fbpixel

Search icon
Search
10 λόγοι για να μην χάσετε το νέο GLOW Ιουνίου
PEOPLE & MOMENTS

10 λόγοι για να μην χάσετε το νέο GLOW Ιουνίου

Από τη Νεφέλη Χατζηιωαννίδου η οποία μοιράζεται όσα κατέκτησε, τον αληθινό connoisseur Κίμωνα Φραγκάκη αλλά και τα πιο worth-telling news του ελληνικού καλοκαιριού


«Με ένα τρυφερά κατασταλαγμένο πείσμα γλυκιάς σοφίας, επιμένω στο πόσο αυθεντικά όμορφο είναι να αγκαλιάζουμε όσα έχουμε στη ζωή μας και μας κάνουν να νιώθουμε ευλογημένοι», με αυτές τις σκέψεις ξεκινά το editorial της η Διευθύντρια Σταυρούλα Κλειδαριά στο νέο τεύχος Ιουνίου. Πράγματι, το να εναρμονιζόμαστε με το κάθε τι γύρω μας, μάς ωθεί στο να αγαπάμε περισσότερο, να είμαστε ανοικτοί και να δεχόμαστε ό,τι καλύτερo επιφυλάσσει η ζωή για εμάς. Για όλες τις κατακτήσεις της ζωής της μίλησε και η cover star Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, λίγο πριν χαράξει τον δρόμο της για πρώτη φορά στην πολιτική, αλλά και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που φιλοξενούνται αυτόν τον μήνα στις σελίδες του GLOW, μαζί με όλα τα νέα από τον κόσμο του σύγχρονου lifestyle και της καινούριας γαστρονομικής σκηνής της Ελλάδας. 

1. Cover Story

y4a5869.jpg

Η Νεφέλη είναι μια γυναίκα… υπέροχη! Όπως «Υπέροχες» μας έμαθε όλες μας να είμαστε μέσα από την πανίσχυρη πλατφόρμα διάδρασης που, μόνη της, πίσω από ένα PC στη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε το 2019 και η οποία σήμερα αριθμεί περισσότερα από 200.000 μέλη, δομώντας τη μεγαλύτερη γυναικεία κοινότητα της Ελλάδας. Η Νεφέλη Χατζηιωαννίδου πλέον, από τον νέο της ρόλο ως βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας μιλάει στο νέο GLOW Ιουνίου για όλες τις προκλήσεις που κατάφερε να κατακτήσει, αλλά και για όλα όσα θέλει να δει να αλλάζουν.

Read Here


2. Off The Radar 

shutterstock-1933894034.jpg

Στο νέο τεύχος Ιουνίου σαλπάρουμε σε παρθένους προορισμούς, για να φωτίσουμε τη διαφορετική, εκλεκτική Ελλάδα που, ανέγγιχτη από τα πλήθη, παραμένει μικρό μυστικό. Μακριά, λοιπόν, από τις πλέον δημοφιλείς υδάτινες οδούς, τα μικρά αυτά νησάκια είναι η κρυφή δύναμη της χώρας μας κι εμείς ανακαλύπτουμε τους «θησαυρούς» που μας προσφέρουν έναν προς έναν. Αυτό το καλοκαίρι ανακαλύψτε τους μαζί μας! 

Read Here


3. His Moment 

348a7517-final-2.jpg

Ανοίξαμε το σεντούκι με τις αναμνήσεις του ταλαντούχου ηθοποιού Μιχάλη Σαράντη και μιλήσαμε για αλήθειες βαθιές, αντικρίσαμε ευτυχίες αλλά και δυστυχίες να συμβαίνουν παράλληλα στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο μιας ζωής. Αυτά κι άλλα πολλά, θα απολαύσετε σε μια γεμάτη συναισθήματα κουβέντα με τον μοναδικό Μιχάλη στο νέο GLOW Ιουνίου! 

