fbpixel

Search icon
Search
Winter Report: Αυτές είναι οι πιο «χειμωνιάτικες» και updated fashion συλλογές
FASHION NEWS

Winter Report: Αυτές είναι οι πιο «χειμωνιάτικες» και updated fashion συλλογές

Όλα όσα ξεχωρίσαμε στον κόσμο της μόδας τον τελευταίο καιρό


Πλησιάζουμε στον χειμώνα και ο κόσμος της μόδας μαζί με τα διάσημα brands δεν χάνουν ευκαιρία να μας παρουσιάσουν νέες και πλήρως updated winer collections, οι οποίες θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα πιο fashionable και μοντέρνα σύνολα. Παρόλα που οι τάσεις της σεζόν είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό, η μόδα «κρύβει» πάντοτε εκπλήξεις και κομμάτια με «φρέσκο» αέρα, τα οποία θα χαρίσουν έξτρα πόντους στις all day long εμφανίσεις μας. Χρώματα, άνετες γραμμές και σχέδια που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα μας, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που έχουμε ξεχωρίσει. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε όλα όσα κέρδισαν την προσοχή μας το τελευταίο διάστημα!

MAX&Co. - Eccentric Mania

5-3.jpg

Ο φετινός χειμώνας είναι η ιδανική ευκαιρία για να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να δοκιμάσετε καινούριες ιδέες που θα χαρίσουν νέα πνοή στην εμφάνισή σας αλλά παράλληλα θα έχουν και πολύ σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Η capsule συλλογή “Eccentric Mania” της MAX&Co. είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Πιο αναλυτικά γιορτάζει την mix-and-match προσέγγιση στο στιλ, σε μια σεζόν που λατρεύει τις αντιθέσεις και μας καλεί να τις δοκιμάσουμε. Βελούδινα φορέματα φοριούνται με μπότες και πολύ μακριά κασκόλ, το tweed και το tartan συνδυάζονται με leopard, ενώ τα cable knit πουλόβερ διακοσμούνται με κρυστάλλινες λεπτομέρειες, δημιουργώντας ακόμα πιο εκκεντρικές εμφανίσεις. Σε αυτήν τη συλλογή, το κομψό και το επαναστατικό, το παραδοσιακό και το σύγχρονο, το απλό και το εκκεντρικό συνυπάρχουν μοναδικά.

Με έμπνευση από το εκλεκτικό Βρετανικό στιλ, τα κομμάτια της συλλογής συνδυάζονται ανάλογα με τη διάθεση και τον χαρακτήρα μας: floral με tweed αλλά και ρίγες με καρό. Μια collection που είναι σχεδιασμένη για τη σύγχρονη γκαρνταρόμπα, όπου βρίσκουμε το tartan σε wide-leg παντελόνια, φούτερ και μια ανανεωμένη εκδοχή του kilt.

2-8-1.jpg

Ένα leopard φούτερ θα αποτελέσει τον καθημερινό σας σύμμαχο, ενώ τρία διαφορετικά βελούδινα φορέματα – ένα mini, ένα maxi και μια τουνίκ – είναι ιδανικά για τις πιο glamorous εμφανίσεις. Στη συλλογή πρωταγωνιστούν επίσης άνετα αλλά ταυτόχρονα πολυτελή φούτερ με εξωτερικές ραφές και πλεκτά παντελόνια που φοριούνται ως coordinating σετ. Ποια είναι όμως η πινελιά που κάνει τη διαφορά; Φυσικά, οι κουκούλες από τεχνικό ύφασμα με faux-fur λεπτομέρειες που συνδυάζονται με ασορτί peacoats από alpaca.

