fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

X-mas Pampering: Τα ιδανικά scented gifts για μια απόλυτη εμπειρία περιποίησης

Τα Zoniou Perfume Creators Stores αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τέλεια δώρα


X-mas Pampering: Τα ιδανικά scented gifts για μια απόλυτη εμπειρία περιποίησης

Υπάρχει κάτι καλύτερο από εξαίσιες μυρωδιές που δημιουργούν τις πιο τέλειες στιγμές και αναμνήσεις; Εάν επιθυμείτε τα δώρα σας για φέτος να έχουν αυτόν τον χαρακτήρα, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα από τις προτάσεις του Zoniou Perfume Creators Store. Μοναδικά αρώματα, beauty products που αφήνουν την πιο απαλή αίσθηση στο δέρμα, καθώς και αρωματικά κεριά και diffusers για το σπίτι σας θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα ξεχωριστά. 

Εμπλουτίστε το boudoir το δικό σας, αλλά και όσων αγαπάτε, με ιδιαίτερες προτάσεις που θα χαρίσουν μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!

Top gift choices for body

lady-body-cream-nkqh3.jpeg


Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω για ένα απόλυτα ενυδατωμένο και απαλό αποτέλεσμα. Ειδικά για τους χειμερινούς μήνες είναι σημαντικό να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές, έτσι ώστε να αποφύγουμε την ξηροδερμία και να αποκτήσουμε δέρμα που σφύζει από υγεία. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να δωρίσετε ένα care product στους δικούς σας ανθρώπους, που σίγουρα θα τους φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Body creams, butters, mists και lotions, αφρόλουτρα και scrubs είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που μπορείτε να τοποθετήσετε στο καλάθι των αγορών σας. Bonus, το layering, η χρήση body προϊόντος με το επιλεγμένο σας άρωμα συνδυαστικά με το eau de parfum σας, δίνει μοναδική διάρκεια κι ένταση!

Gifts for shining moment 

232918201-147083144228458-470103894824489420-n1.jpg


Κι επειδή η λάμψη είναι συνώνυμη των γιορτών, στα καταστήματα Zoniou Perfume Creators μπορείτε να βρείτε -για εσάς και τους δικούς σας- προϊόντα ομορφιάς που αφήνουν ένα shiny αποτέλεσμα στο δέρμα, κάνοντάς το να λάμπει με τον πιο διακριτικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, μια shimmery, nutritive body lotion κι ένα glittery, velvet dry body oil είναι το ιδανικό σετ για να δωρίσετε σε μια γυναίκα που της αρέσει να περιποιείται το δέρμα της, κάνοντάς το ταυτόχρονα απίστευτα λαμπερό. Κι αν αναρωτιέστε πώς να τα χρησιμοποιήσετε μαζί για μέγιστο αποτέλεσμα, ο τρόπος είναι απλός! Μετά το μπάνιο, ξεκινήστε να απλώνεται τη λοσιόν και αφήστε την να απορροφηθεί. Το dry oil μπορείτε να τοποθετήσετε στο σώμα σας οποιαδήποτε στιγμή, καθώς απορροφάται απευθείας. Ιδανικό timing είναι λίγο πριν ετοιμαστείτε για τις γιορτινές σας εξόδους!

Light up the atmosphere

candles-ismno.jpg


Ένα κερί είναι η ιδανική προσθήκη για κάθε χώρο, που θα δημιουργήσει μια απόλυτα ατμοσφαιρική, «ζεστή» αύρα, καθώς και το τέλειο κλίμα για τις ημέρες των γιορτών. Όλα τα κεριά της εταιρίας είναι σόγιας και 100% handmade, με βαμβακερό φιτίλι για άριστη και καθαρή καύση περίπου 40 ωρών. Κι αν ψάχνετε τον τέλειο τρόπο για να απογειώσετε το vibe στα γιορτινά τραπέζια, μην παραλείψετε να το ανάψετε και να αφήσετε την απίθανη μυρωδιά του να συνεπάρει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Plus: Ό,τι κι αν επιλέξετε, θα το πάρετε σε υπέροχη συσκευασία, ώστε να το παραδώσετε με τον πιο κομψό και προσεγμένο τρόπο στους ανθρώπους της ζωής σας!

1

Body Butter

With origin olive oil & vitamin E BUY HERE

2

Body Lotion Glitter Shine

With plant oils & glitter BUY HERE

3

Dry Oil Glitter Shine

Nourishing & reviving BUY HERE

4

Aromatic candle

100% handmade BUY HERE

Info

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκη, Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, Τηλέφωνο: 2310 251 925 | Βίκτωρος Ουγκώ 9, Τηλέφωνο: 2310 518 450

Site: zoniou.gr

Instagram: @zoniou_perfume_creators

Facebook: Zoniou perfume creators