fbpixel

Search icon
Search
Υψηλή κοσμηματοποιία στο trunk show του διακεκριμένου Γάλλου σχεδιαστή Elie Top στην Αθήνα
PEOPLE & MOMENTS

Υψηλή κοσμηματοποιία στο trunk show του διακεκριμένου Γάλλου σχεδιαστή Elie Top στην Αθήνα

Ο οραματιστής κοσμηματοποιός επισκέφθηκε το i – D Fine Jewellery προκειμένου να παρουσιάσει το τελευταίο του magnum opus του, το "Twist Collection"


Ο κορυφαίος σχεδιαστής κοσμημάτων μονοπώλησε το ενδιαφέρον των απανταχού jewelry lovers που παρευρέθηκαν στο κατάστημα του Κολωνακίου στις 13 και 14 Ιουνίου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν από τον ίδιο τόσο στη νέα του συλλογή, όσο και σε παλαιότερες - ερχόμενοι σε επαφή με αγαπημένα του κομμάτια - καθώς και να γνωρίσουν τα πρόσωπα, τη μουσική και τα μέρη που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για αυτές τις δημιουργίες.

d4a2837.jpg
ft-5492.jpg

Ο Elie Top, μία φωτεινή προσωπικότητα στο χώρο του design, έχει αποσπάσει διεθνή αναγνώριση από τους cognoscenti της υψηλής κοσμηματοποιίας για τις πρωτοποριακές δημιουργίες του με τις συλλογές του να κοσμούν τις πιο διάσημες μπουτίκ παγκοσμίως και τα μοναδικά κομμάτια του να απογειώνουν red carpet looks εμβληματικών προσωπικοτήτων της μόδας και της τέχνης όπως οι Alber Elbaz, Catherine Deneuve, Kristin Scott Thomas, Farida Khelfa, Marisa Berenson, Naomi Cambell και Eva Herzigova. Κάθε δημιουργία του διαθέτει ένα twist, που αποτελεί σύμβολο της ρευστότητας και του δυναμισμού που ενυπάρχουν στο σύγχρονο σχεδιασμό.

859237.jpg

Στο πλαίσιο του trunk show, πραγματοποιήθηκε ένα exclusive δείπνο για 12 άτομα με προσωπικότητες από το χώρο του επιχειρείν και του πολιτισμού εντός του i - D Fine Jewellery. Με την αριστοτεχνική γαστρονομική επιμέλεια του Michelin star chef Τάσου Μαντή και ένα συγκλονιστικό art de la table στους τόνους του κίτρινου , οι εκλεκτές καλεσμένες απόλαυσαν ένα μοναδικό dégustation menu ενώ γνώρισαν καλύτερα τον σπουδαίο δημιουργό και τις συλλογές του.

d4a2562.jpg
d4a2747.jpg

Η τελευταία συλλογή του Elie Top, "Twist" ενσαρκώνει τη δεξιοτεχνία που συνδυάζει την κλασική τέχνη με την πρωτοποριακή αισθητική και είναι κατασκευασμένη με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, συνδυάζοντας αρμονικά την κομψότητα με την καινοτομία.

d4a2626.jpg

Και κάπως έτσι, το trunk show του Elie Top εμφύσησε λίγη από τη γαλλική φινέτσα και τη δημιουργικότητα του στην καρδιά της Αθήνας, εντυπώνοντας στους επισκέπτες αναμνήσεις και μια βαθιά εκτίμηση για την τέχνη της κοσμηματοποιίας. Το "Twist" δεν είναι απλώς μια συλλογή, αλλά ένα ακόμα testimonial της διαχρονικής κομψότητας και της τολμηρής καινοτομίας, που υπενθυμίζει πως το κόσμημα δεν εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς του styling, αλλά πολύ περισσότερο πρόκειται για μια μορφή τέχνης που αγγίζει την ψυχή.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Κεντρική φωτογραφία: Elie Top