fbpixel

Search icon
Search
Πώς να φορέσετε ένα λευκό παντελόνι με 5 διαφορετικούς τρόπους
STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε ένα λευκό παντελόνι με 5 διαφορετικούς τρόπους

Οι συνδυασμοί που θα απογειώσουν το basic αυτό κομμάτι


Από πάντα και για πάντα, ένα λευκό παντελόνι θεωρείται η πιο must προσθήκη στη summer wardrobe σας και υπερισχύει όλων των υπόλοιπων επιλογών για τη σεζόν - από τζιν μέχρι linen ή tailored επιλογές. Εκτός αυτού, όμως, τα λευκά παντελόνια έχουν γίνει και βασικό κομμάτι του φθινοπώρου, του χειμώνα και της άνοιξης. Η χρωματική τους παλέτα είναι τόσο φωτεινή όσο και ουδέτερη, καθιστώντας τα ιδανικά για all year round εμφανίσεις, και ας τα βλέπουμε να υπερισχύουν τους θερμότερους μήνες του χρόνου. Το μυστικό για κάθε κομψή capsule γκαρνταρόμπα είναι ένα go-to pair of pants - και οι λευκές, εκρού ή κρεμ αποχρώσεις αποτελούν την τέλεια βάση για να «χτίσετε» το ντύσιμό σας.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τους πιο current τρόπους να φορέσετε το λευκό παντελόνι σας!

1. B&W

4af93a5d134a644068de3464dde8a7f7.jpg
Image source: @fakerstrom

Ο hero συνδυασμός που όλοι γνωρίζουμε είναι αυτός του black & white. Ένα διαχρονικό combo που ποτέ δεν αποτυγχάνει να φαίνεται πραγματικά chic. Παντρέψτε το καμπάνα white denim ή μια tailored εκδοχή με loafers και μια μπλούζα τύπου lingerie αφού η δαντέλα έχει επιστρέψει, ή δημιουργήστε έναν πιο casual συνδυασμό με ένα απλό t-shirt και sneakers. 

2. Total white

87496cd7ca842d5aa838674f9f99a383.jpg
Image source: @clairerose

Το white on white αποτελεί έναν από τους πιο καλοκαιρινούς συνδυασμούς που θα υιοθετήσουμε και φέτος. Είτε επιλέξετε ένα high-waisted, είναι ένα χαμηλόμεσο κομμάτι που ακολουθεί και τις 90's τάσεις - ταιριάξτε το με ένα απλό tank top και neutral αξεσουάρ, όπως την αγαπημένη raffia bag σας.

Extra tip: Μην ξεχάσετε να δώσετε μια επιπλέον αντίθεση, σπάζοντας τη μονοχρωμία μέσω των αξεσουάρ και των κοσμημάτων σας. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια ή μια western ζώνη αποτελούν ιδανικές προσθήκες. 

3. Neutral party

screenshot-2024-04-25-at-51250-pm.png
Image source: @rosiehw

Το λευκό ταιριάζει άψογα με όλα τα υπόλοιπα neutrals και μας αρέσει να τα βλέπουμε και συνδυασμένα all together. Δημιουργήστε λοιπόν ένα neutral mix & match προσθέτοντας αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ. Μπορείτε κάλλιστα να κάνετε το look πιο επίσημο προσθέτοντας ένα ζευγάρι high heels.

4. Statement pieces

modedamour.jpg
Image source: @modedamour

Σε περίπτωση που είστε fans των πιο έντονων χρωμάτων - και ειδικότερα του φλογερού red που λάτρεψε ο κόσμος της μόδας το τελευταίο διάστημα, ταιριάζει άψογα με το λευκό παντελόνι. Συνδυάστε τα white trousers σας με ένα κόκκινο πουκάμισο και μην ξεχάσετε να προσθέσετε και κάποιες καφέ λεπτομέρεις που θα απογειώσουν το συνδυασμό. 

5. Add stripes

c8c9255ff793738fdb9cf87b107cf3c7.jpg
Image source: @clairerose

Ένας ακόμα fashionable τρόπος να φορέσετε το λευκό σας τζιν είναι σε συνδυασμό με ένα ριγέ τοπ, ένα ελαφρύ blazer και μπαλαρίνες ή slingback heels για μια πιο smart casual εμφάνιση. Διαφορετικά, αν αναζητάτε έναν πιο effortlessly chic συνδυασμό, επιλέξτε ένα stripped, oversized πουκάμισο. Συνδυάστε το αυτό look με τα αγαπημένα σας πέδιλα ή σαμπό και τραβήξτε τα μαλλιά σας σε ένα sleek bun που θα τελειοποιήσει το look - ενώ ταυτόχρονα θα σας σώσει και από τη ζέστη!

Feature image source: @marine_diet, @annelauremais