fbpixel

Search icon
Search
Ζώδια Δεκεμβρίου 2022: Για ποιους προβλέπονται λαμπερά ξεκινήματα;
LIFE & CAREER

Ζώδια Δεκεμβρίου 2022: Για ποιους προβλέπονται λαμπερά ξεκινήματα;

Όλες οι προβλέψεις και ο πολύτιμος λίθος που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο


Ο νέος και τελευταίος μήνας του έτους φέρνει αλλαγές και καινούριες αρχές σε πολλά από τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Ίσως ήρθε στιγμή να αναθεωρήσετε τη στάση ζωής σας, να αφήσετε πίσω ό,τι στέκεται εμπόδιο στην ευημερία σας, αλλά ακόμα, και να κάνετε μια νέα αρχή. Αφήστε τη ζωή να σας παρασύρει στο ατέρμονο ταξίδι της κι ετοιμαστείτε για μια νέα ευτυχισμένη χρονιά! 

Παρακάτω, ανακαλύψτε τις προβλέψεις του Δεκεμβρίου!

Κριός 21.3-20.4

Η προσωπική φροντίδα και τα χρήματα σας απασχολούν. Μετά τις οικονομίες που κάνατε, ωστόσο, ήρθε η στιγμή να απολαύσετε αυτά που καταφέρατε. Στο δεύτερο μισό του μήνα, το ενδιαφέρον στρέφεται στα ερωτικά, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη.


Ταύρος 21.4-20.5

Η έκλειψη σας επιφορτίζει με άγχος. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας, όμως, θα τα καταφέρετε περίφημα. Έρχεστε κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείτε. Αν θέλετε αυτή η σύνδεση να έχει θετικό πρόσημο, φερθείτε με ωριμότητα και αφήστε τη ζήλια στην άκρη.


Δίδυμοι 21.5-21.6

Θετικές αλλαγές προμηνύονται την περίοδο αυτή, καθώς είτε ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα είτε θα απομακρυνθείτε από μια τοξική κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αντιληφθείτε τις ανάγκες σας. Το ίδιο ισχύει και για την καριέρα σας.


Καρκίνος 22.6-22.7

Οι φίλοι γίνονται προτεραιότητά σας. Αν και είστε άνθρωποι που αναζητάτε αγάπη και υποστήριξη, ήρθε ο καιρός να βάλετε μπροστά τον εγωισμό. Μη φοβάστε να ξεδιπλώσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Τοποθετήστε πάνω απ’ όλα τα «θέλω» σας, όποια κι αν είναι αυτά.


Λέων 23.7-23.8

Ο καινούριος μήνας σάς δείχνει τον δρόμο για το απόλυτο self care. Πειραματιστείτε με τη ρουτίνα ομορφιάς σας, δοκιμάζοντας διαφορετικά μακιγιάζ αλλά και χτενίσματα. Στα μέσα του Δεκέμβρη, θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας δημιουργικότητα - κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους.


Παρθένος 24.8-22.9

Υποδεχθείτε έναν από τους καλύτερους μήνες για εσάς! Αφενός αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και αφετέρου, συνδεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο και καλείστε να αποφασίσετε ποιος αξίζει.


Ζυγός 23.9-22.10

Η έκλειψη της Σελήνης απασχολεί τα οικονομικά σας. Αυτήν την περίοδο, το έδαφος είναι πρόσφορο για μεγάλες αλλαγές, όπως το να ζητήσετε αύξηση ή να κάνετε σημαντικές επενδύσεις. Η ισορροπία είναι το παν και τίποτα δε συγκρίνεται με την ψυχική σας ηρεμία.


Σκορπιός 23.10-22.11

Αυτόν τον μήνα θα επανεκτιμήσετε τις συνεργασίες σας, όπου καλείστε να συμβιβαστείτε και να βρείτε άμεσες λύσεις. Είστε σε θέση να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να αναλάβετε δράση, για να κάνετε «άλματα» σε όλους τους τομείς της ζωής σας.


Τοξότης 23.11-21.12

Διανύετε τον μήνα των γενεθλίων σας και το σύμπαν σάς ζητά να εστιάσετε στον εαυτό σας. Θα ρίξετε φως στα συναισθήματα, στους ανθρώπους και στις καταστάσεις που τόσο καιρό αποφεύγατε να συζητάτε. Ιδανική στιγμή για να εστιάσετε σε ό,τι θέλετε να δημιουργήσετε.


Αιγόκερως 22.12-19.1

Η έκλειψη αναδεικνύει τον ρομαντισμό σας αλλά και την ανάγκη σας για διασκέδαση. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι που θα σας ανανεώσει. Ο Δεκέμβριος είναι σημαντικός και για την ερωτική σας ζωή, οπότε ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από τον τέλειο σύντροφο.


Υδροχόος 20.1-19.2

Η όρεξή σας για ανανέωση αρχίζει από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Θα νιώσετε πιο δημιουργικοί από ποτέ. Όσον αφορά στην καριέρα σας, κανείς δεν μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο. Να είστε επικοινωνιακοί με πρώην συναδέλφους, καθώς ποτέ δεν ξέρετε τι ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν.


Ιχθείς 20.2-20.3

Ως το τελευταίο ζώδιο του αστρολογικού κύκλου, χαρακτηρίζεστε από σοφία. Ο μήνας που διανύουμε φέρνει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σας, ενώ η διαίσθησή σας δε θα σας προδώσει ποτέ. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι το καλύτερο για εσάς.

Find out more: Κοσμήματα Lito, Link Jewellery