fbpixel

Search icon
Search
Το «The Goodtime Hotel» στο Miami μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία του Wes Anderson
DESIGN NEWS

Το «The Goodtime Hotel» στο Miami μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία του Wes Anderson

Ανήκει στο διάσημο μουσικό Pharrell Williams


Το «The Goodtime Hotel» στο Miami Beach αποτελεί ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο που διακρίνεται για μια μοναδική προσέγγιση φιλοξενίας, που συνδυάζει το εμπνευσμένο design και τις πολυτελείς υπηρεσίες.  

Αν σας αρέσει η pastel αισθητική που θυμίζουν τις ταινίες του Wes Anderson, τότε σίγουρα θα λατρέψετε το «The Goodtime Hotel». Το ξενοδοχείο αποτελεί μια όαση σε pastel χρώμα, λίγο έξω από το λιμάνι της South Beach.

39a66389-a8a5-4d37-80c8-8b3b305e2b42.jpeg


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ του ταλαντούχου μουσικού Pharrell Williams και του επιχειρηματία της νυχτερινής ζωής David Grutman. Για το υπέροχο interior design του ξενοδοχείου οι ιδιοκτήτες στράφηκαν στον Ken Fulk, ο οποίος δημιούργησε τους πιο φωτεινούς και χαρούμενους χώρους, γεμάτους με πολύχρωμα δωμάτια, άνετα καθίσματα και tropical vibes. 

To hotel διαθέτει 266 δωμάτια. Ξεκινώντας από τα queen rooms με θέα στον ωκεανό στα luxurious en suite δωμάτια με κρεβάτια king size με ιδιαίτερες ανέσεις και προσεγμένη διακόσμηση. 

812680a2-814a-4d56-93ce-7c51381847a3.jpeg


Ο χώρος που ξεχωρίζει με το διάσημο όνομα «Strawberry Moon» -πήρε το όνομά του από την πανσέληνο που πραγματοποιείται στο θερινό ηλιοστάσιο- αποτελεί το must-see του ξενοδοχείου. Προσφέρει έναν ενεργητικό και δυναμικό χώρο συγκέντρωσης για όλους τους καλεσμένους. Τα δείπνα που αναδεικνύουν μια ποικιλία από μεσογειακά κλασικά και άκρως γευστικά πιάτα, καθώς και «Club House Classics» υπόσχονται να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία για καλό comfort food. Η inside-ousite ατμόσφαιρα ανεβάζει αμέσως τη διάθεση και εγγυάται ξέγνοιαστες καλές στιγμές! 

Ο Pharrell Williams και ο David Grutman επιθυμούν οι επισκέπτες τους να «αδράξουν την ημέρα» στο νέο «Goodtime Hotel» στην παραλία του Miami. Ο πολυβραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός και παραγωγός μίλησε στο PEOPLE για το όραμά του για αυτό το νέο του εγχείρημα.

67c32e97-9614-496f-941c-f1d63f0f9813.jpeg


Συγκεκριμένα δήλωσε, «Θέλουμε το «Goodtime Hotel» να μεταδώσει μια αίσθηση αναζωογόνησης και αυτήν τη σπάνια, συναρπαστική συγκίνηση που κυριαρχεί όταν ανακαλύπτεται κάτι ιδιαίτερο», για το ακίνητο που εκτείνεται κατά μήκος ενός αστικού τετραγώνου της λεωφόρου Washington στο κεντρικό ιστορικό τμήμα της νότιας παραλίας.

«Όταν καταλήξαμε στο όνομα, αποφασίσαμε να κάνουμε το Goodtime μία λέξη, καθώς δημιούργησε μια νέα φράση που «φωτίζει» την κοινότητα γύρω μας. Παίρνουμε έναν δρόμο που έχει ξεχαστεί εδώ και καιρό και θα τον θέτουμε ξανά στο επίκεντρο», συνεχίζει.


cd245583-060c-4acb-9420-9c7b1a241b47.jpeg

Το ζευγάρι οραματίστηκε μια πισίνα με ροζ και άσπρες ρίγες που «μιμούνταν» τα προσαρμοσμένα σεντόνια με πράσινες και λευκές ρίγες στα κρεβάτια των δωματίων. Υπάρχει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη από βελανιδιά, διακοσμημένη με καμηλοπαρδάλεις και παπαγάλους, αλλά και μοναδικά επιδαπέδια φωτιστικά. Η σύγχρονη τέχνη κυριαρχεί στους περισςότερους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ το εστιατόριο αναδεικνύεται μέσα σε ένα γαλαζοπράσινο χρώμα, Miami Vice.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες του πολυτελούς ξενοδοχείου στη gallery!