fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Βρήκαμε τα 9 top καλοκαιρινά αρώματα για να μυρίζετε πάντα υπέροχα

Από τη μεθυστική βανίλια μέχρι το απαλό γιασεμί είναι όλα υπέροχα


Βρήκαμε τα 9 top καλοκαιρινά αρώματα για να μυρίζετε πάντα υπέροχα

Όταν ο καιρός ζεσταίνει, είναι σίγουρο πως τα πλούσια αρώματα μπαίνουν στο ντουλάπι με τις χειμωνιάτικες αναμνήσεις. Η μόνη επιλογή για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην πόλη αλλά και στα νησιά μοιάζει να είναι η απαλή νότα των διακριτικών λουλουδιών και των τόνων που θυμίζουν τα καλοκαίρια που πέρασαν αλλά και αυτά που έρχονται. Ελαφριές πινελιές και εξελίξεις παλιών κλασικών επιλογών μοιάζουν πλέον να είναι πιο επίκαιρες από ποτέ με τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου να έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα. 

Για εσάς, λοιπόν, που αναζητάτε αυτή τη διαφορετική αρωματική αύρα που θα σας χαρίσει τις πιο αναπάντεχες συγκινήσεις, οι παρακάτω επιλογές είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν...και με το παραπάνω!

The scents

Pear Inc. Eau De Parfum, Juliette Has A Gun: Αν ακολουθείς πιστά τους κανόνες χάνεις όλη τη διασκέδαση! Το Pear Inc. είναι μια αρωματική δημιουργία που έχει ως βασικό συστατικό το πράσινο αχλάδι, το οποίο αγκαλιάζει τις κρεμώδεις νότες καρδιάς του Musk και σε συνδυασμό με μια μικρή δόση Ambroxan, τονώνει την μοντέρνα του διάθεση. Αυτό το παραδεισένιο άρωμα, αφυπνίζει αισθήσεις χαράς και αισιοδοξίας!

I Want Choo, Jimmy Choo: Ένα ισχυρό ανατολίτικο, λουλουδένιο άρωμα που προσφέρει χαρούμενη αίσθηση, αφήνοντας στο τέλος σαγηνευτική γοητεία. Η αφρώδης, εσπεριδοειδής νότα από χυμό μανταρινιού έρχεται σε αντίθεση με το απαλό βελούδινο ροδάκινο. Η βανίλια και η βενζόη, δίδυμο πλούσιων και έντονων μυρωδιών, εγκλωβίζουν το άρωμα μ' ένα βαθύ, αλλά χαρούμενο τρόπο, αφήνοντας πίσω ένα έντονο ευωδιαστό μονοπάτι.

Splendida Patchouli Tentation Eau De Parfum, Bvlgari: Ένα άρωμα πειρασμός που αποτίει φόρο τιμής σε έναν από τους πιο πολύτιμους λίθους στη φύση, το πατσουλί, ένα από τα πιο δελεαστικά συστατικά της γυναικείας αρωματοποιίας. Ένα άρωμα chypre, ακαταμάχητα ελκυστικό και χάρη στο μοναδικό συνδυασμό πατσουλί είναι βαθιά αισθησιακό και εξαιρετικά φωτεινό.

aromata.jpg

Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle, Mugler: Στο κέντρο ενός μαγευτικού κόσμου, το Aura Mugler Sensuelle σας προσκαλεί να επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας φύση και να αποκαλύψετε το σαρκικό αισθησιασμό που έχουμε όλες μέσα μας. Ένα άρωμα που συνδυάζει τη φρεσκάδα των λουλουδιών Tiger Iliana και γαρδένιας με λευκό μόσχο.

      Baby Dream, Zoniou: Με νότες πούδρας και με μια floral αίσθηση να ξεχειλίζει, αυτό το άρωμα κλείνει μέσα του όλη την απλότητα που έχει να χαρίσει το παιδικό όνειρο. Τα προσεκτικά επιλεγμένα αρώματα θα σας θυμίσουν μια αγνότητα που έχετε ξεχάσει και θα συνοδεύσουν το κάθε βράδυ σας με μια ανάμνηση.

      Wood Sage & Sea Salt Cologne, Jo Malone: Φρέσκος αέρας και μυρωδιά από θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου. Χαρίζοντας απλόχερα τη δική του καλοκαιρινή αύρα, αυτό το άρωμα θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δεν έχετε πάει, με τον πιο ζωντανό τρόπο. 

       Green pear

      Green pear

      Pear Inc. Eau De Parfum, Juliette Has A Gun, Hondos Center

      BUY ME
       Flower power

      Flower power

      I Want Choo, Jimmy Choo, Attica

      BUY ME
       Precious stones

      Precious stones

      Splendida Patchouli Tentation Eau De Parfum, Bvlgari, Hondos Center

      BUY ME
       Temptation heat

      Temptation heat

      Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle, Mugler, Sephora

      BUY ME
       Powdery power

      Powdery power

      Baby Dream, Zoniou

      BUY ME
       Summer breeze

      Summer breeze

      Wood Sage & Sea Salt Cologne, Jo Malone, Sephora

      BUY ME

      Private Blend Mandarino Di Amalfi Eau De Parfum, Tom Ford: Το Private Blend Mandarino Di Amalfi Eau De Parfum αιχμαλωτίζει την ηρεμία των λευκών βιλών που σηματοδοτούν τους λόφους του Αmalfi. Εσπεριδοειδή με μια έντονη διάθεση και το σούρουπο που έρχεται με μια ζεστή αύρα από νυχτολούλουδα και μέντα.

      Love, don’t be shy, Kilian Paris: Άκρως συναρπαστικό που μένει αξέχαστο, το Love, don’t be shy, σε παρακαλεί να πας κοντά του με το που πρωτομυρίζεις το absolute από τρυφερά άνθη πορτοκαλιάς. Η αθωότητα του πρώτου έρωτα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς αναδύεται το ζουμερό αγιόκλημα και το πολυτελές τριαντάφυλλο, που γλυκαίνεται από την ακολουθία γευστικού ζαχαρωτού, ικανοποιώντας την λαχτάρα κάθε νέου έρωτα. Η ζεστή βάση από amber δίνει τον απαραίτητο αισθησιασμό, αφήνοντας υπαινιγμούς για νέες γνωριμίες σύντομα.

      Vanilla| 28, Kayali: Μαγνητίσατε τις αισθήσεις με το VANILLA|28, ένα οσφρητικό αριστούργημα από ραφιναρισμένες νότες. Κρεμώδες γιασεμί φλερτάρει με πλούσια βανίλια Μαδαγασκάρης, αποκαλύπτοντας την γλυκιά απαλότητα του βραζιλιάνικου tonka bean. Στην ξυλώδη βάση αυτού του εκπληκτικού αρώματος συναντάμε musk, amber, patchouli και μαύρη ζάχαρη σε απόλυτη ισορροπία.

       Italian beauty

      Italian beauty

      Private Blend Mandarino Di Amalfi Eau De Parfum, Tom Ford, Attica

      BUY ME
       Orange blossom

      Orange blossom

      Love, don’t be shy, Kilian Paris, Attica

      BUY ME
       Creamy jasmine

      Creamy jasmine

      Vanilla| 28, Kayali, Sephora

      BUY ME