fbpixel

Search icon
Search
Trending Now: Πώς θα φορέσετε τις πιο hot τάσεις της spring/summer 2021
TRENDS & CATWALKS

Trending Now: Πώς θα φορέσετε τις πιο hot τάσεις της spring/summer 2021

Ξεκινήστε από τώρα να δημιουργείτε τη καινούρια σας συλλογή


Ανυπομονούμε να έρθει η άνοιξη για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι για να φορέσουμε όλες τις νέες stylish τάσεις που «φέρνει» μαζί της. Φωτεινά χρώματα, ιδιαίτερα υφάσματα, άνετες και ευέλικτες γραμμές είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν. Μπορούμε από τώρα να ξεκινήσουμε να οργανώνουμε τη συλλογή μας και να προετοιμάζουμε σταδιακά τα σύνολα που θα επιλέγουμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας όπου κι αν βρισκόμαστε.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα πιο hot trends, αλλά και τους τρόπους που μπορείτε να τα εντάξετε στα looks σας μαζί με fashionable συνδυασμούς για να μη χάνετε καθόλου χρόνο!

Red

ss-21-1.jpg
Valentino SS21, Etro SS21

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάτι δελεαστικό στο κόκκινο χρώματα. Άλλωστε αντικατοπτρίζει το πάθος, την αγάπη, την περιπέτεια και την ενέργεια. Η φλογερή αυτή απόχρωση έχει πολύ έντονη παρουσία στην περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 και παρουσιάζεται σε όλα τα κομμάτια ενός συνόλου, head to toe. Στη συλλογή του Valentino, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Pierpaolo Piccioli την επέλεξε για αέρινα και ρομαντικά φορέματα ενώ η κομψότητα ξεχείλιζε στον οίκο Fendi. Το μυστικό αυτής της τάσης είναι να κυριαρχεί στην εικόνα σας. Επιλέξτε ένα κόκκινο φόρεμα ή παντελόνι, το οποίο θα συνδυάσετε με λευκό top και διακριτικά αξεσουάρ και κοσμήματα έτσι ώστε να μη χάσει καθόλου από τη δυναμική του.

Red

Cropped trouser, Kenzo, Intervista 

BUY HERE


Red

Red

Lizzie Skirt, Remain, Nomaconcept.com

BUY HERE

Red

Leather

ss-21-2.jpg
Altuzarra SS21, Gabriela Hearst SS21

Για την SS21, τα δερμάτινα κομμάτια μετατρέπονται σε κλασικά και διαχρονικά, στα οποία αξίζει να επενδύσετε. Από τα πολυτελή midi φορέματα με φουσκωτά μανίκια της Gabriela Hearst μέχρι τις A-line maxi skirts στον Paco Rabanne, εντυπωσιαστήκαμε από όλα όσα είδαμε στις πασαρέλες. Μέτα από τις ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, την απόχρωση της άμμου και το χακί, η άνοιξη θέλει το κλασικό μαύρο να κυριαρχεί. Είναι φρέσκο και διακριτικό και έχουμε τη δυνατότητα να το επιλέξουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στο γεγονός ότι υπάρχουν παντού δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Επιλέξτε midi dresses, oversized blazers αλλά και button up shirts απλές μπλούζες αλλά και ζιβάγκο για καθημερινά polished looks.

Leather

Vegan leather dress, Nanushka

BUY HERE 

Leather

Leather

Leather shorts, Dolce & Gabbana, Luisaworld.com

BUY HERE

Leather

Denim

ss-21-3.jpg
Balmain SS21, Chloé SS2

Τα τζιν παρουσιάζονται σε πιο «χαλαρές» γραμμές για την ανοιξιάτικη σεζόν με έντονες επιρροές από τη δεκαετία των ’70s. Wide-legged παρουσιάστηκαν στους οίκους Chloé και Balenciaga σε ψηλόμεσα στιλ, με φαρδύ τελείωμα για να χαρίζουν άνεση και πρακτικότητα. Παρόλα αυτά ο Paco Rabanne μας έδωσε μία πιο βραδινή εκδοχή με λεπτές δαντέλες μαζί με leopard print jackets ενώ δεν έλειπαν και τα office looks μαζί με πουκάμισα για πιο formal εμφανίσεις.

Denim

Stone-washed bootcut jeans, MAX&Co 

BUY HERE

Denim

Denim

Jeans, Trussardi, notos.gr 

BUY HERE 

Denim

Puff sleeves

ss-21-4.jpg
Isabel Marant SS21, Cecilie Bahnsen SS21

Ο ρομαντισμός που εκπέμπουν τα υπερμεγέθη μανίκια έχει γίνει απαραίτητο στοιχείο της γκαρνταρόμπας τις τελευταίες σεζόν αλλά οι συλλογές SS21 πέτυχαν την κομψότητα και έφεραν ένα πιο taugh attitude σε αυτό το σχέδιο. Η «βασίλισσα» των puff sleeves Cecilie Bahnsen, παρουσίασε φορέματα σε μαύρο χρώμα, δίνοντας περισσότερη ένταση στη συλλογή και τις δημιουργίες της. Η Isabel Marant επέλεξε σακάκια με φουσκωτά μανίκια και button-up poet’s blouses ενώ η Gabriela Hearst δε δίστασε να δημιουργήσει φορέματα, τα οποία μπορούμε να τα επιλέγουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είτε κινηθείτε σε top εκδοχές είτε σε puff sleeve dresses, αυτό το στοιχείο θα απογειώσει την εικόνα σας χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Puff sleeves

Voluminous-sleeved dress, H&M 

BUY HERE


Puff sleeves

Puff sleeves

Surya blouse, Isabel Marant, Mytheresa.com 

BUY HERE

Puff sleeves

Shirts

ss-21-5.jpg
Chloé SS21, Dior SS21

Τα πουκάμισα είναι ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια της ντουλάπας μας αλλά αυτή τη σεζόν μετατρέπεται σε πιο θηλυκή εκδοχή. Στον οίκο Valentino τα oversized πουκάμισα εμφανίσταν σε πιο girly tones όπως είναι το ροζ αλλά και με δαντέλες. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το καθημερινό σας τζιν παντελόνι για casual outfits αλλά και με δερμάτινα παντελόνια έτσι ώστε να παρουσιάσετε περισσότερες τάσεις μαζί.

Shirts

Textured silk shirt with wide cuffs, Acaste, ZEUS + ΔΙΟΝΕ

BUY HERE

Shirts

Shirts

Floral shirt, Marks&Spencer 

BUY HERE

Shirts