fbpixel

Search icon
Search
Weekend calling: Πώς να προετοιμάσετε το πρόσωπο σας για να μην αφυδατωθεί από τον ήλιο
FACE & BODY

Weekend calling: Πώς να προετοιμάσετε το πρόσωπο σας για να μην αφυδατωθεί από τον ήλιο

Και όμως το μυστικό κρύβεται στην πρόληψη


Μπορεί, ακόμη, να διανύουμε τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, αλλά το Σαββατοκύριακο είναι πιο κοντά από ποτέ. Μαζί του, φυσικά, έρχεται και ο ήλιος, το θαλασσινό αλάτι και όλα όσα πρόκειται να αφυδατώσουν το δέρμα σας και να το αφήσουν εκτεθειμένο στις συνθήκες της πόλης. Αντί, λοιπόν, να προσπαθείτε να κάνετε -αποκλειστικά- το τέλειο blush στα μάγουλα αλλά και υπέροχο highlight, προσπαθήστε να διώξετε μακριά την αφυδάτωση προετοιμάζοντας το πρόσωπο σας για όλα όσα πρόκειται να αντιμετωπίσει.

With a moisturiser

Μερικές φορές πρέπει απλώς να δώσετε λίγο βάρος στην ενυδατική σας. Μια κρέμα πλούσια σε υγρασία θα σας χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα ακόμη και αν δεν ανήκει σε αυτές με τις παχύτερες συνθέσεις. Με την παρακάτω σύνθεση που δημιουργήθηκε με την τεχνολογία φρέσκου πράσινου τσαγιού και το έλαιο πράσινου τσαγιού που περιέχει 16 μέταλλα και αμινοξέα, τα οποία θρέφουν βαθιά το δέρμα θα δείτε ένα έντονα θρεπτικό και λαμπερό δέρμα.

50ml.jpg

BUY HERE: Green Tea Intensive Hydrating Cream, Innisfree, Sephora

With a face mist

To προϊόν αυτό είναι το κατάλληλο για να κλείσει το "κενό" ανάμεσα στην πρωινή και στη νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς. Είναι αυτό που θα σας χαρίσει 24-ωρη ενυδάτωση στο δέρμα, όποια στιγμή νιώσετε πως το χρειάζεστε. Μάλιστα, με την παρακάτω επιλογή θα μπορέσετε να έχετε και όλα τα οφέλη της μείωσης των λεπτών γραμμών και της προφύλαξης από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

beauty-drops-ns-0.jpg

BUY HERE: Beauty Drops, Tzimas Cosmetics

With a toner

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα τότε ένα toner είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Θα σας παρέχει απόλυτα ηρεμιστικό αποτέλεσμα ακόμη και στις ημέρες που η επιδερμίδα σας μοιάζει ερεθισμένη και θαμπή. Αυτό συμβαίνει καθώς λειτουργεί ομαλοποιώντας τα μικρόβια του δέρματος. Για να λάβετε όλα τα οφέλη του προϊόντος, εφαρμόστε το με ένα κομμάτι βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

vichy.jpg

BUY HERE: Purete Thermale Perfecting Toner, Vichy, Attica

With a gel

Ένα ιδανικό προϊόν για να δεσμεύσει την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος, παρέχοντας δροσερό, plump αποτέλεσμα στη στιγμή είναι αυτό που βρίσκεται σε μορφή gel. Χρησιμοποιόντας το μαζί με την ενυδατική σας, πρωί και βράδυ, θα κάνει θαύματα. Η καταπραϋντική ενυδάτωση και η αναζωογονητική αίσθηση που θα βρείτε στο θρυλικό ελιξίριο ανανέωσης θα σας ενθουσιάσει. 

10-5d49c38b9abb0907ee202c1931b55db4.jpg

BUY HERE: The Moisturizing Cool Gel Cream, La Mer, Attica

With a serum

Αν ανήκετε σε αυτούς που δοκιμάζουν πολλά διαφορετικά προϊόντα για να πετύχουν την τέλεια ενυδάτωση τότε ένα serum με τα κατάλληλα συστατικά είναι αυτό που θα σας πείσει πως μπορεί να κάνει θαύματα. Οι οροί ενυδάτωσης και αναπλήρωσεης της επιδερμίδας θα βελτιώσουν την όψη, τον τόνο και την υφή σας. Πιο συγκεκριμένα η παρακάτω επιλογή, χάρη στη σύνθεση με προβιταμίνη Β5 και κηραμίδια ανανά θα σας παρέχει το τέλειο αποτέλεσμα με ελάχιστες μόνο εφαρμογές. 

50ml-zCqAG.jpg

BUY HERE: B-Hydra Intensive Hydration Serum, Drunk Elephant, Sephora

With an overnight mask

Ναι, χωρίς αυτή την επιλογή η ενυδάτωση του προσώπου σας δε θα είναι ποτέ ολοκληρωμένη. Οι μάσκες ύπνου που προσφέρουν ενυδάτωση είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αν ανήκετε σε αυτούς που τίποτα δεν τους είναι αρκετό ή σε αυτούς που γνωρίζουν πως το Σαββατοκύριακο θα χρειαστούν μια "γερή" δόση προστασίας. Με την παρακάτω επιλογή που περιλαμβάνει συμπυκνωμένες κάψουλες βιταμινών και εκχυλίσματα γιούζου, που αφήνουν την επιδερμίδα αναζωογονημένη και ενυδατωμένη θα δείτε τα δεδομένα να αλλάζουν.

350x350.jpg

BUY HERE: Waso Beauty Sleeping Mask, Shiseido, Hondos Center