fbpixel

Search icon
Search
Το sustainable ελληνικό brand που δημιουργεί την πιο cool basic συλλογή
FASHION NEWS

Το sustainable ελληνικό brand που δημιουργεί την πιο cool basic συλλογή

Τo brand AMMA μας εντυπωσιάζει με τη νέα του collection, ΜΑΖΙ


Η ελληνική μόδα εξελίσσεται διαρκώς. Μέσα από μοντέρνα greek brands, κατανοούμε τις νέες fashion προσταγές και δημιουργούμε μια κομψή και συνάμα ευέλικτη γκαρνταρόμπα με γνώμονα την υψηλή αισθητική. Τη summer season, οι συλλογές μας χαρακτηρίζονται από κομμάτια, τα οποία θα μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων - day to night -, να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και παράλληλα να προσφέρουν μία stylish αισθητική. Αέρινες σιλουέτες με essence δροσιάς για τις πιο ζεστές ημέρες και καθαρές γραμμές που προσφέρουν το απαραίτητο update στην εικόνα μας, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Παρόλο που τα έντονα χρώματα αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές τάσεις του φετινού καλοκαιριού, οι ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό χαρακτηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι. 

Ένα από τα πιο αυθεντικά ελληνικά brand, το AMMA παρουσιάζει τη νέα του collection, η οποία αποτελείται από summer basics που μας καλούν να περάσουμε το καλοκαίρι ΜΑΖΙ, με τον πιο κομψό αλλά και sustainable τρόπο. Άλλωστε είναι γνωστό για τη βιώσιμη ταύτοτητά του, καθώς οι αδερφές Νένα Καλαϊτζή-Σταμούλη και Ρηνιώ Καλαϊτζή, από τις θέσεις της Creative Director και της Production Manager του οίκου αλλά και ο Θοδωρής Γαβαλάς, ως Operations Manager, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν eco-conscious οίκο, που απογειώνει με τον καλύτερο τρόπο την elegant αισθητική. 

The MAZI collection 

2021-11-26-amma1233-copy-2.jpg

Η καλοκαιρινή collection αποτελείται από μία σειρά με βασικά items, τα οποία μπορούν να μας συντροφεύουν στις καθημερινές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα αέρινα υφάσματα και οι loose γραμμές είναι ιδανικές για να μας παρέχουν την απόλυτη άνεση, όπου κι αν βρισκόμαστε, ανεξαρτήτως περίστασης, ενώ παράλληλα θα μας χαρίσουν δροσιά ακόμα και τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες. 

Η νέα αυτή καλοκαιρινή συλλογή έχει δημιουργηθεί από υψηλής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα. Γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή φυσικά, πως για το brand AMMA, η βιωσιμότητα είναι ένας τρόπος ζωής και όχι απλά μία τάση της εποχής. Όλα τα κομμάτια κατασκευάζονται στην Ελλάδα με τις καλύτερες sustainable μεθόδους παραγωγής. 

The ultimate designs 

2021-11-26-amma0342-copy-2.jpg

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Η minimal αισθητική βρίσκεται στο απόγειο της, με βασικές αποχρώσεις τα all time classic, λευκό και μαύρο, τα οποία παρουσιάζονται είτε ξεχωριστά είτε σε συνδυασμό. Κάθε item έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αγκαλιάζει τη σιλουέτα κάθε γυναίκας και να την κάνει να νιώθει υπέροχα μέσα σ' αυτό. Οι γραμμές είναι καθαρές και λιτές, υμνώντας και με αυτόν τον τρόπο τη μοναδικότητα του μινιμαλισμού. 

T-shirts, παντελόνες, tailored pants και αέρινα tops που θα χαρίσουν κίνηση στη σιλουέτα σας είναι αυτά που βρίσκονται στο επίκεντρο της collection. Οι basic δημιουργίες σας προσφέρουν την ευκαιρία να ταιριάξετε τα κομμάτια της νέας συλλογής με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους αλλά και να τους χαρίσετε τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με την περίσταση. Στόχος είναι να είστε MAZI σε όλες τις δραστηριότητες. 

MAZI στα basics ΜΑΖΙ στην πόλη, ΜΑΖΙ στα ταξίδια, ΜΑΖΙ στη γιόγκα, ΜΑΖΙ από βαμβάκι, ΜΑΖΙ στη βιωσιμότητα, ΜΑΖΙ με αγάπη!
2021-11-26-amma1352-copy-2.jpg

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, το brand AMMA θα ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες σας. Για ένα πιο athletic look, το "Brave" κολάν σε συνδυασμό με το "Honor" top θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη επαφή. Για all day βόλτες κάτω από τον ήλιο μη διστάσετε να συνδυάσετε τα άνετα trousers με τα βαμβακερά tops, τα οποία δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε. Φυσικά, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και γι' αυτό δεν γίνεται να μην τους δώσουμε την απαραίτητη προσοχή. Οι βαμβακερή ζώνη με το logo του brand σε λευκό χρώμα αλλά και η μαύρη μονόχρωμη, όχι μόνο θα χαρίσει έξτρα πόντους στο στιλ σας αλλά θα σας τονίσει καταπληκτικά το σώμα σας, απογειώνοντας την εικόνα σας.

Αν επιλέγαμε μία λέξη για να χαρακτηρίσουμε το φετινό καλοκαίρι, τότε ξεκάθαρα θα ήταν το MAZI!

Info: Προξένου Κορομηλά 26, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2311 243127, ammashop.gr, Instagram: @amma_garments