fbpixel

Search icon
Search
Ζήστε όπως η Holly Golightly στο πολυτελές διαμέρισμα της ταινίας Breakfast at Tiffany’s
INTERIORS

Ζήστε όπως η Holly Golightly στο πολυτελές διαμέρισμα της ταινίας Breakfast at Tiffany’s

Τώρα μπορείτε να νοικιάσετε το αγαπημένο chic διαμέρισμα


Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τους λάτρεις της κλασικής ταινίας Breakfast at Tiffany’s, αλλά και για όσους αποζητούν ένα elegant lifestyle. Η εταιρεία luxury καταλυμάτων Inspirato δίνει στο κοινό την ευκαιρία να ζήσει μερικές στιγμές μέσα στο iconic διαμέρισμα της πρωταγωνίστριας, Holly Golightly (Audrey Hepburn), στη Νέα Υόρκη.

Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το Central Park, το διαμέρισμα της οδού East 71st έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1961 για χάρη των εξωτερικών γυρισμάτων της ταινίας. Εξήντα χρόνια αργότερα, η εταιρεία Inspirato παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του ιστορικού κτηρίου, το οποίο πλέον φέρει το όνομα «Hepburn», προς τιμήν της αγαπημένης ηθοποιού. 

e62026c00c81331c25967a41958e6fe8.jpg

Το 5όροφο διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνια μαζί με ένα σαλόνι, μία τραπεζαρία και, φυσικά, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη βιβλιοθήκη δίπλα στο παραδοσιακό τζάκι ή να απολαύσουν ένα κλασικό μπουκάλι κρασί από το κελάρι. Τους πιο θερμούς μήνες οι δύο ταράτσες προσφέρονται για υπαίθρια cocktail party με θέα το skyline της Νέας Υόρκης.

Ιδανικό για πολυμελείς οικογένειες, αλλά και για event planners, το Hepburn υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες του που θα αναβιώσουν στιγμές από τη ζωή της αξεπέραστης Audrey Hepburn. Το φιλανθρωπικό έργο της ηθοποιού και η σπάνια κομψότητα της την καθιστούν ακόμα και σήμερα είδωλο. Επομένως, η είδηση για την επερχόμενη σειρά βασισμένη στη ζωή της ήχησε δυνατά σε όσους θαυμάζουν το ταλέντο και την προσωπικότητα της.

bat.jpg

Η Jacqueline Hoyt μεταφέρει την ιστορία της Audrey στη μικρή οθόνη και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τα παιδικά της χρόνια στην Ευρώπη, τη συνεργασία της με το σχεδιαστή μόδας Hubert De Givenchy, την ανθρωπιστική της προσφορά ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF και, τέλος, το ρόλο της ως μητέρα. Για το τελευταίο μέρος, η Αμερικανίδα σεναριογράφος θα βασιστεί στο best seller «Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen» που φέρει την υπογραφή του γιου της ηθοποιού, Luca Dotti, και αποτελείται από φωτογραφίες και συνταγές που συνέλεξε η Hepburn από τα ταξίδια της, φανερώνοντας την τρυφερότητα και τον αυθορμητισμό της.

Δε γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με το cast και την πλοκή της σειράς, παρά μόνο ότι το «Audrey» εστιάζει στην πρώιμη ζωή της ηθοποιού και στην άνοδο της στη δόξα, με τη βοήθεια του Dotti σε ρόλο παραγωγού.

ecylrhjwaaanvib.jpg

Η Audrey Hepburn ήταν Βρετανίδα ηθοποιός και μία από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν βραβευθεί με Oscar, Tony, Grammy και Emmy. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της ασχολήθηκε με το χορό και έπειτα με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Αφιέρωσε αρκετά χρόνια στον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία μέχρι το θάνατο της το 1993.