fbpixel

Search icon
Search
THE GIFT GUIDE

What men love: 12 beauty gift sets για τους άνδρες της ζωής σας

Τα σετ δώρων που θα τους ενθουσιάσουν


What men love: 12 beauty gift sets για τους άνδρες της ζωής σας

Η ανδρική περιποίηση πλέον αποτελεί πραγματικότητα με ολοένα και περισσότερους άνδρες να εντάσσουν λέξεις κι εκφράσεις όπως skincare, beauty routine, περιποίηση στην καθημερινότητά τους. Για να συμβαδίσετε μαζί τους, λοιπόν, και να τους εντυπωσιάσετε στις φετινές γιορτές, τι θα λέγατε να τους δωρίσετε αξεσουάρ και skincare products που θα φροντίσουν πρόσωπο και μαλλιά με μερικές μόνο κινήσεις; Εμείς φυσικά κάναμε την έρευνά μας και σας προτείνουμε 12 ανεπανάληπτες και premium ιδέες δώρων για τους άνδρες της ζωής σας. Φυσικά, εάν εσείς που διαβάζετε αυτό το άρθρο είστε άντρας και θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στο νεσεσέρ σας, τότε η παρακάτω λίστα θα σας βγάλει από το αδιέξοδο και θα σας χαρίσει τις πιο ακαταμάχητες skincare & grooming προτάσεις!

merry-christmas-by-andrea-olivo-vanity-fair-italia013.jpg

The gift sets for men

Like a gentleman gift set, APIVITA: Αυτό το σετ δώρων περιλαμβάνει μια Men’s Anti-Wrinkle Face & Eye Cream κι ένα εντελώς δωρεάν Gentle Daily Shampoo, σε ένα υπέροχο νεσεσέρ που δε θα αποχωρίζεστε!

Travel set for him 20 years anniversary edition, Editions de Parfums Frederic Malle: Το Limited Edition σετ ταξιδιού των 20 χρόνων περιλαμβάνει μια επιλογή τριών ανδρικών αρωμάτων. Τόσο λειτουργική όσο κι εξελιγμένη, πάντα σε μινιμαλιστικό σχεδιασμό, η θήκη travel είναι ιδανική για κομψούς άνδρες που είναι συνεχώς σε κίνηση. Το σετ περιλαμβάνει 3 τεμάχια x 10ml: Bigarade Concentrée, French Lover, Vetiver Extraordinaire.

Barbiere Hair & Care gift set, Acqua di Parma: Ένα σετ απαραίτητο για τον κάθε ταξιδιώτη. Μια μοναδική επιλογή των προϊόντων από τις σειρές Colonia και Βarbiere σε πρακτική συσκευασία. Το κομψό κίτρινο υφασμάτινο τσαντάκι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό περιέχει: Colonia eau de cologne, Soft Shaving Cream, Refreshing Aftershave Emulsion, Gentle Shampoo, Medium Hold Clay. Το σετ κυκλοφορεί στην ειδική συσκευασία με το design του Κινέζου καλλιτέχνη Oamul.

 Men care

Men care

Like a gentleman gift set, APIVITA

Buy here
 For perfume lovers

For perfume lovers

Travel set for him 20 years anniversary edition, Editions de Parfums Frederic Malle, attica beauty

Buy here
 For travelers

For travelers

Barbiere Hair & Care gift set, Acqua di Parma, attica beauty

Buy here
 New entry

New entry

Grooming essentials, Lab Series

Buy here
 Hot right now

Hot right now

K by Dolce & Gabbana Eau de toilette set, Dolce & Gabbana, Sephora

Buy here
 Spicy scents

Spicy scents

One million eau de toilette set, Paco Rabanne, Sephora

Buy here

Grooming essentials, Lab Series: Το σετ περιλαμβάνει τα Multi-Action Face Wash, Cooling Shave Cream, The Grooming Oil, όλα ιδανικά για τους άνδρες που περιποιούνται τα μούσια τους. 

K by Dolce & Gabbana Eau de toilette set, Dolce & Gabbana: Το K by Dolce&Gabbana είναι το άρωμα που γιορτάζει μια νέα εποχή για την αρρενωπότητα. Αναδεικνύει το ιταλικό ταμπεραμέντο και την αίσθηση κάτω από τον μεσογειακό ήλιο, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, το σαγκουίνι και το λεμόνι της Σικελίας. Αυτό το φρέσκο και αρρενωπό άρωμα γίνεται πιο ελκυστικό από την πινελιά που χαρίζει το juniper berry. Η εμπειρία ολοκληρώνεται από τον αισθησιακό παλμό του κέδρου που αναμειγνύεται με το πράσινο βετιβέρ. Ο πικάντικος δυναμισμός του K by Dolce&Gabbana, πηγάζει από την απρόσμενη σπίθα του αιθέριου ελαίου της φλογερής πιπεριάς πιμέντο. Αρωματίστε στα σημεία που επιθυμείτε. Για μεγαλύτερη διάρκεια, συνδυάστε το με άλλα προϊόντα της σειράς K by Dolce&Gabbana.

