fbpixel

Search icon
Search
Villa Puglia: Περιηγηθείτε σε μια εξαίσια ιταλική κατοικία με σκανδιναβικό blend που θα σας μυήσει στο σύγχρονο design
INTERIORS

Villa Puglia: Περιηγηθείτε σε μια εξαίσια ιταλική κατοικία με σκανδιναβικό blend που θα σας μυήσει στο σύγχρονο design

Υπό την επιμέλεια του Studio Toff


To ιταλικό design έχει μια σκανδιναβική στροφή στην ανεπανάληπτη Villa Puglia στην Ιταλία -μια ρουστίκ αγροικία που ανακαινίστηκε από το ευρηματικό Studio Toff και μετατράπηκε σε ένα κομψό μονόχρωμο «καταφύγιο», ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Κάθε χώρος είναι μοναδικός και αποπνέει μια χαλαρότητα και μια ηρεμία, ενώ προσκαλεί σε ένα ατελείωτο «παιχνίδι» ευεξίας και ξεκούρασης. Περιηγηθείτε σε κάθε γωνιά του σπιτιού μέσα από τις εκπληκτικές φωτογραφίες και «χαθείτε» σε ένα φοβερό περιβάλλον που θα φέρει στην επιφάνεια την πιο ήρεμη εκδοχή του εαυτού σας. 

villa-puglia-3-1380x985-pNdF4.jpg

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην αγροικία βρίσκεται στη γραφική Valle d'Itria, δίπλα στο ειδυλλιακό Ceglie και τα αγροτικά κτίρια έχουν αναβιώσει σαν μια βίλα τριών υπνοδωματίων με ξενώνα από το ολλανδικό αρχιτεκτονικό Studio Toff το οποίο ειδικεύεται σε προσαρμοστικά έργα επαναχρησιμοποίησης και ανακαίνισης. Plus, ο εξωτερικός χώρος συνδυάζεται αρμονικά με το εσωτερικό περιβάλλον και το αποτέλεσμα είναι ένα ομοιόμορφο design project που ενθουσιάζει τους πάντες από την πρώτη κιόλας στιγμή. 

villa-puglia-28-1475x985-yMC4m.jpg

Ένας διάδρομος με ολλανδικά πλακάκια οδηγεί στο ασβεστωμένο σαλόνι και την τραπεζαρία, το οποίο διαθέτει θολωτές οροφές και μια σειρά από πόρτες και παράθυρα που κρυφοκοιτάζουν στην αυλή και τον ελαιώνα της ιταλικής παραθεριστικής κατοικίας. Η αυλή συνδέεται με την κουζίνα και χρησιμεύει σαν υπαίθρια τραπεζαρία, ενώ ο κήπος των 17.000 τ.μ. διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα, βεράντες, εξωτερική κουζίνα και περίπου 120 ώριμα δέντρα. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε αυτόν τον χώρο όλοι θα χαλαρώσουν και θα απομακρύνουν από πάνω τους όλες τις έγνοιές τους. 

villa-puglia-24-1024x684-1-CUY04.jpg
villa-puglia-14-1024x723-K7UoL.jpg
Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι κατά βάση οι γήινες με το λευκό να επικρατεί. Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο αποδίδεται μια φωτεινότητα σε κάθε δωμάτιο με το σπίτι να γίνεται τελικά πιο ευήλιο. Τα μεγάλα παράθυρα ενισχύουν αυτήν την πρόθεση και προσφέρουν θέα στον ονειρεμένο κήπο. Μάλιστα, η δύναμη του άσπρου «σπάει» με τα πράσινα φυτά που έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά σε διάφορα σημεία της κατοικίας και ταυτόχρονα χαρίζουν μια eco-friendly αισθητική. Από κάθε άποψη, λοιπόν, αυτή η κατοικία είναι μαγευτική!
buitenkeuken-2-WbFm2.jpg

About Studio Toff

Προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως διαβουλεύσεις, interior και outdoor αρχιτεκτονική, χωροταξία και διαχείριση έργων. Είτε πρόκειται για ανακαίνιση είτε για κάποιο νέο project, χτίζει μια ομάδα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες κάθε έργου. Είναι επίσης αφοσιωμένοι διαχειριστές του έργου και ο σύνδεσμος μεταξύ εργολάβων και αρχιτεκτόνων. Η αποστολή τους είναι να προσφέρουν μια δημιουργική, διασκεδαστική, απρόσκοπτη και χωρίς άγχος εμπειρία. Ανεξάρτητα από το είδος του χώρου που πρόκειται να δημιουργήσουν, είναι εδώ για να βοηθήσουν!

Δείτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας.