fbpixel

Search icon
Search
Το luxury resort στην Κρήτη που επαναπροσδιορίζει την έννοια της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας
TRAVEL

Το luxury resort στην Κρήτη που επαναπροσδιορίζει την έννοια της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας

Ο λόγος για το iconic Blue Palace στην Ελούντα, που αποτελεί μονόδρομο γι' άλλο ένα καλοκαίρι


Η Κρήτη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική ομορφιά και το καλοκαίρι εκεί αποτελεί must επιλογή τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη. Με σκοπό οι διακοπές μας να απογειωθούν απ' όλες τις απόψεις, το hospitality που προσφέρει ένα θέρετρο είναι το Α και το Ω. Το διάσημο, family-friendly ξενοδοχείο Blue Palace στην Ελούντα της Κρήτης είναι συνώνυμο των πολυτελών υπηρεσιών και της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας για πάνω από δύο δεκαετίες. Σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο ξετυλίγεται καθώς το Blue Palace επαναλειτουργεί με δύο ξεχωριστά openings: Το boutique hotel Phaea Blue Palace, μέλος της SLH, και το Rosewood Blue Palace.

Το Phaea Blue Palace boutique hotel πρόκειται να ανοίξει αυτόν τον Μάιο με 47 bungalows και σουίτες, ενσαρκώνοντας τη δέσμευση της Phaea για συνειδητή πολυτελή φιλοξενία και μια βαθύτερη σύνδεση με τη διαχρονική κληρονομιά της Ελλάδας. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει ήδη για τους ανανεωμένους εσωτερικούς του χώρους και θα παρέχει μια πιο «ζεστή», εξατομικευμένη εμπειρία στην ίδια μαγευτική τοποθεσία, την πανέμορφη Ελούντα της Κρήτης. Όσο για το Rosewood Blue Palace, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2025 με 154 δωμάτια και σουίτες - υποσχόμενο μια υπερπολυτελή εμπειρία που αποτυπώνει τη γοητεία και την ομορφιά της Κρήτης στο 100%. Η επιλογή του Blue Palace ως το μέρος που θα φιλοξενήσει τη Rosewood στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια, και την κομψότητα που χαρακτηρίζουν τη Rosewood. Το εμπνευσμένο design, μία υπέροχη παραλία με καταγάλανα νερά και η χαρακτηριστική, εγκάρδια κρητική φιλοξενία, συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό που είναι κομψό, όσο και διαχρονικό. Στη γραφική πλαγιά του λόφου και με θέα την εμβληματική Σπιναλόγκα, η εμπειρία Rosewood Blue Palace θα ενισχυθεί από τη διαισθητική προσέγγιση της Rosewood στη δημιουργία bespoke, βιωματικών εμπειριών.

Η Phaea φέρνει στο επίκεντρο την αυθεντική φιλοξενία που χαρακτηρίζει την Ελλάδα

r989-scaled.jpg

Μια αυθεντική προσέγγιση στα βιωματικά ταξίδια και την πολυτέλεια φέρνει η Phaea - μια προσέγγιση που εμπνέει για μια μοναδική εμπειρία διαμονής με αβίαστο τρόπο και με προσήλωση τη γνήσια φιλοξενία. Στο Phaea Blue Palace οι αρετές της φροντίδας και της αυθεντικότητας εξυμνούνται και εδράζονται σε μια διακριτική αίσθηση πολυτέλειας. Συνδέοντας τους επισκέπτες με την «πραγματική» Ελλάδα μέσα από πρωτότυπες εμπειρίες με την υπογραφή της Phaea που αντικατοπτρίζουν τις αξίες του διαχρονικού Blue Palace, με ευγένεια, γενναιοδωρία και αφοσίωση στους ανθρώπους και τον τόπο μας.

