fbpixel

Search icon
Search
Ultra Fashionable Lunch: Η Callista Crafts παρουσίασε την SS21 collection της στη Θεσσαλονίκη
PEOPLE & MOMENTS

Ultra Fashionable Lunch: Η Callista Crafts παρουσίασε την SS21 collection της στη Θεσσαλονίκη

Στο εστιατόριο Β του Βυζαντινού Μουσείου η συλλογή έκλεψε τις εντυπώσεις


Η Callista Crafts έχει εμπνευστεί το όνομα της από την αρχαία ελληνική λέξη «Κάλλος». Με έμφαση στις καθαρές γραμμές και τον απέριττο σχεδιασμό αναδεικνύει αριστοτεχνικά την ομορφιά των φυσικών, εξαιρετικής ποιότητας υλικών. Τα μοναδικά σχέδια με τις χαρακτηριστικές χειροποίητες ραφές, συνδυάζουν την απλότητα και την κομψότητα. Η Ελένη Κωνσταντινίδη και η Σίλια Σιγαλού δημιούργησαν ένα brand που αντανακλά την ελληνικότητα σχεδιάζοντας αξεσουάρ και ρούχα με στοιχεία και μοτίβα της παράδοσης συνδυάζοντας μνήμες του χθες με τη σύγχρονη δημιουργία. Στη Θεσσαλονίκη, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, διοργανώθηκε στο εστιατόριο «Β», στο Βυζαντινό Μουσείο, γεύμα-παρουσίαση της συλλογής για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021. 

Οι δημιουργικές founders του brand, με την υποστήριξη του περιοδικού GLOW, υποδέχθηκαν γυναίκες της πόλης  που αγαπούν το brand και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της collection κατά τη διάρκεια του welcome cocktail. Χρώματα της γης, από το μπεζ και το λαδί μέχρι το θαμπό χρυσό, το θερμό πορτοκαλί, το ταμπά και το μπλε, μοιάζουν να έχουν περάσει μέσα από την πατίνα της σκόνης και να έχουν «σβήσει» για να απομακρυνθούν από την ένταση μιας άγουρης έκφρασης και να αγκαλιάσουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα που ταιριάζει στο DNA τους. 

dsc-6140.JPG
Τίτη Δάνου Τουρσουτζιάν, Σοφία Χατζηνικολάου, Σίλια Σιγαλού & Άντυ Δάνου

Το σύμπαν της Callista βρίσκεται πλέον σε μια νέα δημιουργική φάση, καθώς η ready-to-wear συλλογή που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην Θεσσαλονίκη από τον σχεδιαστή Άγγελο Τσακίρη, συμπληρώνεται με τέσσερα σανδάλια σε μαύρο και nude χρώμα, με λεπτό σχεδιασμό, λεπτομέρειες σε macramé και ύφος που ακολουθεί τις παραδοσιακές αξίες και τη διαρκώς εξελισσόμενη εικόνα του ελληνικού brand.

dsc-5801.JPG
Το Art de la Table σε απόλυτη αρμονία με το ύφος της Callista Crafts

Το γεύμα σε απόλυτη αρμονία με το ύφος της Callista Crafts διακοσμήθηκε ιδανικά από την         Α&Α Δάνου με το art de la table να συμπεριλαμβάνει λουλούδια της ελληνικής υπαίθρου σε πέτρινα κασπώ, sous-plat από λινό σε φυσικές αποχρώσεις και τις πετσέτες δεμένες από χειροποίητα macramé βραχιόλια για όλες τις κυρίες. Ιδιαίτερα κομψό το αναμνηστικό δώρο του ladies lunch, ένας δερμάτινο φάκελος με τις χαρακτηριστικές χειροποίητες ραφές σε όλη την γκάμα των φυσικών γήινων χρωμάτων. Την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η Αρετή Ντάρμα της AD Communication.

Ανατρέξτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Σίλια Σιγαλού, Νανώ Κουγιουμτζόγλου & Ελένη Κωνσταντινίδη
Φωτογραφία: Χριστίνα Μπρούσαλη