fbpixel

Search icon
Search
We'll always have Paris: Ένα Παρίσι εμπειριών και αρωμάτων
EDITORS' CHOICE

We'll always have Paris: Ένα Παρίσι εμπειριών και αρωμάτων

Η Ελεονώρα Κανάκη βρέθηκε στο Παρίσι με αφορμή το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου αρώματος Far Away Beyond the Moon της Avon και καταγράφει τη μοναδική αυτή εμπειρία


"Paris is always a good idea"... Αυτή η φράση κυριαρχεί στο μυαλό μου με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Πόλη του Φωτός - μία μαγική φθινοπωρινή απόδραση που φαντάζει πάντα ως μια ωραία ιδέα. Ως αποδέκτης της πρόσκλησης του κορυφαίου beauty brand Avon, για τον εορτασμό του λανσαρίσματος του νέου αρώματός του, με τίτλο Far Away Beyond the Moon, ταξίδεψα και εγώ μέχρι το Παρίσι, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μοναδικών εμπειριών με την πιο ξεχωριστή αισθητηριακή «επικάλυψη». 

Day 1

Προσγείωση στο Παρίσι και το ταξίδι ξεκινάει.

Πρώτη στάση στο ξενοδοχείο, όπου μέσα στο δωμάτιο μάς περιμένει μια μικρή «Avon έκπληξη». Το νέο άρωμα Far Away Beyond the Moon - μία συναρπαστική αρωματική πρόκληση που αιχμαλωτίζει τα μαγευτικά εφέ και «τη δύναμη της άνθισης» που ενισχύεται από το φεγγαρόφωτο - και bespoke δώρα by Avon, με αγαπημένο μου το ιδιαίτερο notebook που ετοίμασε το brand για κάθε καλεσμένη από όλο τον κόσμο, με σκοπό την δημιουργία ενός μοναδικού travel diary.  

Βόλτα στην Πόλη του Φωτός για να πάρουμε μια γεύση από τη γαλλική ατμόσφαιρα και το απόγευμα είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στη Brasserie Chez Cézanne για μία πρώτη γνωριμία με την media αποστολή με συναδέλφους από όλο τον κόσμο, ενώ πραγματοποιήσαμε και την πρώτη μας επαφή με το άρωμα και τις λεπτομέρειες που κρύβει...

day-1.jpg

Day 2

Η επίσκεψη στη φημισμένη σχολή Givaudan Perfumery School, ήταν μια one of a kind εμπειρία με experts της αρωματοποιίας να μας παραδίδουν μαθήματα σχετικά με την ιστορία των αρωμάτων καθώς και τη διαδικασία δημιουργίας τους. Εκεί, γνωρίσαμε από κοντά και παρακολουθήσαμε ένα masterclass με την κορυφαία στο είδος της (βρίσκεται πίσω από πολλά και γνωστά αρώματα) Vice President Perfumer, Calice Becker και ανακαλύψαμε τα βασικά συστατικά του αρώματος Far Away Beyond the Moon της Avon.

stighmiotipo-2023-09-29-173805.png

H συνέχεια μας βρήκε στα HQ της Givaudan για ένα tour στα εργαστήρια, εκεί που η μαγεία παίρνει «σάρκα και οστά», απολαύσαμε ένα behind the scenes VR experience, ενώ πειραματιστήκαμε παρέα με τον αρωματοποιό που βρίσκεται πίσω από το άρωμα Hernan Figoli. Παράλληλα, δημιουργήσαμε ένα νέο Far Away blend μέσω της AI τεχνολογίας μια πρωτοποριακή τεχνολογία, ένα ρομποτικό μηχάνημα που υπάρχει αποκλειστικά στο Givaudan για να κάνουν οι αρωματοποιοί δοκιμές για διάφορες versions μέχρι να καταλήξουν στην τελική σύνθεση.

stighmiotipo-2023-09-29-184851.png
O αρωματοποιός, δημιουργός του αρώματος Far Away Beyond the Moon, Hernan Figoli

To υπέροχο αυτό ταξίδι στα αρώματα και τις εμπειρίες έφτασε στο τέλος του με ένα εξαιρετικό private dinner με Far Away Beyond The Moon ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Pavyllon στα Ηλύσια Πεδία. 

avpn-night.jpg

All about the new Fragrance

5 + 1 άκρως ενδιαφέροντα facts που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο άρωμα της Avon.


stighmiotipo-2023-09-29-173355.png

1. Το Far Away Beyond The Moon είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια Far Away της Avon και η πιο έντονη και μυστηριώδης μέχρι τώρα. Αναπτύχθηκε με χρήση υψηλότερης συγκέντρωσης αρωματικού ελαίου, οδηγώντας σε μια έντονη, μεγάλης διάρκειας εμπειρία, που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις όλη τη νύχτα. Ιδανικό για 3 στις 4 γυναίκες (75%) που είπαν ότι θα ήθελαν ένα άρωμα που τις κάνει να νιώθουν ξεχωριστές για ώρες.

2. H Far Away της Avon είναι γνωστό πως είναι η σειρά τις μεγαλύτερες πωλήσεις αρωμάτων στον κόσμοi. Όμως για πρώτη φορά στην Avon, το νέο της «διαμάντι», το Far Away Beyond The Moon τροφοδοτείται από την κρεμώδη λάμψη του λουλουδιού Belle de Nuit, ενός νυχτολούλουδου που ανθίζει με την πλήρη ένταση του σεληνόφωτος.

3. Οι βασικές νότες του αρώματος περιλαμβάνουν:

• Νότες κορυφής από ένα αστραφτερό λαμπερό Essence Wild Cherry, λαμπερό τριαντάφυλλο Baies και ένα ώριμο ζουμερό Blackberry Accord.

• Νότες καρδιάς από Water Fruits Accord και πλούσια Tuberose, μαζί με το Belle de Nuit.

• Νότες βάσης από βελούδινο Milk Moon Accord, Βανίλια Μαδαγασκάρης και Essence Sandalwood από βιώσιμη πηγή.

4. Oι Master αρωματοποιοί πίσω από τη δημιουργία του είναι οι Hernan Figoli και Olivier Gillotin. Περιγράφοντας το άρωμα, ο Hernan Figoli είπε: «Το Far Away Beyond The Moon είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά μιας πανσελήνου, το πώς σου αφήνει μια αίσθηση γοητείας και σου υπενθυμίζει πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος για εξερεύνηση. Το νέο άρωμα οδηγεί τη γυναίκα «Far Away», σε ένα νέο λαμπερό ταξίδι, πιο μακριά από ποτέ… Beyond The Moon.”

5. Για τη δημιουργία του από την αρωματοποία Givaudan χρησιμοποιήθηκε η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία Scent Trek™, η οποία αποτυπώνει τις αληθινές μυρωδιές του φυσικού περιβάλλοντος χωρίς να βλάπτει τον πλανήτη, παίρνουν συγκεκριμένα το άρωμα από το λουλούδι δίχως να το κόψουν.

6. Και πώς φοριέται; Εφαρμόστε το στα σημεία παλμού και ζήστε τη γοητεία που ξεπερνά τα όρια αυτού του κόσμου.