fbpixel

Search icon
Search
Τρία μοναδικά events που καλωσορίζουν το καλοκαίρι
PEOPLE & MOMENTS

Τρία μοναδικά events που καλωσορίζουν το καλοκαίρι

Ό,τι καινούριο ανακαλύψαμε την εβδομάδα που μας πέρασε


Πληθώρα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα αλλά και τη Θεσσαλονίκη, μοιράζοντας χαμόγελα, καθώς και σύγχρονες προτάσεις στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της ψυχαγωγίας. Παράλληλα, αποτέλεσαν αφορμή για μοναδικές συναντήσεις. Ας εξερευνήσουμε που χτύπησε ο παλμός των τελευταίων απολαυστικών events! 

SISLEY Reloading

ioa-7226.jpg
Michelangelo Pastore, Γιώργος Τσοτσορός, Πηνελόπη Χουσιάδα

Το νέο κατάστημα Sisley στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, επανασυστήνεται στο κοινό της πόλης επαναφέροντας το concept Rich&Raw, το οποίο ενσαρκώνει το τολμηρό και αντισυμβατικό πνεύμα της Sisley. Το κατάστημα προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον που είναι προσεκτικά σημαδεμένο από τον χρόνο: τα δάπεδα είναι σε γκρι και μαύρο ξύλο, ενώ ταυτόχρονα το τραπεζοειδές μάρμαρο στην είσοδο καλωσορίζει τους πελάτες. Τα οβάλ σχήματα ορίζουν τους καθρέφτες και τα τραπέζια. 

ioa-7135.jpg
Ντέμη Παπαδοπούλου

Το opening του στη Θεσσαλονίκη, ακριβώς στην καρδιά της πόλης, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη και την εδραίωση της μάρκας. Η Sisley ακολουθεί μια εμπορική στρατηγική, η οποία επικεντρώνεται στην παρουσία σε μεγάλες ιταλικές και ευρωπαϊκές πόλεις, με σημεία πώλησης που χαρακτηρίζονται από ισχυρή ταυτότητα και βρίσκονται σε τοποθεσίες υψηλού κύρους.

H SOSKIN έλαμψε στο απόλυτο bridal show

soskin-beauty-stand-eleana-andreoudi.JPG
Ελεάνα Ανδρεούδη

Η Soskin, το skin care brand με τα καινοτόμα γαλλικά δερμοκαλλυντικά βιομιμητικής τεχνολογίας, έφερε παριζιάνικο αέρα και λάμψη με τη συμμετοχή της στο bridal show "Yes I Do Catwalk by System Professional" που πραγματοποιήθηκε στο Anassa City Events, υποστηρίζοντας για ακόμη μια χρονιά το έργο του Make-A-Wish. Η Soskin συμμετείχε ως χορηγός για πρώτη φορά στη φαντασμαγορική εκδήλωση "Yes I Do Catwalk by System Professional", φέρνοντας παριζιάνικο αέρα με παρουσία τόσο στο backstage area με Beauty Stand όσο και με PhotoBooth. Πιο συγκεκριμένα, οι 60 celebrities που περπάτησαν στο Catwalk, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στα ειδικά Beauty Stands που είχαν στηθεί στον χώρο προετοιμασίας του backstage μια μοναδική περιποίηση ομορφιάς με προϊόντα Soskin. 

Η εφαρμογή έγινε από beauty experts της μάρκας, με τις celebrities να βιώνουν την εμπειρία φροντίδας Soskin βλέποντας αυτό που η μάρκα υπόσχεται: πραγματικά αποτελέσματα, ορατά στην όψη. Παράλληλα, μια επίσκεψη στο Soskin Photo Booth μετατρεπόταν για τους παρευρισκόμενους σε ένα μαγευτικό ταξίδι στη… Γαλλία! Ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο σε γαλλικό στιλ, με πινελιές που πάντρευαν το σύγχρονο με το κλασικό και θέα από το παράθυρο τον επιβλητικό πύργο του Άιφελ, συνέθεταν το σκηνικό του χώρου. 

soskin-photobooth-katerina-misikhroni.JPG
Κατερίνα Μισιχρόνη

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από το υπνοδωμάτιο, το απόλυτο boudoir ομορφιάς, με προϊόντα από κάθε σειρά περιποίησης Soskin για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και λάμψης κάθε τύπου επιδερμίδας. Και επειδή μια αναμνηστική φωτογραφία είναι το must “click” κάθε ταξιδιού, κάθε celebrity τράβηξε τη δική της για να κρατήσει αυτή τη μοναδική ανάμνηση ομορφιάς και λάμψης! Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση Yes I Do Catwalk by System Professional είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας το Make-A-Wish, δίνοντας την ευκαιρία σε μάρκες όπως η Soskin που η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο και η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελούν αναπόσπαστες αξίες τους, να στηρίζουν τέτοιους θεσμούς. Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά που ανέβηκαν στη σκηνή και σκόρπισαν απλόχερα τη θετικότητα, την αισιοδοξία και το μοναδικό τους χαμόγελο.

Grand Opening

3-m1lq1.jpg
Απόστολος Αλτάνης, Βίκυ Κάβουρα

Ανανεωμένος και γεμάτος ζωντάνια «ō kipos», το bar restaurant στον υπαίθριο χώρο του Regency Casino Thessaloniki, υποδέχθηκε αγαπημένους φίλους στο επίσημο opening του. Ειδικά για τη βραδιά δημιουργήθηκε ένα μενού, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και ανέδειξε τη φρεσκάδα των υλικών και το πάθος για τις άριστες πρώτες ύλες. Μπορεί το όνομα να άλλαξε, οι περισσότεροι το γνωρίσαμε ως Alfredo’s Garden, αλλά η εμμονή για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις και την ποιότητα παρέμεινε ακριβώς το ίδιο. 

i1a7102sfs.jpg

Έκπληξη της βραδιάς ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Τάνια Τρύπη που διασκέδασαν τους καλεσμένους με το κέφι και τη μοναδική τους διάθεση. Στο πιο πράσινο καταφύγιο της πόλης μπορεί κανείς να απολαύσει ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις και την ακαταμάχητη γοητεία των ΒΒQ επιλογών.