fbpixel

Search icon
Search
Valentine's Makeup: 5 ρομαντικά μακιγιάζ για την πιο ερωτική ημέρα του μήνα
MAKE UP

Valentine's Makeup: 5 ρομαντικά μακιγιάζ για την πιο ερωτική ημέρα του μήνα

Υιοθετήστε τα και πετύχετε τις πιο γλυκές & όμορφες εμφανίσεις


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και όσο και αν μερικές από εσάς συνηθίζετε να αγνοείτε επιδεικτικά αυτήν την ημέρα είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι θεωρώντας την αδιάφορη και περιττή, είναι γεγονός ότι θέλετε ταυτόχρονα να είστε γοητευτικές και υπέρλαμπρες όπου κι αν πάτε. Πράγματι, όποια κι αν είναι η άποψή σας, πολλές από εσάς έχετε ήδη κλείσει τα ραντεβού σας στο κομμωτήριο και στο αγαπημένο σας makeup salon για να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και να αποκτήσετε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. 

Από το ζωηρό ροζ lipgloss ή τα κλασικά κόκκινα χείλη μέχρι τα εύκολα smokey eyes και το ανατρεπτικό χρυσό eyeliner συγκεντρώσαμε τις πιο ονειρεμένες και πρωτότυπες προτάσεις μακιγιάζ, από τις οποίες μπορείτε να εμπνευστείτε από τώρα και να δοκιμάσετε την ημέρα της αγάπης και του έρωτα. Εσείς ποιο θα διαλέξετε; Εμείς ήδη βρήκαμε τα αγαπημένα μας!

Go Monochromatic

ulla-johnson-bks-g-rs19-0974-1547730735.jpg

Μπορεί να μην το έχετε δοκιμάσει μέχρι πρότινος, αλλά φέτος μπορείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να προτιμήσετε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Για παράδειγμα, συνδυάστε το ροζ κραγιόν σας, σε glossy ή ματ υφή με τη mascara σας δεδομένου ότι οι χρωματιστές mascaras αποτελούν μια τεράστια τάση αυτή τη στιγμή στον χώρο του μακιγιάζ. Απαραίτητη προϋπόθεση να φορέσετε κάτι ουδέτερο από κάτω σε outfit για να υπάρχει μια ισορροπία στο συνολικό look σας.

Contouring at its best

moschino-bks-v-rs19-9004-1547730735.jpg

Εάν θέλετε να δώσετε ένα ρετρό twist στο μακιγιάζ σας, μπορείτε να κινηθείτε σε πιο γήινους τόνους, όπως το σκούρο καφέ ή το μπορντό. Για παράδειγμα, βάψτε τα χείλη σας σε bold αποχρώσεις και κάντε ένα διακριτικό contouring για να ολοκληρώσετε το makeup σας. Plus, φροντίστε να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια και μια απλή κι ελαφριά βάση και είστε έτοιμες!

The Glow Look

delpozo-bks-i-rs17-4515-1547730154.jpg

Το ροζ στοιχείο στο μακιγιάζ και οι λάμψεις είναι τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός V-day makeup είτε σας αρέσουν τα πιο διακριτικά χρώματα είτε είστε λάτρεις των εκκεντρικών αποχρώσεων, αφού οι pink τόνοι πάνε σε όλες και γλυκαίνουν το πρόσωπο αμέσως. Προτιμήστε παστέλ χρώματα και βάλτε τα σε μάτια, χείλη και μάγουλα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ ή και να βάλετε κάποιο pink lipgloss που θα δώσει κι έξτρα λάμψη στο πρόσωπο.

Like an apple pie

ryan-lo-bks-v-rs19-5729-1547730735.jpg

Το κόκκινο είναι το ιδανικό μακιγιάζ που μπορεί να συνοδεύσει την ημέρα των ερωτευμένων, ωστόσο η απόχρωση έχει μεγάλη σημασία. Επιλέξτε ένα στην απόχρωση του μήλου που αποτελεί τεράστιο trend αυτή τη στιγμή. Προτιμήστε το σε κάποια glossy μορφή ώστε να κάνει πολύ πιο σαρκώδη τα χείλη σας και άρα πιο σαγηνευτικά και ποθητά για τον αγαπημένο σας. Συνδυάστε το με khol eyeliner και σβήστε το με ένα μαύρο μολύβι.

A little bit of glitter

blumarine-bks-m-rs19-0062-1547730737.jpg

Μια άλλη πρόταση για το μακιγιάζ της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου είναι να τολμήσετε το glitter, που όσο κι αν σας φαίνεται γιορτινό, προσδίδει μια αξεπέραστη λάμψη στο πρόσωπό σας και κάνει το βλέμμα πολύ πιο φωτεινό και σαγηνευτικό. Απλώστε μια shimmery σκιά σε απόχρωση της αρεσκείας σας σε όλο το κινητό βλέφαρο και ολοκληρώστε με πολλές στρώσεις mascara. Στα χείλη, προσθέστε ένα nude κραγιόν και είστε πανέτοιμες για το πολυαναμενόμενο ραντεβού σας!