fbpixel

Search icon
Search
Τotal Restart: Mια ολιστική εμπειρία ευεξίας σας περιμένει στο Cape Sounio αυτόν τον Οκτώβριο
WELLNESS

Τotal Restart: Mια ολιστική εμπειρία ευεξίας σας περιμένει στο Cape Sounio αυτόν τον Οκτώβριο

Η Travelgems παρουσιάζει το Longevity Retreat με τον Δρ. Deepak Chopra στο Cape Sounio της Grecotel


O όρος "well-being" έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, με την προσωπική μας ευεξία να αποτελεί προτεραιότητα όλων μας. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τις συνεχώς αυξημένες υποχρεώσεις, μας έχουν κάνει να στραφούμε σε μεθόδους που δίνουν boost στο μυαλό και το σώμα μας, έτσι ώστε να ανανεωθούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Σε όλη αυτήν τη διαδικασία, η φύση είναι «συνοδοιπόρος» μας, καθώς η επαφή μαζί της συμβάλει στην απόλυτη ολιστική εμπειρία.

Κι επειδή το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική εποχή για ένα total restart, αυτόν τον Οκτώβριο (03-07/10) το Cape Sounio οργανώνει το Travelgems Longevity Retreat με τον Δρ. Deepak Chopra, σε συνεργασία με την Travelgems.

Ο διάσημος πνευματικός ηγέτης και συγγραφέας, Δρ. Deepak Chopra επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον ερχόμενο μήνα. O Δρ. Chopra θα μοιραστεί μαζί μας 10 πρακτικές που οδηγούν στην αντιστροφή της βιολογικής μας ηλικίας. Κατά τη διάρκεια αυτού του Travelgems Longevity Retreat θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πώς μπορούμε να ενδυναμώσουμε τους εαυτούς μας ώστε να ζήσουμε τη βέλτιστη εκδοχή μιας υγιής ζωής, συμπεριλαμβανομένης και της έννοιας «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

travelgems-66.jpg
Αρχείο Travelgems


Με φόντο το γαλήνιο σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου, αυτό το Travelgems Retreat, με την καθοδήγηση του Δρ. Chopra, θα μας δωθούν τα εργαλεία και η γνώση που χρειάζονται για να χαράξουμε μία πορεία ζωής και υγείας, όπου η εσωτερική ισορροπία και η ζωτικότητα θα είναι καθημερινός στόχος. Επιπλέον, καθημερινές συνεδρίες γιόγκα και διαλογισμού με τη διάσημη Sarah-Platt Finger, καθώς και sound healing sessions με τον Νικόλαο Unalome, έναν από τους λίγους ερμηνευτές των flat bells στον κόσμο, θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του retreat. Έτσι, θα «αγκαλιάσουμε» το γαλήνιο περιβάλλον του ασύλληπτης ομορφιάς Cape Sounio της Grecotel, με τις απομονωμένες παραλίες, τις ιδιωτικές πισίνες και τους πευκόφυτους λόφους, καθώς θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία και ζωτικότητα, που θα μας ανανεώσει πλήρως και θα μας βοηθήσει να αποφορτιστούμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

03-dining-at-cape-sounio-grecotel.jpg


Γι' αυτήν τη άκρως αναζωογονητική διοργάνωση, η ιδρύτρια και CEO της Travelgems, Νίκη Σμυρνή, αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο μεγάλος δάσκαλος Δρ. Chopra επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα για να μεταβιβάσει την γνώση και την εμπειρία του στους επισκέπτες μας. Το Cape Sounio, ένας χώρος επιφορτισμένος με τη ενέργεια του ναού του Ποσειδώνα, είναι το ιδανικό μέρος για να εξελιχθούμε μέσα από τη γνώση και την κοινωνική συνεύρεση ανθρώπων με την ίδια διάθεση για ζωή. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δρ. Chopra θα ενθαρρύνει τον κόσμο να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυθεντικών ανθρώπινων σχέσεων, βελτιωμένης ευημερίας και ανάπτυξης».

travelgems-48.jpg
Αρχείο Travelgems


Το Travelgems Longevity Retreat θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Οκτωβρίου στο Cape Sounio, ένα κρυμμένο κόσμημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Το θέρετρο παρέχει πρόσβαση σε δύο απομονωμένες γαλήνιες παραλίες, ιδιωτικές πισίνες κι ένα σπα για χαλάρωση. Να αναφέρουμε, πως τα μπανγκαλόου και οι βίλες είναι κρυμμένα στους πευκόφυτους λόφους, και τα εστιατόριά του προσφέρουν φρέσκα και ποιοτικά υλικά που ετοιμάζονται από μία ταλαντούχα ομάδα σεφ. Ένας χώρο που διαπνέεται από φυσική ομορφιά και πνευματική ενέργεια, γίνεται το προσωπικό μας καταφύγιο και υπόσχεται να ανανεώσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα μας. Κι έτσι, υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με περίσσεια ενέργεια ώστε να αδράξουμε κάθε ευκαιρία!

About Dr. Deepak Chopra

sitting-hands.jpg
Αρχείο Travelgems

Ο Δρ. Deepak Chopra, MD, FACP, FRCP, είναι ο ιδρυτής του Ιδρύματος Chopra και της Chopra Global, που συνδυάζει την επιστήμη και την πνευματικότητα για την ευημερία. Πρωτοπόρος στην ολοκληρωμένη ιατρική και την προσωπική μεταμόρφωση, έχει συγγράψει πάνω από 90 βιβλία, συμπεριλαμβανομένων πολλών best seller των New York Times. Το περιοδικό TIME τον ανακήρυξε ως έναν από τους «100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο του Travelgems Longevity Retreat:


Info: Cape Sounio, 67ο χλμ. Αθηνών - Σουνίου, 195 00 Λαύριο Αττικής.