Bungalows & Suites

fireshot-capture-261-phaea-blue-palace-boutique-hotel-in-elounda-crete-greece-bluepalacegr.png

Με όλα να εκπέμπουν Ελλάδα, τα ανανεωμένα δωμάτια και οι σουίτες αντανακλούν μια χαλαρή αλλά εκλεπτυσμένη νησιώτικη αισθητική με φυσικά υλικά, εκλεκτικά ελληνικά έργα τέχνης, μια χρωματική παλέτα που αντλεί έμπνευση από το περιβάλλον κι ένα στιλ «εμποτισμένο» με ιστορικές λεπτομέρειες και στοιχεία βγαλμένα από το παρελθόν - τέλεια προσαρμοσμένα στο σήμερα. Όλα αυτά μαζί καθιστούν κάθε δωμάτιο ένα μοναδικά συναρπαστικό ιδιωτικό μέρος. Κάθε μέρα είναι δική σας -είτε επιλέξετε να ξυπνήσετε νωρίς και να απολαύσετε τη χρυσαφένια ανατολή του ήλιου είτε να παραμείνετε στο κρεβάτι και να αφεθείτε σε όλες τις σύγχρονες παροχές-, η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σας επιτρέπει να ζήσετε την Κρήτη στην καλύτερη εκδοχή της.

Μοναδικές γεύσεις που ξετρελαίνουν

fireshot-capture-262-phaea-blue-palace-boutique-hotel-in-elounda-crete-greece-bluepalacegr.png

Στην Ελλάδα, το φαγητό είναι τρόπος ζωής. Γι' αυτό, το Blue Palace, έχει υιοθετήσει από το ξεκίνημά του μια μοναδική φιλοσοφία, προσκαλώντας σας να γευτείτε την ουσία της ελληνικής κουζίνας. Εδώ, το «σπιτικό φαγητό» δεν είναι μια τάση - είναι μια αφήγηση, ένας καταρράκτης συναισθημάτων και αναμνήσεων, όλα τυλιγμένα στην εγκάρδια φιλοξενία του εμβληματικού ξενοδοχείου. Τα εστιατόριά του συνθέτουν γεύσεις και αρώματα, παρουσιάζοντας μια φρέσκια μεσογειακή προσέγγιση που αξίζει να απολαύσετε έστω για μία φορά.

To Votsalo Bar

22-2-jHWNy.jpg

Στο Votsalo, το bar του Blue Palace, βρίσκεται στο επίκεντρο η τέχνη της mixology και η πλούσια κληρονομιά της κρητικής αμπελουργίας. Απολαύστε μια σειρά από local κρασιά που αναδεικνύουν όμορφα τα ποικίλα terroirs του πανέμορφου νησιού, ή ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από τη σχολαστικά επιμελημένη συλλογή του ξενοδοχείου από παγκόσμιας κλάσης αποστάγματα και cocktails, με την υπογραφή έμπειρων mixologists.

Μια τοποθεσία βγαλμένη από όνειρο

traditional-caique-blue-palace-scaled.jpg

Φωλιασμένο ανάμεσα στα καταγάλανα νερά και τα άγρια τοπία της Κρήτης, το Blue Palace αποτελεί μια απόδειξη της διαχρονικής ελληνικής φιλοξενίας. Ανάμεσα στο μικροσκοπικό ψαροχώρι της Πλάκας και το ολοένα και πιο κομψό λιμάνι της Ελούντας στο νησί της Κρήτης, το Blue Palace έχει θέα τη Σπιναλόγκα και προσφέρει υπέροχες στιγμές ιδιωτικότητας που μένουν αξέχαστες. Το σκηνικό είναι ένα σχεδόν παρθένο, άγριο μεγαλείο, επειδή το Blue Palace είναι τόσο τέλεια αφομοιωμένο στο περιβάλλον του. 

Το νησί των Θεών, όπως συχνά αποκαλείται η Κρήτη, γίνεται η αφετηρία για ένα καλοκαίρι τόσο μοναδικό όσο κανένα άλλο!

Info:

Πλάκα, Ελούντα, 720 53 Κρήτη, Τηλ. 28410 65500, bluepalace.gr, Instagram, Facebook