fbpixel

Search icon
Search
White sneakers: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος για να τα φορέσετε;
THE LOOK

White sneakers: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος για να τα φορέσετε;

4 διαφορετικά looks που θα αναδείξουν τα αθλητικά σας


Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, τα sneakers έχουν κερδίσει μία θέση στα staples της γκαρνταρόμπας μας. Οι απανταχού fashionistas έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο, πως μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις, all day long. Θα μπορούσαμε να τα αποκαλέσουμε με σιγουριά ως key-item της συλλογής μας ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας. Τη μεγαλύτερη φήμη εδώ και μερικές σεζόν έχουν τα white sneakers. Χαρίζουν πρακτικότητα και ευελιξία, καθώς μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα κομμάτια της collection μας.

Για να χαρίστε έναν φρέσκο αέρα στα αθλητικά αλλά και στην εικόνα σάς παρουσιάζουμε τα 4 πιο ανατρεπτικά looks που μπορείτε να κάνετε με τα αθλητικά σας παπούτσια. Ανακαλύψτε τα!

1. Casual Chic

Image source: @net-a-porter

Για όλες εσάς που επιθυμείτε να αφήσετε τα sneakers σας στο...φυσικό τους περιβάλλον, δεν έχετε παρά να διατηρήσετε την casula chic αισθητική. Συνδυάστε τα παπούτσια μαζί με το legging σας και προσθέστε ένα blazer. Θέλετε έξτρα πόντους; Ένα ζευγάρι κάλτσες πάνω από το κολάν σας θα κάνουν τη διαφορά. 


Sneakers, Veja, Karida1912
Leggings, Calzedonia
Blazer, H&M
Socks, Oysho

2. Denim as always 

Image source: @pepamack

Φυσικά και τα τζιν παντελόνια δε γίνεται να λείπουν από καμία κατηγορία. Έτσι κι αλλιώς τα denim pants ταιριάζουν με τα white sneakers, όπως το gin & tonic. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να τα φορέσετε είναι μαζί με το πουλόβερ σας και μια black tote bag. Ένα σύνολο, που μπορείτε να φοράτε all day long!


Sneakers, Veja, Karida1912
Wide-fit slub jeans, MaxMara
Alpaca-blend sweater, Marella
Tote, Callista Crafts, Kalogirou

3. Tailored looks 

Image source: @modedamour

Για όλες εσάς που θέλετε να διατηρείτε πιο formal style στις εμφανίσεις σας, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε σ' αυτήν την επιλογή. Τα loose pants θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ένας ασφαλής συνδυασμός είναι μαζί με τα πλεκτά κι ένα oversized black coat. Ιδανικά για τα πρωινά στο γραφείο αλλά και after work drinks.


Sneakers, Veja, Karida1912
Satin trouser, ZARA
Sweater, Falconeri
Coat Long Beach, ETRO, Intervista

4. Mix & Match 

Image source: @thezoereport

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, είμαστε από τις γυναίκες που λατρεύουμε να «παντρεύουμε» δύο ή περισσότερα διαφορετικά στιλ. Η έντονη αντίθεσή τους έχει ως αποτέλεσμα μία μοναδική αρμονία. Τα glittery items αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτής της περιόδου. Διαλέξτε ένα λαμπερό παντελόνι μαζί με hoodie, white sneakers και μία statement bag. Η επιτυχία είναι μονόδρομος. It's Friday yeah!


Sneakers, Veja, Karida1912
Paillettes sequined wide-leg pants, Oséree, Mythersa.com
Printed cotton-blend jersey hoodie, Paradised, Net-a-porter.com
The Pouch large leather clutch, Bottega Veneta, Luisaworld.com