fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο hot fashion συνεργασίες που έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης το 2024
FASHION NEWS

Οι πιο hot fashion συνεργασίες που έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης το 2024

Αυτή η σεζόν θα βρείτε σημαντικές συνεργασίες και limited edition συλλογές από τους πιο συναρπαστικούς designers και brands


Η άφιξη της άνοιξης έφερε μια ποικιλία από συναρπαστικές νέες συνεργασίες μόδας που πρέπει να προσθέσουμε στο ραντάρ μας. Για αυτό, συγκεντρώσαμε τις πιο πρόσφατες, πιο πολυσυζητημένες συνεργασίες μόδας που έχουν γίνει ήδη ή πρόκειται να γίνουν viral αυτή τη σεζόν.

Simone Rocha x Crocs

screenshot-2024-04-17-at-30410-pm.png

Η Ιρλανδή σχεδιάστρια συνεργάστηκε με την αμερικανική μάρκα υποδημάτων για μια bedazzled capsule συλλογή παπουτσιών που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το 2023 και τώρα πρόκειται να είναι ένα από τα πιο hot launches της σεζόν. Για τη συνεργασία, η Rocha επαναπροσδιόρισε τρεις από τις σιλουέτες της μάρκας υποδημάτων - τα παπούτσια Crocs Siren Clog, Class Clog και Quick Trail - ανανεώνοντάς τα με το ρομαντικό στυλ που αποτελεί σήμα κατατεθέν της. Κάθε παπούτσι διαθέτει τις χαρακτηριστικές πέρλες, τα κρύσταλλα και το τζετ χάντρες της Rocha και διατίθεται σε μια σειρά χρωμάτων, από μαύρο και λευκό έως ροζ και χακί. 

Café Leandra x Soeur

soeurxleandra-sliders-pe24-1-desktop-1920x.webp

Σε συνέχεια της πρώτης εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας τους πέρυσι, η γαλλική εταιρεία Soeur συνεργάστηκε και πάλι με την Αμερικανίδα fashion writer και influencer Leandra Medine Cohen - γνωστή και ως Man Repeller - για μια νέα capsule συλλογή βασισμένη σε οκτώ κομμάτια σχεδιασμένα για να σας συνοδεύουν το καλοκαίρι στην πόλη. Όλα διαλεγμένα σε τόνους του γκρι και του κίτρινου, τα κομμάτια συμπληρώνονται από εκκεντρικά αξεσουάρ. Το αποτέλεσμα είναι ο τέλειος συνδυασμός του εκκεντρικού στυλ της Νέας Υόρκης με τη γαλλική ανεμελιά.

Ganni x Paloma

11703283.webp

Η Ganni έκανε μια πραγματική ανατροπή το 2020, όταν το plus size supermodel Paloma Elsesser περπάτησε για πρώτη φορά για τη σκανδιναβική μάρκα. Τώρα οι δύο τους συναντιούνται σε μια νέα συλλογή χωρίς sizing restrictions. Το λανσάρισμα, που πρωτοεμφανίστηκε στην πασαρέλα για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 της Ganni, θα περιλαμβάνει τέσσερα φορέματα και τρία παντελόνια, διαθέσιμα σε ένα διευρυμένο εύρος μεγεθών έως 24.

Ace & Tate x Ahluwalia

mirko-ahluwalia-namsa-sun-head-female.jpg

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ της μάρκας βιώσιμων γυαλιών Ace & Tate και της μάρκας μόδας Ahluwalia με έδρα το Λονδίνο, της οποίας ηγείται η οραματιστής σχεδιάστρια Priya Ahluwalia. Η συλλογή, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 της Ahluwalia, αξιοποιεί την εκκεντρική ενέργεια της λονδρέζικης σκηνής μόδας, ενώ παράλληλα εξυμνεί τις αξίες του responsible design. Εμπνευσμένα από τα μοτίβα που χρησιμοποιήθηκαν στη συλλογή SS24 του Ahluwalia, δύο στιλ έχουν λανσαριστεί ως μέρος της συνεργασίας.  Συσκευασμένα σε κουτί από ζαχαροκάλαμο ηθικής προέλευσης, κάθε ζευγάρι συνοδεύεται από χάρτινο περιτύλιγμα με τις εκτυπώσεις με την υπογραφή του Ahluwalia.

Re/Done x Pamela Anderson

ljbtn-redone-pam-layout-4x5-no-logo4.jpeg

Το 2024 η Pamela Anderson επέστρεψε στον κόσμο της μόδας, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία μόδας με το brand denim Re/Done από το Los Angeles. Εμπνευσμένο από μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Anderson τη δεκαετία του '90, περιλαμβάνει ένα strappy denim μίνι φόρεμα, μια αστραφτερή μακρυμάνικη εκδοχή του διάσημου μπλουζιού της "Girl" και το τζιν The Anderson - μια νέα σιλουέτα με ίσιο πόδι που έχει σχεδιάσει η ίδια η Anderson. Εκτός από ένα νοσταλγικό ταξίδι στις αναμνήσεις, η συλλογή αναδεικνύει επίσης τις οικολογικές πρακτικές της Re/Done, οι οποίες συνάδουν απόλυτα με το πάθος του Anderson για τον πλανήτη. 

Stella McCartney x Hajime Sorayama

2023-sorayama-plp-landing-page-1232x659.webp

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας τους το 2021, η Stella McCartney και ο επί χρόνια φίλος της Ιάπωνας εικονογράφος Hajime Sorayama συνεργάζονται και πάλι για μια νέα συνεργασία μόδας. Γνωστός για το έργο του που συνυφαίνει τα ρομπότ με τον ερωτισμό, η capsule συλλογή συνδυάζει τα avant-garde έργα τέχνης του Sorayama με τη σχολαστική σχεδιαστική προσέγγιση της McCartney για να δημιουργήσει μια σειρά από παιχνιδιάρικα κομμάτια. Στη συνοδευτική καμπάνια πρωταγωνιστεί η κόρη του Jude Law, Iris.

Jacquemus x Nike

jacquemus-nike-1.webp

Ο ενθουσιασμός συνεχίζει να αυξάνεται γύρω από τη συνεργασία μόδας μεταξύ της λατρεμένης γαλλικής εταιρείας Jacquemus και της Nike. Η σιλουέτα της The Swoosh Bag, της δερμάτινης crossbody τσάντας, η οποία κυκλοφόρησε στις 26 Φεβρουαρίου, απηχεί το διάσημο λογότυπο του παγκόσμιου αθλητικού γίγαντα, με λεπτομέρειες από φερμουάρ και το branding της Jacquemus.

Swarovski x Marina Raphael

sw-creators-lab-banner-mobile.webp

Ψάχνετε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να δώσετε λίγη χαρά στην γκαρνταρόμπα σας SS24; Αυτή είναι η συνεργασία μόδας που πρέπει να γνωρίζετε. Η βιώσιμη μάρκα πολυτελών τσαντών Marina Raphael συνεργάστηκε με τη Swarovski για μια νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης με εκθαμβωτικές τσάντες με κρυστάλλους. Δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της δημοφιλούς πρωτοβουλίας Swarovski Creative Lab και αυτή η συνεργασία 2024 διατηρεί τα πράγματα στην οικογένεια, καθώς η Raphael είναι μέλος της έκτης γενιάς της δυναστείας Swarovski.


Feature image source: Swarovski x Marina Raphael