fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

10+1 serums που καταπολεμούν τις δυσχρωμίες και θα σας κάνουν να λάμψετε

Δείτε το δέρμα σας διαφορετικό


10+1 serums που καταπολεμούν τις δυσχρωμίες και θα σας κάνουν να λάμψετε

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, οι περισσότερες δεν κατανοούσαμε πραγματικά το νόημα της χρήσης ενός serum. Η κοινή αίσθηση πως η ενυδατική κρέμα μπορούσε να κάνει ό, τι χρειαζόταν το δέρμα και πως οι οροί ήταν απλώς ένα κόλπο των εταιρειών περιποίησης δέρματος για να δημιουργήσουν και άλλα προϊόντα, ήταν λανθασμένη. Πλέον έχει γίνει Έ σαφές ότι οι υπερσυγκεντρώσεις θρεπτικών και αναζωογονητικών συστατικών με τους ορούς δεν είναι μόνο χρήσιμες αλλά και ζωτικές σε ένα σχήμα περιποίησης της επιδερμίδας.Με αυτά βλέπουμε διαφορές στη φωτεινότητα του δέρματός, στον τόνο και στην υφή, στην ομαλότητα, στην ελαστικότητα αλλά και στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

hair-serum-vs-hair-oil-featured-image.jpg

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε όλα εκείνα που αξίζουν -και με το παραπάνω- και βάζουν τέλος στις δισχρωμίες ενώ παράλληλα ενεργοποιούν τη λάμψη. 

Green Tea Intensive Hydrating Serum, Innisfree: Αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα; Αυτός ο iconic ελαφρύς ορός ενισχύει έντονα την ενυδάτωση και αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος σας, για μια απαλή, λαμπερή επιδερμίδα. Η φόρμουλά του, που αποτελείται από φρέσκο ​​πράσινο τσάι Water εγχυμένο με πράσινο τσάι ομορφιάς από το νησί JEJU και έλαιο σπόρου πράσινου τσαγιού, περιέχει 16 μέταλλα και αμινοξέα που συνεργάζονται στην ισορροπία του δέρματος, για ένα θρεπτικό και αναζωογονημένο δέρμα, έτοιμο για το επόμενο βήμα της ρουτίνας σας.

Premioum Booster Serum, Lierac: Το Booster Serum είναι ένα συμπύκνωμα από μοναδικά ενεργά συστατικά το οποίο μιμείται τη δράση της πρωτεΐνης Foxo. Είναι το μοναδικό συμπύκνωμα το οποίο είναι ικανό να ενισχύσει την κυτταρική αναγέννηση, για δράση απόλυτης αντιγήρανσης. Εμπλουτισμένο με πατενταρισμένο εκχύλισμα μαύρης τουλίπας(1) και kombucha θα σας χαρίσει τη λάμψη και την πυκνότητα που επιζητάτε. 

Vitamin C Serum, Tzimas Cosmetics: Δρα αντιοξειδωτικά για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που ενοχοποιούνται για τη δερματική γήρανση, εξουδετερώνει τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, μειώνει την ένταση των δερματικών κηλίδων και δυσχρωμιών. Συμμετέχει στη σύνθεση κολλαγόνου που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και προστατεύει την ανοσοποιητική λειτουργία του δέρματος.

Niacinamide Pure Shot, Skinlabo: Μια καθαρή εντατική θεραπεία κατά των κηλίδων και του σμήγματος για το πρόσωπο. Βοηθά στη μείωση των σκοτεινών κηλίδων και αποτρέπει τον σχηματισμό τους. Δρα στις δυσχρωμίες, φωτογήρανση, ατέλειες και κάνει την επιδερμίδα φωτεινότερη και πιο ομοιόμορφη. 

Research Serum Concentrate, Tom Ford: Αναζωογονεί. Ανανεώνει. Μεταμορφώνει. Ένας πολυτελής πανίσχυρος ορός που απορροφάτε άμεσα από την επιδερμίδα για ορατά ανανεωμένη υφή, χρωματικό τόνο και λάμψη. Ο συμπυκνωμένος αυτός ορός αναζωογονεί άμεσα την κουρασμένη επιδερμίδα και την βοηθάει να απορροφήσει και να διατηρήσει την υγρασία της. Η εμφάνιση των πόρων, των γραμμών και των ρυτίδων μειώνεται ενώ η υγιής λάμψη του δέρματος και η ανθεκτικότητα βελτιώνονται ορατά.

