fbpixel

Search icon
Search
Σε αυτό το all-day bar στην καρδιά της Θεσσαλονίκης οι απολαύσεις δε σταματούν ποτέ
CITY VIBES

Σε αυτό το all-day bar στην καρδιά της Θεσσαλονίκης οι απολαύσεις δε σταματούν ποτέ

Γνωρίστε το Samite Gastro Bar στο πολυτελές MonAsty, Autograph Collection by Marriott International υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality


Υπάρχει μια τάση τελευταία που ολοένα και αναπτύσσεται και μας κάνει να θέλουμε να την υιοθετήσουμε. Τα bars που στεγάζονται σε εμβληματικά ξενοδοχεία αποκτούν φανατικό κοινό και μετατρέπονται σε must-visit spots για κάθε ώρα της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις, καθώς χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης κι ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. 

Ένα από αυτά, δε θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από το Samite Gastro Bar του MonAsty, Autograph Collection by Marriott International υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει γίνει το νέο μας στέκι στην καρδιά της πόλης. Εκεί, οι απολαύσεις δε σταματούν ποτέ...

Meet the gastro bar

screen-shot-2024-04-15-at-55640-pm.png

Μοναστηριακό στιλ, εκλεπτυσμένο περιβάλλον, χαλαρά vibes. Το μυστήριο πλανάται στην ατμόσφαιρα του Samite Gastro Bar στο πολυτελές MonAsty, Autograph Collection by Marriott International υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality. Κάθε γωνία του gastro bar είναι άρτια επιμελημένη ώστε να αποπνέει ζεστασιά και κομψότητα. Όσον αφορά στη χρωματική παλέτα, κυρίαρχο ρόλο έχουν οι γήινες αποχρώσεις, με πρωταγωνιστή το καφέ σε διάφορους τόνους. Το mix όλων αυτών δημιουργεί απίστευτη αρμονία, και παράλληλα δίνει την αίσθηση της διακριτικής πολυτέλειας.

Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από την πλατεία Αριστοτέλους και διαθέτει έναν «μυστικό» κήπο που μοιάζει με το τέλειο μέρος για να κρυφτείτε και να ανανεώσετε τον ουρανίσκο σας για απολαυστικές επιλογές πρωινού, brunch, ελαφρού γεύματος και εξαιρετικού καφέ το πρωί, καθώς και εκλεπτυσμένα κοκτέιλ και εκλεκτούς μεζέδες.

Η ultra chic αισθητική του και η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρά του, φέρνουν μια αρμονική συγχώνευση απλότητας και πολυτέλειας στον χώρο, καθιστώντας τον ένα μοναδικό μέρος είτε για να έχετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις στους δερμάτινους καναπέδες με τον καφέ σας, είτε για να γευματίσετε με τους φίλους σας στα μοναστηριακά τραπέζια, είτε για να απολαύσετε το after-office drink σας στο οβάλ μπαρ κάτω από έναν επιβλητικό πολυέλαιο. Ξεφεύγοντας από τα κλασικά πρότυπα σε ό,τι αφορά στο design ενός bar, το Samite Gastro Bar παρουσιάζει μια φρέσκια πρόταση, που αντλεί έμπνευση από τα στοιχεία του παρελθόντος, τα οποία προσαρμόζονται μοναδικά στο σήμερα. Έχει τη δική του σχεδιαστική ταυτότητα, με το τελικό αποτέλεσμα του χώρου από τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρει.

The updated menu

screen-shot-2024-04-15-at-55707-pm.png

Τι μπορεί να απογειώσει ένα gastro bar; Μα φυσικά οι γεύσεις και τα αρώματα που αναδύονται στον χώρο! Με προσήλωση στις ολόφρεσκες πρώτες ύλες και στόχο να εξιτάρει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς foodies, το εξαιρετικά ελκυστικό νέο μενού του Samite Gastro Bar υπογράφει ο Executive Chef Κωνσταντίνος Μποβιάτσης. Στην κάρτα φιγουράρουν comfort πιάτα βασισμένα στην Αμερικανική κουζίνα και steaks από τη Νέα Ζηλανδία. 

Ένα μενού δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο όταν δεν τελειώνει με ένα λαχταριστό γλυκό! Γι' αυτό έχει φροντίσει ο Executive Pastry Chef Βαγγέλης Μενέκος, ο οποίος με τις γλυκές του αλχημείες, προσφέρει ένα θριαμβευτικό κλείσιμο της όλης θεϊκής γαστρονομικής εμπειρίας.

And the mood is rising

monasty.jpg

Και το κέφι απογειώνεται με την ανανεωμένη signature cocktail list, που υπογράφει η έμπειρη και ξακουστή ομάδα του Apallou Group. Ένα παράλληλο ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων, εμπνευσμένο από θελκτικά μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα που μεσουρανούσαν κατά τη βυζαντινή εποχή. Κι έτσι αυτή η άνοιξη γίνεται συνώνυμη της απόλαυσης και της διασκέδασης καθημερινά από τις 13:00 ως τις 23:30, με εβδομαδιαίο line up απο resident Djs, στο απόλυτο σημείο συνάντησης της Θεσσαλονίκης.

See you there!

Info

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 45

Για κρατήσεις: +30 2310274545

Facebook: Samite Gastro Bar | Instagram: @samite.gastrobar