One million eau de toilette set, Paco Rabanne: Ο φλογερός άνδρας θέτει σε εφαρμογή την υπέρτατη αποπλάνηση... Το νέο όπλο του ονομάζεται 1 Million, μια φρέσκια μυρωδιά δέρματος και μπαχαρικών. Επειδή τίποτα δεν είναι υπερβολικά όμορφο για αυτόν τον γόη, το μπουκάλι παίρνει τη μορφή μιας ακαταμάχητης ράβδου χρυσού. Οι νότες κορυφής είναι φρέσκες και σπιρτόζικες, με το μανταρίνι σαγκουίνι και την πιπεράτη μέντα να προκαλούν γοητεία. Το σετ περιλαμβάνει το Οne Million EDΤ και Deodorant. 

Ξυριστική μηχανή 3080S Wet & Dry, Braun: Ξυριστική μηχανή 3080S Wet & Dry της Braun,με σύστημα τριπλής δράσης FreeFloat και τεχνολογία MicroComb. Είναι αδιάβροχη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο ντους με αφρό ή τζελ.

     The gadget

    The gadget

    Ξυριστική μηχανή 3080S Wet & Dry, Braun, notos

    Buy here
     Luxurious bath

    Luxurious bath

    Moisture-rich Shaving Soap in a Bowl, Molton Brown

    Buy here
     Fresh skin

    Fresh skin

    Happy for him, Clinique

    Buy here
     Ξυλώδεις μυρωδιές

    Ξυλώδεις μυρωδιές

    Dsquared2 Green Wood Eau De Toilette + Bath & Shower Gel + After Shave Balm, Dsquared2, Hondos Center

    Buy here
     Δυναμικό combo προϊόντων

    Δυναμικό combo προϊόντων

    Luna Rossa Carbon Eau De Toilette Collector 2020 + Pouch, Prada, Hondos Center

    Buy here
     Barber tonics

    Barber tonics

    Haircare gift set, Hawkins and Brimble, Cherrybox

    Buy here

    Moisture-rich Shaving Soap in a Bowl, Molton Brown: Ένα ενυδατικό σαπούνι με λάδι καρύδας για την προετοιμασία της επιδερμίδας για ένα τέλειο ξύρισμα, μέσα σε ένα λείο μπολ ξυρίσματος.

    Happy for him, Clinique: Το Happy For Him είναι ένα αναζωογονητικό ανδρικό άρωμα. Φορέστε το και νιώστε την ευτυχία. To face scrub προετοιμάζει την επιδερμίδα ακόμα και για το πιο κοντινό ξύρισμα. Απαλό, απολεπίζει βοηθά στη μείωση των τριχών που μεγαλώνουν προς τα μέσα. Αναδεικνύει μια απαλή επιδερμίδα. Το Happy For Men Body and Hair Wash είναι ένα καθημερινό αφρώδες σαπούνι με μία αίσθηση αρώματος. Αφήνει το δέρμα λείο και ανανεωμένο.

    Green Wood Eau De Toilette + Bath & Shower Gel + After Shave Balm, Dsquared2: Ανδρικό άρωμα. Ξυλώδες fougère, λευκά ξύλα, βετιβέρ, φύλλα βιολέτας, κάρδαμο, ξύλο κέδρου, amber, τζίντζερ, λεμόνι, κεχριμπάρι. Το σετ περιλαμβάνει: Dsquared2 Green Wood Eau De Toilette + 1 Tube Perfumed Bath & Shower Gel + 1 Tube Perfumed After Shave Balm. 

    Luna Rossa Carbon Eau De Toilette Collector 2020 + Pouch, Prada: Η συλλεκτική συσκευασία περιλαμβάνει το εμβληματικό άρωμα Luna Rossa Carbon Eau De Toilette μαζί με ένα μαύρο nylon pouch. Το άρωμα περιέχει έναν άκρως δυναμικό συνδυασμό βοτάνων και ισορροπεί ανάμεσα στην καινοτομία και την παράδοση. Πρόκειται για μία σχολαστική δημιουργία με νότες από λεβάντα, πράσινο κίτρο, πατσουλί και κεχριμπάρι. Το pouch είναι εμπνευσμένο από το Fashion Show AW19 του οίκου που είχε ως βασικό στοιχείο τα nylon υφάσματα, και διαθέτει μία υφασμάτινη λαβή για να μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας.

    Haircare gift set, Hawkins and Brimble: Συσκευασία δώρου 2 τεμαχίων. Περιλαμβάνει: Hawkins & Brimble Shampoo και Hawkins & Brimble Water Pomade. Must-haves!