fbpixel

Search icon
Search
FASHION

Winter is here: Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από μία ολοκληρωμένη χειμερινή γκαρνταρόμπα

Τα σχέδια που θα σας «κρατήσουν συντροφιά» σε όλες τις εμφανίσεις σας


Winter is here: Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από μία ολοκληρωμένη χειμερινή γκαρνταρόμπα

Αν αναζητάτε τα συστατικά επιτυχίας ενός χειμερινού κομματιού, τότε με σιγουριά σας ενημερώνουμε ότι είναι η ζεστασιά, το στιλ και η άνεση. Με τις νέες τάσεις αλλά και την ανάγκη των ειδικών αλλά και των fashion lovers για πρακτικότητα, συναντάμε όλο και περισσότερα σχέδια, βασισμένα σ’ αυτό το τρίπτυχο.

Τα winter outfits αρά και η winter collection, αποτελούνται από πλήθος σχεδίων όπως τα βασικά αλλά και outwears και πολλά αξεσουάρ. Όλα συμβάλουν με τον τρόπο τους σε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση αλλά και στην απαραίτητη θερμοκρασία για τις κρύες ημέρες. Καθώς, η στιγμή που θα κάνουμε την πρώτη μας έξοδο μετά τη λήξη της καραντίνας πλησιάζει, καλό είναι να γνωρίζετε τα βασικά χειμερινά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ώστε να ξεχωρίσετε όλα όσα σας λείπουν, επενδύοντας σ’ αυτά από τώρα.

Maxi puffer coat

winter-collection-1.jpg
Image source: @_jessicaskye

Ένα από τα must have τις φετινής σεζόν είναι τα puffer jackets. Για να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω, ακολουθώντας και απογειώνοντας τις τάσεις τους επόμενους μήνες, σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να επενδύσετε σ’ ένα maxi puffer coat. Η σιλουέτα που δημιουργεί κατά τη διάρκεια της κίνησης σας είναι μοναδική. Θα σας χαρίσει μία «επιβλητική» εικόνα που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Για όλα τα παραπάνω ήρθε η στιγμή να προσθέσετε ένα στην γκαρνταρόμπα σας. Πέρα από το μαύρο μπορείτε να επιλέξετε το κόκκινο, το μπορντό ή το καφέ που είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Chunky boots

winter-collection-3.jpg
Image source: @whaelse

Οι μπότες και τα μποτάκια είναι τα βασικότερα σχέδια στα υποδήματα που επιλέγουμε κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Από το περσινό έτος είδαμε την έντονη παρουσία των chunky sole boots, τα οποία φέτος είναι παντού, αυξάνοντας κατά πολύ τη δυναμική τους. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ ταιριάζουν με τα πάντα από παντελόνια μέχρι και πιο glam dresses. Το μόνο που μένει είναι να βρείτε πιο ταιριάζει στο στιλ και στο σωματότυπό σας.

Raincoat

winter-collection-5.jpg
Image source: @lucywilliams02

Παραμένοντας στη φιλοσοφία και στα σχέδια των outwears δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στα raincoats. Οι βροχές είναι πολύ συχνές και πολλές φορές απρόσμενες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ένα αδιάβροχο εκτός από το στιλ θα σας βοηθήσει και στο πρακτικό κομμάτι. Καθώς πολλά από τα σχέδια αυτής της κατηγορίας δεν είναι αρκετά ζεστά, καλό θα είναι να λειτουργήσουν συμπληρωματικά, τοποθετώντας τα πάνω από το παλτό το μπουφάν σας. Εννοείται, έχετε τη δυνατότητα να τα επιλέξετε και μία πιο «μαλακή» μέρα χωρίς βροχή.

Roll neck

winter-collection-2.jpg
Image source: @sylviemus_

Πάντα είχαμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα ζιβάγκο, διότι θεωρούμε ότι τονίζουν με υπέροχο τρόπο το πρόσωπο κάθε γυναίκας. Παρόλα αυτά είναι κι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε υψηλή θερμοκρασία στο σώμα σας. Θα τα συναντήσετε τόσο σε πλεκτά πουλόβερ όσο και σε απλά tops. Όσον αφορά τα πουλόβερ όσο πιο φαρδιά γραμμή και πιο μεγάλος ο γιακάς τόσο καλύτερα. Από την άλλη πλευρά τα tops είναι ιδανικά και για layering, καθώς ταιριάζουν φανταστικά μέσα από τα πουκάμισα σας αλλά και από τις μπλούζες σας.

Cropped jeans

winter-collection-6.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο που αυτό το στιλ στα τζιν κατατάσσεται στην κατηγορία με τα απαραίτητα χειμερινά κομμάτια, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι τέλειο. Μ’ αυτήν την επιλογή θα δημιουργήστε πολύ μοντέρνες εικόνες. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα ζευγάρι iconic socks σε έντονα χρώματα ή μοτίβα που θα κάνουν φανταστική εντύπωση. Στην ίδια φιλοσοφία φορέσετε το καλσόν σας από μέσα ενώ τα μποτάκια ή τα παπούτσια δε σας θα χάσουν καθόλου από τη λάμψη τους. Προτιμήστε τη λευκή εκδοχή του αν θέλετε να παρουσιάσετε μία αρμονική αντίθεση.

Bucket hat

winter-collection-4.jpg
Image source: @bubblyaquarius

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, τα αξεσουάρ έχουν έντονη δυναμική αλλά και απαραίτητο χαρακτήρα σε ένα σύνολο. Τα headpieces έχουν την ικανότητα να χαρίζουν ζεστασιά. Για τη φετινή σεζόν επιλέξτε ένα γούνινο bucket hat είτε σε μονοχρωμίες είτε σε print και απογειώστε την εικόνα σας.

1

Hhigh shine padded jacket

HENRO, Intervista BUY HERE

2

Eco vinyl chunky boots

NR Rapisardi, Karida BUY HERE

3

Water-repellent twill rain jacket

MaxMara BUY HERE

4

Bubble cuff jumper

JW ANDERSON, Nomaconcept.com BUY HERE:

5

Vintage slim high ankle jeans

H&M BUY HERE

6

Bucket hat

PIA ROSSINI, notos.gr BUY HERE