα. Βest of the best το εξωτερικό jacuzzi στην άνετη βεράντα όπου θα μπορεί να απολαμβάνει κανείς ζεστό μπάνιο στον καθαρό αέρα με θέα στο δασικό τοπίο ακόμη και στη διάρκεια της χιονόπτωσης. Αληθινή μαγεία!

7. Το casino που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2019 είναι ο απόλυτος προορισμός ψυχαγωγίας για τους κατοίκους της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, καθώς και για Έλληνες και ξένους τουρίστες που θα έχουν πλέον περισσότερους λόγους να επισκεφτούν την περιοχή. Με όλα τα απαραίτητα παιχνίδια και ειδικά διαμορφωμένο χώρο VIP προσφέρει απίστευτες στιγμές διασκέδασης.

8. Επαναφέρει την ευρύτερη περιοχή στην θέση ενός κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού που συνδυάζει πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Μεταξύ άλλων, μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα σε σκι, ορειβασία, ιππασία, ξιφασκία ή να πραγματοποιήσει μονοήμερες εξορμήσεις, αφού το θέρετρο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από ορισμένα από τα πιο όμορφα χωριά, όρη, λίμνες και αξιοθέατα της Βόρειας Ελλάδας.

room115b-xjk3t.jpg

9. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ξυπνάει κανείς απολαμβάνοντας την αναζωογονητική εγγύτητα με ένα δάσος και έχοντας θέα ένα ονειρικό τοπίο. Όταν όλα αυτά συνοδεύονται από ένα εκλεπτυσμένο interior κι ένα πλουσιοπάροχο πρωινό κοντά στο τζάκι τότε ολοκληρώνεται το απόλυτο χειμερινό όνειρο.

10. Το resort είναι σε κοντινή απόσταση από 6 λίμνες και αποτελεί την τέλεια αφετηρία για κοντινά getaways σε πολλούς παραδοσιακούς προορισμούς ασύγκριτης ομορφιάς, όπως ο Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, ο Άγιος Αχίλλειος και η Καστοριά.

Αναζητήστε και άλλες φωτογραφίες στη gallery! 

Info:

The Lynx Mountain Resort: Λόφος Αγίου Παντελεήμονος, 53100 Φλώρινα

Tηλ.: 23854 40900, E contact@thelynxresort.gr | www.thelynxresort.gr

Facebook: The Lynx Mountain Resort

Instagram: @thelynx_mountain_resort

Credits Φωτογραφιών: κ. Γιώργος Κορδάκης