fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε ανανέωση; Τα 5 πιο ανατρεπτικά καλοκαιρινά shoes designs
THE LOOK

Θέλετε ανανέωση; Τα 5 πιο ανατρεπτικά καλοκαιρινά shoes designs

Ήρθε η στιγμή να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσετε ανατρεπτικά looks


Μπορεί τα παπούτσια να ανήκουν στην κατηγορία των αξεσουάρ αλλά αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία για να θεωρηθεί ένα σύνολο ολοκληρωμένο. Ποιος μπορεί να βγει από το σπίτι χωρίς να φοράει παπούτσια; Η αλήθεια είναι πως οι τάσεις στα shoe designs δε διαφέρουν πολύ από σεζόν σε σεζόν αλλά υπάρχουν κάποια σχέδια που επιστρέφουν για να μας χαρίσουν μία πνοή ανανέωσης και να κάνουμε το απαραίτητο update στα everyday outfits μας. Αν λοιπόν, νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, έχετε την ευκαιρία.

Είτε επιθυμείτε να διατηρήσετε τη συλλογή σας σε πιο χαλαρή διάθεση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας ολόκληρο το 2020 είτε επιθυμείτε να δώσετε μία πιο ρομαντική και luxurious essence, ανακαλύψτε παρακάτω τα 5 hot right now σχέδια.

Retro sneakers

182037f2819aaa858857d8c4cc0f6804.jpeg
Image source: @popsugar

Είμαστε σίγουρες ότι τα αθλητικά σας παπούτσια κατέχουν μία πολύ σημαντική θέση τόσο στην γκαρνταρόμπα όσο και στην καρδιά σας, ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο. Θέλοντας να ανανεώσετε το στιλ και την εμφάνιση σας δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας σε μία πιο retro αισθητική, εμπνευσμένη από το παρελθόν. Υπόσχονται ότι θα χαρίσουν έξτρα πόντους σε οποιοδήποτε σύνολο και να τα προσθέσετε, από oversized tailored looks μέχρι λεπτεπίλεπτα και μίνιμαλ φορέματα που μπορούν να σας συνοδεύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Slippers

c3ed62589cfcc9e5afc98edcefdbff35.jpeg

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε πως η δυναμική των slippers έχει αυξηθεί λόγω της παραμονής μας στο σπίτι και της ομοιότητας με τις παντόφλες. Τώρα πια έχουμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε αυτήν την άνεση και τη χαλαρότητα και στις καθημερινές εξόδους μας, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ποτό με φίλους. Συνδυάστε τα με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν, που είναι το φόρεμά σας μαζί με ένα παντελόνι και κυρίως με το τζιν σας. Οι metallic αποχρώσεις θα σας χαρίσουν περισσότερη λάμψη.

Minimal sandals

e867989915890deb78180a6fee1538ad.jpg
Image source: @stylecaster
Δε χρειάζεται πάντα να επιλέγετε εκκεντρικά κομμάτια για να εντυπωσιάσετε. Τις περισσότερες φορές η απλότητα χαρίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν λοιπόν αναφερόμαστε στο καλοκαίρι και τις τάσεις του δε γίνεται να μην κρατήσουμε μία θέση για τα δερμάτινα σανδάλια με τα λεπτεπίλεπτα λουράκια. Οι τρόποι για να τα φορέσετε είναι πολλοί ανάλογα με το στιλ και το χαρακτήρα σας. Μία ασφαλής και πολύ μοντέρνα επιλογή για όλες όσες επιθυμούν να είναι in fashion, all day long, είναι να συνδυάσετε τα σανδάλια σας μαζί με μία τζιν φούστα και μία μαρινιέρα ως top.

Loafers

ca54c23e55435ba94814578f5d3165f7.jpeg

Θέλετε να δημιουργείτε σύνολα, τα οποία βασίζονται στην άνεση αλλά παράλληλα να διατηρούν και μία tailored αισθητική; Τότε όσον αφορά τα παπούτσια σας, τα loafers είναι μονόδρομος χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γεγονός πως αυτό το σχέδιο εκπέμπει μία μοναδική κομψότητα και μπορεί να σταθεί σε πλήθος περιστάσεων. Εμείς, λατρεύουμε να τα βλέπουμε μαζί με το τζιν παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο. Προσθέστε κοσμήματα, όπως μία αλυσίδα κι ένα ζευγαρί κρίκους για περισσότερο chicness.

Cinderella shoes

kendall-jenner-soho-9.jpeg

Ένα από τα βασικά στοιχεία της φετινής σεζόν είναι ο ρομαντισμός. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τον εντάξετε στην εικόνα σας από ένα ζευγάρι, ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα γνωστά σε όλους, Cinderella shoes. Είτε λοιπόν η καλοκαιρινή σας ατζέντα είναι γεμάτη από γάμους και επίσημες περιστάσεις είτε έχετε αποφασίσει να επιστρέψετε τα extravagant pieces, αυτό το σχέδιο στα ψηλοτάκουνα θα πάει το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω και το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε!