fbpixel

Search icon
Search
Το top gastrobar της Πυλαίας άνοιξε και πάλι τις πύλες του προσφέροντας ανεπιτήδευτα νόστιμα φαγητό
MAGAZINE

Το top gastrobar της Πυλαίας άνοιξε και πάλι τις πύλες του προσφέροντας ανεπιτήδευτα νόστιμα φαγητό

Στο Aναντάμ Παπαντάμ, η προσεγμένη φιλοξενία συναντά γεύσεις του ονείρου



Συνήθειες και στέκια που μας έλειψαν στη Θεσσαλονίκη γίνονται ξανά καθημερινότητα, σ’ ένα τέμπο που αρμόζει στις νόρμες της εποχής. Πεζόδρομοι, πλατείες, αυλές, ταράτσες και κήποι φρεσκάρονται. Ντύνονται με πράσινο και χαμόγελα -ναι, ακόμη και πίσω από τις μάσκες. Τα σέικερ παίρνουν πάλι φωτιά και ο καφές σερβίρεται ξανά σε γυάλινο ποτήρι. Οι κουζίνες των γαστρομπάρ, των street food spots, που ανεβάζουν τα πρόσημα συνδυάζοντας γεύσεις και τεχνικές, αλλά και των fine εστιατορίων, ραφινάρονται και προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους. Με συνέπεια, αφοσίωση και ωραία διάθεση.

Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ, σταθερά, για να σας μεταφέρουμε τον παλμό. Για να στηρίξουμε αυτούς που μας μαζεύουν γύρω από ένα τραπέζι και που πολύ μας έλειψαν! Η συνέχεια, δική τους!

Η διαχρονική gastropub της Πυλαίας, Aναντάμ Παπαντάμ, άνοιξε, κι εμείς απολαμβάνουμε ξανά την προσεγμένη φιλοξενία και το ανεπιτήδευτα νόστιμο φαγητό!

Η φιλοσοφία στις γεύσεις

Η καλή φήμη τους είναι δεδομένη. Το ίδιο και η φιλοσοφία τους σε επίπεδο πρώτης ύλης. Όσο για τον χαρακτήρα της μεσογειακής τους κουζίνας, μπορεί να έχει ζυμωθεί, συνεχίζει, όμως, να εξελίσσεται με σταθερό τέμπο και ουσία. Εδώ, έρχεσαι για ν’ απολαύσεις, μεταξύ άλλων, νόστιμο ψάρι και θαλασσινά σε διάφορες παραλλαγές, λαχταριστούς μεζέδες, πληθωρικές σαλάτες, γευστικές πίτες με χειροποίητο φύλλο, αλλά κι ένα combo πιάτων με βάση το κρέας.

img-1792.jpg

Η ατμόσφαιρα

Στα δυνατά του χαρτιά, το κλίμα και οι άνθρωποί του, καθώς κι αυτή η κατάφυτη αυλή µε τις χαρακτηριστικές ροτόντες. Ένα καταπράσινο σκηνικό, που το ζητάει η εποχή και το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε για ν’ απολαύσετε εκεί ποτό, κρασί, αποστάγματα, αλλά και κοκτέιλ.

Don't miss

img-1782.jpg

Το εξαιρετικό φιλέτο τσιπούρας με ντοματόρυζο και το τάκος γαρίδας.

Info: Πολυτεχνείου 13 Πυλαία, τηλ. 2310 323666

FB: @ανανταμπαπανταμ

INSTAGRAM: @anadampapadam