fbpixel

Search icon
Search
Twin flames: Aν νιώθετε μια ιδιαίτερη σύνδεση με ένα άτομο τότε κάτι σημαίνει
PSYCHOLOGY

Twin flames: Aν νιώθετε μια ιδιαίτερη σύνδεση με ένα άτομο τότε κάτι σημαίνει

Τα σημάδια πως έχετε ανακαλύψει τη δική σας


Κάθε σχέση έχει κάτι να μας διδάξει -και οι δίδυμες φλόγες θεωρούνται συχνά αυτές που θα μας διδάξουν τα περισσότερα. Η συνάντηση με τη δίδυμη φλόγα σας θεωρείται από ορισμένους ως η πιο ισχυρή συνάντηση ψυχής που μπορεί να βιώσει ένα άτομο. Έτσι, κάναμε μια έρευνα για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα σημάδια που υποδηλώνουν πως το twin flame σας, υπάρχει στη ζωή σας. Καθώς και τι πρέπει να ξέρετε για την πλοήγηση σε αυτήν την συχνά ταραχώδη σχέση.

Τι είναι μια δίδυμη φλόγα;

Μια δίδυμη φλόγα είναι μια έντονη ψυχική σύνδεση με κάποιον που πιστεύεται ότι είναι το άλλο μισό ενός ατόμου, που μερικές φορές ονομάζεται «ψυχή καθρέφτης». Βασίζεται στην ιδέα ότι μερικές φορές μια ψυχή χωρίζεται σε δύο σώματα. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μιας σχέσης δίδυμης φλόγας είναι ότι θα είναι ταυτόχρονα προκλητική και θεραπευτική. Αυτό οφείλεται στην κατοπτρική φύση μιας δίδυμης φλόγας. σου δείχνουν τις βαθύτερες ανασφάλειες, τους φόβους και τις σκιές των ατόμων. Αλλά σας βοηθούν επίσης να τα ξεπεράσετε και το αντίστροφο - η δίδυμη φλόγα σας θα επηρεαστεί εξίσου από εσάς. Είναι σημαντικό ότι κάθε άτομο εξακολουθεί να είναι «ολόκληρο» μόνο του. Υπάρχει μια λανθασμένη αίσθηση ότι μια δίδυμη φλόγα μπορεί να ολοκληρώσει τα δύο μέλη αλλά αυτό είναι λανθασμένο. Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις αυτές έχουν σκοπό να σας ενθαρρύνουν να είστε πιο ολοκληρωμένοι από μόνοι σας.

outfits-cover-ENF3n.jpg

1. Όταν γνωριστήκατε, υπήρξε άμεση αναγνώριση.

Όταν συναντήσετε για πρώτη φορά τη δίδυμη φλόγα σας, υπήρξε μια έντονη αίσθηση έλξης, αναγνώρισης και λαχτάρας. Το να συναντάτε μια δίδυμη φλόγα έχει συχνά την αίσθηση πως βρίσκεστε σπίτι σας. Υπαρχιφύλακα μια οικειότητα και ένας αναμφισβήτητα έντονος δεσμός σαν να τους γνωρίζατε πριν.

2. Μοιάζετε πολύ

Εσείς και η δίδυμη φλόγα σας μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά κοινά όσον αφορά τις αξίες, τις προηγούμενες εμπειρίες και τα ενδιαφέροντα. Και οι δύο θα διαπιστώσετε ότι η προηγούμενη ιστορία σας έχει πολλές συμπτώσεις και παρόμοιες εμπειρίες.

3. Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον

Σε εκείνους τους τομείς που δεν μοιάζετε, θα διαπιστώσετε ότι οι διαφορές σας αλληλοσυμπληρώνονται, σχεδόν όπως το γιν και το γιανγκ. Η σκιά τους, για παράδειγμα, θα συμπληρωθεί από το φως σας και το αντίστροφο. Και επειδή μια δίδυμη φλόγα σας καθρεφτίζει, πιθανότατα γνωρίζετε πολύ καλά πώς η σχέση σας αναδεικνύει τις σκιές σας και τις δικές τους.

4. Οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες σας ενισχύονται

Ο σκοπός της δίδυμης φλόγας σας είναι να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει με τη θεϊκή αποστολή και τον σκοπό σας. Έτσι, συχνά αυτού του είδους η σχέση θα αντικατοπτρίζει τα προβλήματά σας και τις βαθύτερες ανασφάλειες σας, ώστε να μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε για να θεραπεύσετε και να αναπτυχθείτε.

spring-work-outfits-13.jpg

5. Αισθάνεστε σαν μαγνήτες

Από τη στιγμή που συναντηθήκατε και μέχρι σήμερα, νιώθετε έλξη μαζί τους σωματικά όταν είναι κοντά σας, καθώς και μαγνητικά, όταν είστε χώρια. Λες και η ενέργειά τους είναι πάντα μαζί σου, θέλουν πάντα να είναι πιο κοντά.

6. Η σχέση είναι ταραχώδης

Οι σχέσεις δίδυμης φλόγας δεν είναι όλες ομαλές, και στην πραγματικότητα, συνήθως δεν είναι. Το να είστε με μια δίδυμη φλόγα είναι σαν να έρχεστε συνεχώς αντιμέτωπος με τον εαυτό σας, δηλαδή τα μέρη του εαυτού σας που μπορεί να μην σας αρέσουν. Μπορεί να είναι απίστευτα προκλητικό, αλλά διευκολύνει τη σημαντική ανάπτυξη και για τους δύο σας.

7. Η σχέση είναι πολύ έντονη

Υπάρχει μια σαφής συναισθηματική φόρτιση ανάμεσα στις δίδυμες φλόγες και συχνά αναπτύσσονται γρήγορα επειδή νιώθετε τόσο οικεία. Επειδή είστε τόσο συνδεδεμένοι σε επίπεδο ψυχής, νιώθετε τα πράγματα πιο βαθιά μαζί, κάτι που συχνά δημιουργεί περισσότερη ένταση και πάθος.

8. Συνεχίζετε να επιστρέφετε μαζί

Το "The Chase" είναι σίγουρα ένα μέρος της σχέσης δίδυμης φλόγας. Κάποια στιγμή, κάποιος από εσάς μπορεί να φύγει, από φόβο, θυμό, αλλά θα επιστρέψει ξανά. Θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα συνεχίζουν να σας φέρνουν κοντά με τυχαίους τρόπους. Μπορεί να είναι μήνες, χρόνια, ακόμη και δεκαετίες. Απλώς βρίσκετε πάντα το δρόμο για να επιστρέψετε ο ένας στον άλλο.

9. Σας ωθούν να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

Επειδή οι δίδυμες φλόγες λειτουργούν ως καθρέφτες, σας προκαλούν να τα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε και συχνά οι σκοποί σας ευθυγραμμίζονται με τρόπο που σας ωθεί και τους δύο σε νέα ύψη. Είναι μια πολύ επεκτατική σχέση που προωθεί την απόλυτη ανάπτυξη.