fbpixel

Search icon
Search
Χαρίστε στο πουκάμισό σας την πιο μοντέρνα και καλοκαιρινή του εκδοχή
STYLING TIPS

Χαρίστε στο πουκάμισό σας την πιο μοντέρνα και καλοκαιρινή του εκδοχή

Όλοι οι συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσετε


Ένα από τα κλασικά και πιο συχνά κομμάτια που επιλέγουμε κατά τη διάρκεια των καθημερινών μας εμφανίσεων είναι τα πουκάμισα. Χαρίζουν ευελιξία, καθώς μπορούμε να τα φορέσουμε όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ τα καινούρια και κομψά τους σχέδια είναι ιδανικά για να παρουσιάσουμε ένα stylish look, head to toe. Γνωρίζουμε ότι για το φετινό καλοκαίρι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι τα έντονα χρώματα αλλά και οι φαρδιές γραμμές, οι οποίες προσθέτουν extra πόντους στην εικόνα μας.

Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξετε και να συνδυάσετε το πουκάμισό σας τους επόμενους μήνες, δημιουργώντας σύνολα που θα εντυπωσιάσουν και θα μιμηθούν από αρκετές γυναίκες. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους πιο hot right now combos που πρέπει να υιοθετήσετε αμέσως.

With Bermuda

206eed03bc970723a2d8af6338d02a21.jpg
Image source: @thefashionspot

Για να ακολουθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τους κανόνες του street style και να παρουσιάσετε ένα σύνολο ακριβώς όπως μία fashionista, μπορείτε να ταιριάξετε το πουκάμισο σας με μία βερμούδα. Μάλιστα, μ’ αυτόν τον τρόπο θα «παντρέψετε» και δύο big trends. Για απόλυτα άνετες και casual chic outfits, επιλέξτε μία τζιν βερμούδα μαζί με ένα πολύχρωμο πουκάμισο. Όσον αφορά τα παπούτσια, έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε σε οποιαδήποτε εκδοχή επιθυμείτε, από slides μέχρι high heel mules. Αν όμως θέλετε να τονίσετε και να κολακεύσετε τα πόδια σας, τότε τα ψηλοτάκουνα είναι πρώτα στη λίστα.

With denim pants

cefdaf2e35753266e89dedf3f134f3f8.jpg

Παραμένοντας σε μία «χαλαρή» και άνετη διάθεση, σίγουρα το τζιν παντελόνι μαζί με ένα πουκάμισο είναι μία ιδανική λύση. Οι εναλλακτικές για να πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό είναι πολλές και αφορούν το στιλ και την προσωπικότητα της κάθε μίας. Από τη δική μας πλευρά, λατρεύουμε να βλέπουμε πιο παλ συνδυασμούς, όπως ένα ανοιχτόχρωμο denim μαζί με γαλάζιο ή babe pink button up shirt. Φωτίστε την εικόνα σας με τα αξεσουάρ σας, όπως είναι μία λευκή τσάντα ή white sandals.

As a dress

c0b135187444208888aa76f1f8188fbb.jpg

Μπορεί τα shirt dresses να είναι στη μόδα αλλά εσείς έχετε την ευκαιρία να μετατρέψετε και το απλό σας πουκάμισο σε φόρεμα για να κάνετε τη διαφορά. Βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να κινηθείτε σε oversized εκδοχές. Θα συναντήσετε πολλά σχέδια, διότι ανήκουν στις hot τάσεις του καλοκαιριού αλλά μπορείτε να φορέσετε τόσο μου συντρόφου σας όσο και του πατέρα ή του αδερφού σας. «Παίξτε» με τα αξεσουάρ σας, όπως είναι μία ζώνη στη μέση για να τονίσετε τη σιλουέτα σας, αλλά και κοσμήματα που θα σας χαρίσουν λάμψη.

With a skirt

3f16875b1bfb771d3e0a04d508f4ac91.jpg

Ένα item που έχει τη μαγική ικανότητα να χαρίσει ανανέωση στην εικόνα σας είναι οι φούστες. Η δυναμική τους έχει εκτοξευθεί τον τελευταίο χρόνο, κι όλο και περισσότερα designs κάνουν την εμφάνισή τους με στόχο να κερδίσουν μία σημαντική θέση στη συλλογή μας. Σ’ αυτό το σημείο σας προτείνουμε να πειραματιστείτε και να τολμήσετε. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε το απόλυτο print on print. Διαλέξτε ένα «παιχνιδιάρικο» μοτίβο στο πουκάμισό σας σε φωτεινές και έντονες αποχρώσεις και συνδυάστε το με μία printed skirt. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κινηθείτε σε safe μονοπάτια, μπορείτε να επιλέξετε ουδέτερα και ευέλικτα patterns, όπως είναι οι ρίγες και τα polka dots.

With a biker short

96bf29734476d737d661e33578763d0e.jpg
Image source: @popsugar

Ο χώρος της μόδας έχει πολλές απολαύσεις και μία από αυτές είναι να συνδυάζουμε διαφορετικά στιλ μεταξύ τους, τα οποία μας χαρίζουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Ένας από τους πιο σίγουρους και εύκολους τρόπους για να το πετύχετε είναι να φορέσετε μαζί biker short και white button up shirt. Έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε στο κλασικό black & white αλλά και σ' ένα bold short. Για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας επιλέξτε αθλητικά παπούτσια αλλά και ψηλοτάκουνα σανδάλια ή mules αν θέλετε να το παρουσιάσετε σε μία πιο formal περίσταση.

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!