fbpixel

Search icon
Search
Winter Sales: Tα must-buy κομμάτια για μία ολοκληρωμένη ready-to-wear γκαρνταρόμπα
THE LOOK

Winter Sales: Tα must-buy κομμάτια για μία ολοκληρωμένη ready-to-wear γκαρνταρόμπα

Το ελληνικό fashion brand Lola προσφέρει chic & classy προτάσεις μόδας


Οι εκπτώσεις αποτελούν την ιδανική αφορμή για να δημιουργήσουμε μια capsule συλλογή από διαχρονικά αλλά και stylish κομμάτια, τα οποία θα μας συνοδεύουν στις περισσότερες εμφανίσεις μας - είτε πρόκειται για γραφείο και τα work meetings μας, είτε για τα απογευματινά μας drinks. Οι γυναίκες με στιλ επενδύουν σε υψηλής ποιότητας επιλογές, που αποπνέουν κομψό αέρα και επισφραγίζουν κάθε look τους με την υπογραφή ενός κορυφαίου fashion brand, όπως είναι αυτό της Lola. Με 50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μόδας, ο ελληνικός οίκος παρουσιάζει με συνέπεια  υψηλής ποιότητας συλλογές και κομμάτια που μπορείτε να αποκτήσετε στα winter sales και πραγματικά να κρατήσετε για πάντα. 

Εμείς, εντοπίσαμε δύο chic & classy σύνολα τα οποία σίγουρα θα λατρέψετε, και παρακάτω, σας αποκαλύπτουμε τα items με τα οποία δημιουργήθηκαν για να επιλέξετε εσείς τα αγαπημένα σας! 

From Work to Drinks 

dsc8920b.jpg

Αναζητάτε το απόλυτο outfit που μπορεί να σας συνοδέψει από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ στα afternoon drinks σας; Τότε, αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να το αποκτήσετε. Ένα κομψό σύνολο με σακάκι και wide-leg παντελόνι είναι πάντα επίκαιρο και μπορεί να αναδείξει τον πιο δυναμικό εαυτό σας. Οι προτάσεις της Lola εναρμονίζονται με τις σχεδιαστικές τάσεις και τις αποχρώσεις της σεζόν και παράλληλα σκιαγραφούν μια μοναδικά θηλυκή σιλουέτα! 

The Items 

12317-1017-310-f.jpg

Σακάκι σε Μάλλινο Pied de Poule, Lola.gr 

BUY HERE

22316-5019-1100-f.jpg

Turtleneck Πουλόβερ σε Μαλλί & Κασμίρ, Lola.gr

BUY HERE

12315-3007-1309-f.jpg

Παντελόνι με Πιέτες σε Μάλλινο Κρεπ, Lola.gr

BUY HERE


Weekend Vibes 

lola12642-m.jpg

Από μία κομψή capsule συλλογή δεν μπορεί να λείπει ένα καλό καμηλό παλτό αλλά και μια σειρά από κασμιρένια πλεκτά και μεταξωτά πουκάμισα. Εμείς εντοπίσαμε τα πιο elegant στον οίκο Lola, αφού η ποιότητα αλλά και το design του τα ξεχωρίζουν. Μάλιστα, αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο chic, αλλά cool outfit -ιδανικό για τις weekend εξορμήσεις σας- τότε ανακαλύψαμε τα κομμάτια που χρειάζεται να αποκτήσετε. Βρείτε τα παρακάτω!

The Items

22313-4003-1309-f.jpg

Παλτό Σταυρωτό με Μαλλί και Κασμίρι, Lola.gr

BUY HERE

22316-5017-1031-f.jpg

Boxy Ribbed Μπλούζα σε Μαλλί και Κασμίρ Blend, Lola.gr

BUY HERE

22316-1002-1062-f.jpg

Πουκάμισο με Γραβάτα σε Ολομέταξη Ζορζέτα, Lola.gr

BUY HERE

12315-1009-1017-f.jpg

Παντελόνι Skinny σε Μάλλινο Tweed, Lola.gr

BUY HERE

Info: Ανακαλύψτε τη LOLA στα ομώνυμα Corners στα attica στο Mediterranean Cosmos και attica στην Τσιμισκή 48-50 στον 4ο όροφο ή επισκεφθείτε το lola.gr για να ανακαλύψετε όλο το δίκτυο καταστημάτων.

Instagram: @lola_official_gr