Read Here


4. Slow Living

villa-apollon-phtg-yiorgos-kordakis-12.jpg

Ρίχνουμε τη ματιά μας στην εντυπωσιακή Villa Apollon - μια πραγματικά ονειρική κατοικία βυθισμένη στη γη, η οποία αναπτύσσεται υπέροχα και με απόλυτο σεβασμό στο καταπράσινο περιβάλλον της, έχοντας για φόντο τα γαλάζια νερά του Ιονίου. Τιμώντας το φυσικό τοπίο της περιοχής, η αρχιτεκτονική ομάδα Βlock722 σχεδίασε υποδειγματικά μια βίλα, με τέτοιον τρόπο, ώστε να «φωλιάζει» στο έδαφος κατά μήκος της νότιας άκρης του νησιού της Λευκάδας. 

Read Here


5. Α Real Connoisseur

dsc-3088.jpg

Τι σημαίνει «γαστρονομία» σήμερα; Τι συντελεί στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας ενός γεύματος; Ποιες είναι οι «μυστικές» διευθύνσεις για ένα «γαστρονομικό ταξίδι» στην Ελλάδα; Ο Κίμων Φραγκάκης, εκδότης του Andro.gr και διοργανωτής του Ladies Run, κάνει μια άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα περί… γεύσεων με την Ελεονώρα Κανάκη. Στο νέο GLOW Ιουνίου! 

Read Here


6. SKG Gastronomy Handbook 

shutterstock-383910616.jpg

Στο νέο τεύχος Ιουνίου υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και ξεχωρίζουμε όλα τα νέα και πεντανόστιμα μενού που μας παρουσιάζουν αγαπημένα και κλασικά spots της πόλης. Γνωρίζουμε τα conceptual πιάτα που αναδεικνύουν τις καλοκαιρινές γεύσεις που θα απολαύσουμε στα ωραιότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη στη μαγειρική τους μαεστρία και εξελίσσονται σε εξαιρετικούς προορισμούς γαστρονομίας.

Read Here


7. Art Of Style 

dsc-5738.jpg

Γεννημένη στην Ιταλία, «υιοθετήθηκε» από το Παρίσι και ερωτεύτηκε την Ασία. Η Gabriella Cortese, Founder και Creative Director του fashion brand Antik Batik, στο GLOW Ιουνίου μας ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της στο Παρίσι, κοντά στη Μονμάρτη. 

Read Here


8. Loving Design

missoni-living-inside-out-1-64494de072dcb.jpg

Όσα ξεχωρίσαμε από τα highlights που έκαναν αίσθηση και συζητιούνται ακόμη στο πρόσφατο Salone del Mobile του Μιλάνου βρίσκονται στο νέο τεύχος Ιουνίου. Ο μεγαλύτερος θεσμός που υμνεί το design και όλες τις εκφάνσεις του, απέδειξε πως η έκφραση της δημιουργικότητας είναι πάντα μια καλή αφορμή για γιορτή και κέφι!

Read Here


9. #GREEKSDOITBETTER

2.jpg

Με αφορμή τη μετάβασή της από τον Ντοστογιέφσκι στον Αριστοφάνη και τη σκηνοθεσία της παράστασης «Βατράχια», στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, η μοναδική ηθοποιός Έφη Μπίρμπα μοιράζεται στο νέο GLOW Ιουνίου το θαύμα της δημιουργίας. «Οι παραστάσεις που κάνω δεν περιγράφουν, αλλά νιώθουν! Προσπαθούν να συσχετίσουν τη θέαση με μια εμπειρία. Το θέατρο για μένα μπορεί να μεταγγίσει».» 

Read Here


10. The Etiquette Dining Tips by J.J. Martin

jj-portrait-ss22-bymariela-medina-2.jpg

Η διάσημη σχεδιάστρια ρούχων και αντικειμένων για το σπίτι, ο άνθρωπος πίσω από το ιδιαίτερο lifestyle brand La DoubleJ, J.J. Martin, μοιράζεται μαζί μας τα 10 μυστικά της για να διοργανώσετε τα πιο ξεχωριστά soirées στο σπίτι σας!

Read Here