fbpixel

Search icon
Search
“Women That Inspire”: Ένα ξεχωριστό δείπνο με έμφαση στη γυναίκα στο Hyatt Regency Thessaloniki
PEOPLE & MOMENTS

“Women That Inspire”: Ένα ξεχωριστό δείπνο με έμφαση στη γυναίκα στο Hyatt Regency Thessaloniki

Στο πλαίσιο δράσεων του ξενοδοχείου με επίκεντρο στη γυναίκα


Tη δυναμική που αποπνέει η γυναίκα σήμερα, νοηματοδοτεί με εμφατικό τρόπο η πρωτοβουλία “Women That Inspire” από το Hyatt Regency Thessaloniki. Στη νέα ατραπό της δράσης, ως τιμώμενο πρόσωπο φιλοξενήθηκε, η πετυχημένη ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας, κα Μιμή Ντενίση. 

wom3.jpg
Έλενα Μπινιάρη & Μιμή Ντενίση

Επισημαίνεται ότι στο θεσμό “Women That Inspire”, που συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό δείπνο, γυναίκες από διάφορους τομείς συναντιούνται, για να μοιραστούν τις εμπειρίες, τις σκέψεις, και τις απόψεις τους. Ένα event, που ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση δημιουργώντας δεσμούς αλληλεγγύης μεταξύ των γυναικών. Το κάθε μέλος που συμμετέχει αποτελεί μια πηγή δύναμης που εμπνέει με το παράδειγμά της. Εδώ, οι γυναίκες δεν είναι μόνο ξεχωριστές, αλλά και ενωμένες ως μια γροθιά που μπορεί να κάνει θαύματα.

Το δείπνο φιλοξενήθηκε στη προεδρική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου που μεταμορφώθηκε δια χειρός Μάρκου Μαχαιρόπουλου σε ένα ιδιαίτερο και ζεστό περιβάλλον, για να δημιουργήσει μια αίσθηση οικειότητας στις προσκεκλημένες. Το μενού επιμελήθηκε ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Απόστολος Αλτάνης, με την ομάδα του και όλες οι κυρίες έλαβαν εκλεκτά δώρα από το Hondos Center Apollonia Politia. Την κυρία Ντενίση, ούσα επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς, πλαισίωσαν στενές τις φίλες από τον καλλιτεχνικό, τον πολιτικό, τον επιστημονικό, τον επιχειρηματικό και τον δημοσιογραφικό χώρο, ανάμεσά τους οι Ελεάννα Βλάχου, Ήβη Γόντικα, Μαρία Θεοφίλη, Τζούλια Σαλτιέλ, Αθηνά Σιρλακίδου, Αγγελική Χόντου και η Έλενα Μπινιάρη που εμπνεύστηκε την πρωτοβουλία.

wom9.jpg
Ελεάννα Βλάχου & Αγγελική Χόντου
wom6.jpg
Τζούλια Σαλτιέλ
wom2-ghPzF.jpg
Όλες οι κυρίες έλαβαν εκλεκτά δώρα από το Hondos Center Apollonia Politia

Η κυρία Ντενίση, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και τόνισε την σημασία του “Women That Inspire” που φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές γυναίκες από όλους τους τομείς και παράλληλα αγκαλιάζει και ενδυναμώνει την γυναικεία κοινότητα εν τω συνόλω της. Η κυρία Ντενίση βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα, καθώς από τις 12 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής ανεβαίνει η πετυχημένη παράστασή της με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη». Η παράσταση παρουσιάζει τη συνέχεια της ζωής των πρωταγωνιστών του «Σμύρνη μου αγαπημένη», όταν φτάνουν στη Θεσσαλονίκη, η οποία γίνεται η νέα τους πατρίδα. Εκεί, προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματά τους και να χτίσουν ξανά τη ζωή τους. Η παράσταση γνωρίζει επιτυχία με γεμάτο καθημερινά το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Μιμή Ντενίση

Φωτογραφία: Dimitris Andritsos Photography