Marella - Coats 

02-h.jpg

Η επιστροφή στην κανονικότητα και στις εξόδους μας έχει έρθει εδώ και μερικούς μήνες ενώ η κοινωνική ζωή που τόσο πολύ μας έλειψε, τώρα βιώνει την ανάγκη για διαφυγή προς νέα εδάφη αλλά και προς τους κανονικούς ρυθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ζωή των γυναικών έχει αλλάξει σημαντικά, από την καθημερινότητα έως τις ιδιαίτερες περιστάσεις. Για την MARELLA που πάντα βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, αυτή η εναλλαγή αποτελεί μια φυσική και ομαλή διαδικασία. Η λειτουργικότητα είναι μέρος του DNA του brand, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι τόσο εξοικειωμένη με αυτή τη νέα πραγματικότητα.

05-h.jpg

Τα παλτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ένα από τα key-items της σεζόν και η συλλογή μας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ποικιλία. Η χειμερινή χρωματική παλέτα κυμαίνεται σε αποχρώσεις όπως το καμηλό, το λευκό, το μαύρο και το πράσινο και δημιουργεί εντυπωσιακά παλτό που μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό outfit. Teddy coats, παλτό με χρώμα, neutrals και διαχρονικά σχέδια, αυτά είναι τα high end trends του χειμώνα για κάθε στιλ και σίγουρα αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Τα σχέδια ποικίλλουν ανάλογα με τα γούστα και τον σωματότυπό μας: μακρύ που αγκαλιάζει τη σιλουέτα, κοντό από μοχέρ ή σε στιλ herringbone, καρό με κρόσσια στο τελείωμα ή bouclé σε παστέλ και φωτεινές αποχρώσεις.

Η MARELLA είναι διαθέσιμη στο κατάστημα DiL στη Θεσσαλονίκη και στα πολυκαταστήματα Αttica.

G-STAR RAW - New Denim 

2021-g-star-q3-02-06-345.jpg

Όλο και περισσότερα διάσημα fashion brands έχουν στρέψει το ενδιαφέρον του στην προστασία του περιβάλλοντος και στην βιωσιμότητα. Συνεχώς, προσπαθούν να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Ακριβώς αυτήν τη φιλοσοφία ακολουθεί και η G-Star, η οποία από το 1980 μέχρι σήμερα παραμένει πιστή στο “Just the Product” από όπου πηγάζει και η ατέρμονη καινοτομία στο denim.

Με στόχους την ποιότητα και την συνεχή εξέλιξη, η G-Star είναι πλέον συνώνυμη με την πρωτοπορία και τη βιωσιμότητα. Στο sustainability η G-Star ακολουθεί μια ολοκληρωτική προσέγγιση που ξεκινά από το δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, συνεχίζει με την υπεύθυνη χρήση υλικών και την ελαχιστοποίηση σπατάλης φυσικών πόρων και ολοκληρώνεται με το φιλανθρωπικό έργο του GSDR Foundation που ιδρύθηκε το 2007 από την G-Star. Έτσι η G-Star δεσμεύεται στην αποκλειστική χρήση βιώσιμων λύσεων για το μέλλον της μόδας και του περιβάλλοντος.

2021-g-star-q3-04-09-079.jpg

Σε αυτή την συλλογή η G-Star ανατρέχει στα archive κομμάτια του brand και τα εκσυγχρονίζει μέσω του sustainability. Τα key pieces για την σεζόν FW’21 είναι denim, πιστοποιημένα από τον οργανισμό Cradle to Cradle, που χρησιμοποιούν φυσικούς τρόπους βαφής, μη χημικούς για τον πλανήτη και sustainable βαμβάκι. Άλλωστε το τζιν είναι από τα υφάσματα που καταναλώνουν πολλού φυσικούς πόρους για να δημιουργηθούν. Η ανδρική σειρά περιλαμβάνει ανανεωμένα διαχρονικά denim styles όπως το Grip 3D Relaxed Tapered, το 3301 3D Slim και το all time classic A-Staq. Στην γυναικεία σειρά πρωταγωνιστούν τα loose fits όπως το Janeh Ultra High Mom, το Kate Boyfriend και το C-Staq 3D Boyfriend Crop.