fbpixel

Search icon
Search
Βρήκαμε τα βήματα της beauty ρουτίνας της Chiara Ferragni
FACE & BODY

Βρήκαμε τα βήματα της beauty ρουτίνας της Chiara Ferragni

Όλα όσα ακολουθεί η αγαπημένη influencer


Ακόμη και αυτοί που ξέρουν ελάχιστα πράγματα για την Chiara Ferragni δε μπορούν να αμφισβητήσουν πως αυτό το κορίτσι είναι φαινόμενο. Με περισσότερους από 23 εκατομμύρια followers στο instagram, εκατοντάδες ταξίδια, πολλές ντουλάπες γεμάτες ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια, αρκετά εξώφυλλα σε αμέτρητα περιοδικά και δύο παιδιά, η όμορφη Ιταλίδα έχει στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω της. Όχι τυχαία, άλλωστε, αφού οτιδήποτε την περιβάλλει αυτομάτως αποκτά αξία. Ακόμη και τώρα όμως που το πρόγραμμα της μοιάζει πιο χαοτικό από ποτέ η ίδια βρίσκει χρόνο για να ακολουθεί τα αγαπημένα της βήματα περιποίησης που τόσα χρόνια την καθιστούν No.1. 

Συγκεντρώσαμε τα βήματα της beauty ρουτίνας της και φυσικά τα μικρά μυστικά του μακιγιάζ από τον makeup artist -Manuele Mameli. 
165334894-755426355360669-8429222183839375052-n.jpg

1. Αγαπάει τις spa days

Μπορεί τώρα όλα να είναι κλειστά αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό στην Ιταλία επιτρέπονταν οι επισκέψεις σε αυτούς τους χώρους. Η Chiara Ferragni ήταν πάντα φανατική των spa days και μάλιστα πολλές φορές έπαιρνε μαζί της και τον Fedez. Όσο για το beauty κομμάτι, αναμφίβολα σε κάθε επίσκεψη της εκεί δοκιμάζει νέες θεραπέιες που προσθέτουν σε οτιδήποτε ακολουθεί έτσι και αλλιώς καθημερινά. Μπορεί να είναι σημαντικές οι απολεπιστικές κρέμες αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα βαθύ καθαρισμό.

2. Μεγαλώνει με χάρη

Αν τη χαρακτηρίζει κάτι τότε αυτό είναι πως αφήνει τις μικρές ρυτίδες έκφρασης, ανέπαφες. Άλλωστε ακριβώς αυτό το δρόμο ακολουθεί και η μαμά της η οποία περιορίζεται μόνο σε μικρές παρεμβάσεις όπως είναι εμφανές. Η Chiara, όπως έχει αναφέρει θέλει να βλέπει το χρόνο στο πρόσωπο της χωρίς όμως αυτός να γίνεται και απόλυτα έντονος. 

162924173-203897681494865-3295761775752296752-n.jpg

3. Αλλάζει ρουτίνα περιποίησης

Αλλάζει τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της κάθε έξι μήνες για να μπορεί πάντα να ταιριάζει στις ανάγκες της. Καθώς το δέρμα της μπορεί να γίνει αρκετά ευαίσθητο προτιμά να χρησιμοποιεί προϊόντα με ελαφριά υφή που είναι απόλυτα gentle με την επιδερμίδα της. Εκτός αυτών επιλέγει πάντα oil-free και paraben-free συσκευασίες. 

4. Χρησιμοποιεί thermal water

Μόλις ξυπνήσει και πλύνει το πρόσωπο της το πρώτο βήμα είναι να τοποθετήσει thermal water. Έτσι, λαμβάνει την απαραίτητη ανάσα δροσιάς και αναζωογονείται στη στιγμή για να συνεχίσει την πιεστική καθημερινότητά της. Μάλιστα, όπως της λέει και ο makeup artist της, αυτο το συστατικό είναι ειδικό για να σταθεροποιεί και το μακιγιάζ και έτσι όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει το έχει πάντα στην τσάντα της για να δίνει στο look της μια ανάσα δροσιάς. 

160724394-878358372726405-6099364666083179702-n.jpg

5. Κάνει μάσκες ομορφιάς

Ακόμη και μακριά από τα spa μπορεί να διατηρεί το δέρμα της υπέροχο καθώς η Chiara λατρεύει τις μάσκες ομορφιάς. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει δείξει στο instagram το εκπληκτικό αποτέλεσμα μετά τις mini θεραπείες που κάνει στο σπίτι. Για αυτό ακριβώς το λόγο πάντα επιμένει και ποτέ δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη.

6. Αγαπά τα μακριά μαλλιά

Της αρέσουν τα μακριά, κυματιστά μαλλιά και προτιμά να τα αφήνει όσο πιο natural-looking μπορεί. Πάντα τοποθετεί μερικές σταγόνες ελαίου στις άκρες και για το styling τους επιλέγει μηχανήματα τα οποία δεν καίνε την τρίχα. Φυσικά, στις δύσκολες μέρες το dry shampoo τη σώζει από ένα bad hair day. 

Όσα αποκαλύπτει πως ακολουθεί ο Manuele Manueli

155192398-238382227926329-4749214666755775178-n.jpg

Skincare routine: Είναι θεμελιώδες όλες να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας πολύ καλά πριν πάτε για ύπνο και το πρωί να αφιερώνετε ξανά χρόνο στον καθαρισμό. Μια ελαφριά απολέπιση, εβδομαδιαίως, είναι απαραίτητο βήμα για να αφαιρέσετε όλους τους ρύπους.

Face masks: Δοκιμάστε τις μέχρι να βρείτε τη δική σας αγαπημένη. Ποτέ δε θα έχετε το υπέροχο αποτέλεσμα ενός expert αλλά θα βοηθήσετε πολύ την επιδερμίδα σας.

Eye makeup: Εφαρμόστε τη βάση και μετά αρχίστε να ανοίγω όλες τις παλέτες ματιών που έχετε. Ο καμβάς του προσώπου σας και η περίσταση στην οποία θα παραβρεθείτε θα σας βοηθήσουν για να επιλέξετε ανάλογα. Στη συνέχεια προσθέστε μερικές λάμψεις και ένα πιο σκοτεινό σημείο για να δώσετε την αίσθηση ενός fake facelift.

Perfect base: Για να έχετε μια καλή βάση πρέπει να θεραπεύσετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας πριν εφαρμόσετε το foundation. Η ρουτίνα φροντίδας του δέρματος είναι απαραίτητη γιατί εάν το δέρμα σας δεν είναι καλό, τότε αντί για κάλυψη θα δωθεί έμφαση στα προβλήματα του δέρματος.

Be an artist: Τολμήστε να δημιουργήσετε ακόμη και αν δεν πιστεύετε πως θα πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Μπορεί η επιλογή σας να σας δικαιώσει.