Detox Serum Antioxidant+ 3 Complex, Grown Alchemist: Ορός καθημερινής χρήσης, μη λιπαρός που απορροφάται άμεσα. Αποτοξινώνει την επιδερμίδα του προσώπου από τις ελεύθερες ρίζες. Έτσι το δέρμα μοιάζει πιο λαμπερό και οι δυσχρωμίες αποτελούν παρελθόν. 

     One planet

    One planet

    Green Tea Intensive Hydrating Serum, Innisfree, Sephora

    BUY ME
     Anti-age perfection

    Anti-age perfection

    Premioum Booster Serum, Lierac

    SEE MORE
     Whitening system

    Whitening system

    Vitamin C Serum, Tzimas Cosmetics

    BUY ME
     Dark spots

    Dark spots

    Niacinamide Pure Shot, Skinlabo

    BUY ME
     Luxury box

    Luxury box

    Research Serum Concentrate, Tom Ford, Hondos Center

    BUY ME
     Happy skin

    Happy skin

    Detox Serum Antioxidant+ 3 Complex, Grown Alchemist, Attica

    BUY ME

    Βee Radiant Ορός Ενεργοποίησης Λάμψης για Ξεκούραστη Όψη, Apivita: Ένας λεπτόρευστος ορός με εκχυλίσματα λευκής παιώνιας, πατενταρισμένης πρόπολης και dragon fruit, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης, ενώ παράλληλα προσφέρει άμεση και ορατή λάμψη που διαρκεί, ακτινοβολώντας φρεσκάδα. Βελτιώνει τη λάμψη της επιδερμίδας μέσω ενός ορατού εφέ άμεσης φωτεινότητας, προσφέροντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

    Rose Oil Serum, Fresh: Ο ορός προσώπου Rose Deep Hydration Oil Serum είναι ένα ενυδατικό προϊόν εμπλουτισμένο με λάδι που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος όλη μέρα, για ζωντανή απόχρωση, φρέσκια και γεμάτη επιδερμίδα. Η σύνθεση δύο φάσεων αποτελείται από ροδόνερο Δαμασκού και από ελαφριά και θρεπτικά έλαια. Αυτός ο ενυδατικός ορός χαρίζει 24ωρη εντατική ενυδάτωση με μη λιπαρή υφή.

    Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment With Acetyl Hexapeptide-8, Estee Lauder: Επαναπροσδιορίστε το ορατό μέλλον της επιδερμίδας σας. Αυτή η επαναστατική, εύκολα απορροφήσιμη σύνθεση, βοηθά στην ενδυνάμωση του ζωτικού υποστηρικτικού δικτύου της επιδερμίδας σας, για μια συνολικά πιο νεανική και ανορθωμένη όψη. Η επιδερμίδα είναι λαμπερή, ενυδατωμένη και αναζωογονημένη από τις 3 πρώτες μέρες εφαρμογής. 

    Pure Vitamin C10 Serum, La Roche-Posay: Ένας αντιοξειδωτικός, αντιρυτιδικός, αναζωογονητικός ορός λάμψης. Εμπλουτισμένος με 10% Βιταμίνη C, η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει τη παραγωγή ελευθέρων ριζών και διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Έτσι ο τόνος του δέρματος είναι πιο ομοιόμορφος και ενιαίος.

    Ginzing Into The Glow Brightening Serum, Origins: Ένα άμεσης απόδοσης serum με βιταμίνη C και συστατικά λάμψης, που φωτίζει ορατά το θαμπό δέρμα και ενισχύει τη διαδικασία φυσικής απολέπισης, αποκαλύπτοντας μια απαλή και αναδομημένη επιδερμίδα.

    1

    Skin regeneration

    Βee Radiant Ορός Ενεργοποίησης Λάμψης για Ξεκούραστη Όψη, Apivita, Hondos Center BUY ME

    2

    Hydration booster

    Rose Oil Serum, Fresh, Sephora BUY ME

    3

    Multiple levels

    Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment With Acetyl Hexapeptide-8, Estee Lauder, Hondos Center BUY ME

    4

    10% pure vitamin

    Pure Vitamin C10 Serum, La Roche-Posay, Attica BUY ME

    5

    Shine on

    Ginzing Into The Glow Brightening Serum, Origins, Attica BUY ME