fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Βρήκαμε τα συστατικά που όταν συνδυαστούν αλλάζουν το παιχνίδι της αντιγήρανσης

Δοκιμάστε αυτήν τη συνδυαστική φόρμουλα και δείτε άμεσα αποτελέσματα


Βρήκαμε τα συστατικά που όταν συνδυαστούν αλλάζουν το παιχνίδι της αντιγήρανσης

Αν υπάρχει κάτι που αγαπάτε περισσότερο από τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης δέρματος, είναι τα προϊόντα που είναι πολυδραστικά. Σίγουρα, στο παιχνίδι των νέων τεχνολογιών και όλων όσων έχει να προσφέρει ο beauty κόσμος πλέον δεν παραμένει στα κοινά στεγανά. Έτσι, με τη σύγχρονη γυναίκα να διαθέτει ελάχιστο χρόνο, απαιτώντας μέγιστα αποτελέσματα, οι μαγικοί συνδυασμοί και τα μοναδικά συστατικά είναι το μυστικό. Για αυτό το λόγο η Tzimas Cosmetics με το πρωτοποριακό "Λάδι Αντιγήρανσης 7 Δράσεων" παρέχει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μόνο προϊόν. Δίνει τη λύση στην περιποίηση, ενώ παραλληλα σας προσφέρει άνεση, χαρίζοντας αποτελεσματικότητα και τέλειο δέρμα. 

10-1.jpg

Η ιδέα

Η τάση θέλει προϊόντα πολυδραστικά, που εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα.  Στο πλήρως ανανεωμένο «Λάδι Αντιγήρανσης» σε αμπούλα η Tzimas Cosmetics κατάφερε το απόλυτο: ένα προϊόν με 7 δράσεις! 

Η νέα φόρμουλα βασίζεται σε 7 πολυδυναμικά συστατικά που δρουν σε συνεργία και προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε.

1. Σύσφιξη: Η πολυπόθητη σύσφιξη γίνεται πραγματικότητα με τον απόλυτα μη-επεμβατικό τρόπο που δίνει αποτελέσματα και χαρίζει ένα πρόσωπο που όλοι θα θαυμάζουν. Αυτό επιτυγχάνεται από το εκχύλισμα σπόρων λευκού λούπινου που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και το περίγραμμα του προσώπου σε περιοχές με χαλάρωση. 

2. Βελτίωση σφριγηλότητας: Η σφριγηλότητα του δέρματος είναι το απόλυτο ζητούμενο καθώς όσο αυξάνεται η ηλικία τόσο μειώνονται οι βασικές δομικές πρωτεΐνες της επιδερμίδας που τη διατηρούν στο μέγιστο. Στην προσπάθεια να βρεθούν οι κατάλληλοι τρόποι για την ανάκτηση της, το εκχύλισμα σπόρων παπαρούνας που προκαλεί αύξηση της μικροκυκλοφορίας και της πυκνότητας του δέρματος δίνει την τέλεια λύση. 

tzimas-cosmetics.jpg

3. Μείωση ρυτίδων: Το δραστικό συστατικό Juvinity συμβάλλει στην αυξημένη σύνθεση του κολλαγόνου, ενεργοποιεί το μεταβολισμό στα κύτταρα του δέρματος και έχει αντιοξειδωτική δράση. Έτσι βοηθάει στη μείωση των γραμμών και ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό.

4. Προστασία από το blue light: Το μπλε φως είναι ένα τμήμα της ηλιακής ακτινοβολίας με υψηλή ενέργεια που ευθύνεται για την πρόκληση οξειδωτικού στρες, την φθορά του κολλαγόνου και σταδιακά την εκδήλωση φωτογήρανσης. Επίσης εκπέμπεται από συσκευές και οθόνες και έτσι "καταπονεί" το δέρμα. Χάρη στο έλαιο ελαίου καρότου που είναι εμπλουτισμένου με β-καροτίνη το πολυδραστικό λάδι αντιγήρανσης γίνεται ασπίδα προστασίας.

5. Λάμψη: Το σκουαλάνιο από το ζαχαροκάλαμο ενυδατώνει ικανοποιητικά και προσφέρει λάμψη. Με την απαλή υφή του απορροφάται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα αφήνοντας μια μοναδική λάμψη.

antighiransis.jpg

6. Ενυδάτωση: Η ξηρότητα είναι ένα από τα βασικά προβλήματα της επιδερμίδας. Το έλαιο σπόρων λούφας που περιέχει αυτό το προϊόν της Tzimas Cosmetics, δρα ενάντια στην ξηρότητα καθώς αναπληρώνει το φυσικό φιλμ λιπιδίων του δέρματος. Χαρίστε αυτή την εποχή στο δέρμα σας αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη.

7. Καταπράυνση: Το έλαιο καρπού άγριας τριανταφυλλιάς είναι πλούσιο σε ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα. Αυτά ενισχύουν το λιπιδικό φραγμό για προστασία από επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος. Με αυτό τον τρόπο οι ερεθισμοί απομακρύνονται. 

The No1 Choice 

 5 αμπούλες

5 αμπούλες

Λάδι Αντιγήρανσης 7 Δράσεων, Tzimas Cosmetics

BUY ME

Info

Site: tzimas-cosmetics.gr

Διεύθυνση: Τσιμισκή 83, Εδέσσης 2, Θεσσαλονίκη

Instagram: @Tzimas_cosmetics

Facebook: Tzimas Cosmetics