fbpixel

Search icon
Search
Valentine's day: Τα λευκώματα της Assouline που μπορείτε να κάνετε δώρο
SAINT VALENTINE

Valentine's day: Τα λευκώματα της Assouline που μπορείτε να κάνετε δώρο

Υπέροχες προτάσεις για τους λάτρεις του είδους


Πλησιάζοντας στο τέλος του Ιανουαρίου, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το δεύτερο μήνα του χρόνου, τον Φεβρουάριο. Εάν και βάλαμε σε σειρά τα new year's resolutions μας, και οργανώσαμε το δικό μας mini plan ο καθένας για τη νέα χρονιά, ο καινούριος μήνας φέρνει στο προσκήνιο τη γιορτή των ερωτευμένων, την Valentine's day στις 14 Φλεβάρη. Όσοι από εσάς λοιπόν, επιθυμείτε να προμηθευτείτε από τώρα το πιο stylish δώρο για τον ή την αγαπημένο/η σας, -ή ακόμα και για τον ίδιο σας τον εαυτό (loveself after all)- δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα από τη μεγάλη συλλογή των νέων λευκωμάτων-βιβλίων της Assouline, που διαθέτουν πλούσιο περιεχόμενο και ποικιλία στα θέματα για όλα τα γούστα. 

Σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω. Ανακαλύψτε τα! 

Dior By John Galliano

flat-diorbyjg.jpg

Αυτό το βιβλίο αναδεικνύει τις εξαιρετικές συλλογές, που δημιούργησε ο John Galliano για τον Dior, look after look από το 1996 έως το 2011, μέσω των πιο εμβληματικών μοντέλων, όπως φωτογραφήθηκαν από τον Laziz Hamani, μαζί με μοναδικό επίσης υλικό των Steven Meisel, Annie Leibovitz, Irving Penn ή Paolo Roversi.

Louis Vuitton Manufactures

lvflatfront-1-large.jpg

Με φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι' αυτό το βιβλίο, το LV coffee table book παρουσιάζει τις εξαιρετικές τοποθεσίες και τα κτίρια των ατελιέ του Louis Vuitton και τους εξίσου εξαιρετικούς τεχνίτες, οι οποίοι εκφράζουν το ταλέντο τους μέσα από τις δημιουργίες του γαλλικού οίκου, ενώ μεταφέρουν τις τεχνικές του ιδρυτή του και το διάσημο "french savoir-faire" στον 21ο αιώνα.

Diamonds

diamondsflatfront-updated-1024x1024.jpg

Προσπαθώντας να αφηγηθεί την ιστορία της πραγματικής φύσης των διαμαντιών και τη συνεχή επίδρασή τους στον κόσμο, το νέο αυτό λεύκωμα της Assouline προσφέρει μια insight ματιά στις πιο «σαγηνευτικές» πέτρες του κόσμου, από το Diamond Hope έως τον θρύλο του Beau Sancy Diamond. Με εκπληκτικές εικόνες -βγαλμένες σαν από σε παραμύθι- και συνεντεύξεις με κορυφαίους σχεδιαστές, experts και ενθουσιώδεις του είδους. Το Diamonds είναι το coffee table book που μιλάει για το πιο περιζήτητο κόσμημα στον κόσμο.

Buccellati – A Century Of Timeless Beauty

buccellatislipcaseflatfront.jpg

Διαθέτοντας κείμενο βαθιάς έρευνας γεμάτο ιστορικές γνώσεις, το βιβλίο ξεδιπλώνει το παρελθόν των τεσσάρων γενεών του Buccellati με τη φανταστική έμπνευση και την εξαιρετική δεξιοτεχνία. Με εκλεπτυσμένη αισθητική, αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό «ύπνο» στην ιταλική ομορφιά, αποπνέοντας μια διαχρονική κομψότητα που φέρνει την παράδοση στον σύγχρονο κόσμο.

Yachts The Impossible Collection

040100076060.jpg

Αυτή η Ultimate Edition είναι μια εκλεκτική και προσεκτικά επιμελημένη ανθολογία που αφορά τα πιο εντυπωσιακά yachts, -από το πλοίο του 1851 για το οποίο δημιουργήθηκε το America's Cup, μέχρι τα αγωνιστικά yachts J Class των αρχών του 1900, και τα σημερινά mega yachts υψηλής τεχνολογίας, από κλασικά με διαχρονικές σιλουέτες, σε μοντέρνα, που «έσπασαν» το κατεστημένο με τολμηρά σχέδια κι επαναπροσδιόρισαν την εποχή τους.

Formula 1: The Impossible Collection

formula1coverflat.jpg

Ένας ενθουσιώδης φόρος τιμής σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα και σε όλους εκείνους που το κατέστησαν δυνατό κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, αυτό το λεύκωμα αποδεικνύει ότι η Formula 1 είναι πολύ περισσότερο από «αυτοκίνητα που κάνουν κύκλους»... Είναι το αποκορύφωμα ενός πάθους που πυροδοτεί τους μηχανικούς, τους τεχνικούς, τους διευθυντές ομάδων στα παρασκήνια και πολλούς ακόμα.

LAST BUT NOT LEAST

Assouline Notebooks

notebooks-image-mobile-1200x.jpg

Αποτελούνται από έντονα χρώματα κι εκλεπτυσμένο design, η Assouline παρουσιάζει μια συλλογή από έξι notebooks που θα αποτελέσουν το τέλειο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Διαθέτοντας χαρτί υψηλής ποιότητας με ασημί επένδυση και σουέτ εξώφυλλο στο εξωτερικό, αυτά τα μοναδικά σημειωματάρια είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία ονειρικών χρωμάτων όπως κίτρινο, κόκκινο, navy, καφέ, μωβ και λεοπάρ.

For more: www.assouline.com