fbpixel

Search icon
Search
To supermodel και φιλάνθρωπος, Natalia Vodianova & ο Antoine Arnault ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια μοναδική τελετή στο Παρίσι
PEOPLE & MOMENTS

To supermodel και φιλάνθρωπος, Natalia Vodianova & ο Antoine Arnault ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια μοναδική τελετή στο Παρίσι

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε Δημαρχείο της Πόλης του Φωτός


Ο γάμος της Natalia Vodianova, φιλάνθρωπου και top model, και του Γάλλου επιχειρηματία, Antoine Arnault, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και βασικά μέλη της μεγάλης οικογένειας που ελέγχει τον κορυφαίο πολυτελή όμιλο LVMH πραγματοποιήθηκε κάτω από μοναδική λιτότητα και σεβασμό προς τον θεσμό στο αγαπημένο τους Παρίσι. 

Το ζευγάρι που μένει μόνιμα πλέον στην Πόλη του Φωτός αποφάσισε να ενωθεί κι επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Δημαρχείου του 16ου διαμερίσματος, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους, αλλά κοντινούς του ανθρώπους, που φυσικά ευχήθηκαν τα καλύτερα για την πανέμορφη οικογένειά τους. Η Natalia Vodianova έλαμπε μέσα σε μια άκρως κομψή δημιουργία δια χειρός της Ulyana Sergeenko, η οποία αποτελούταν από δύο κομμάτια -μια midi φούστα που αγκάλιαζε το καλλίγραμμο κορμί της κι ένα πουκάμισο με έντονους ώμους που έκλεινε έως τον λαιμό. Από την άλλη, ο υπέροχος Arnault επέλεξε μια απαλή μπλε γραβάτα, συνδυασμένη με ένα navy blue κοστούμι.

Σύρετε το βελάκι δεξιά για να παρακολουθήσετε τη συγκινητική έξοδο των νεόνυμφων από το Δημαρχείο:

View this post on Instagram

OUI! ????????????

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Οι δυο τους έμοιαζαν σαν να βγήκαν από παραμύθι, καθώς μπορεί ο γάμος τους τελικά να πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο -καθώς η τελετή που είχαν προγραμματισμένη για το φετινό Ιούνιο ακυρώθηκε εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας. 

Κάνοντάς τους κυριολεκτικά «ντους» με ροδοπέταλα, η Natalia και ο Antoine πέρασαν πιο χαμογελαστοί από ποτέ την πόρτα του Δημαρχείου καθώς το κοινό ζητωκραύγαζε και τους χειροκροτούσε από χαρά. Ο θρησκευτικός τους γάμος, όπως ανέφερε η ίδια η Vodianova, θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα.

Γνωστοί σχεδιαστές, όπως οι Jonathan Anderson και Tory Burch, έστειλαν άμεσα τα συγχαρητήριά τους στο αγαπημένο supermodel, όπως και οι στενοί της συνεργάτες και συνάδελφοι, Mariacarla Boscono και Naomi Campbell. Οι τελευταίοι μάλιστα ήταν εκεί όταν το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο set για τα γυρίσματα μιας καμπάνιας του οίκου Louis Vuitton, το 2008. «Θυμάμαι που την είδα και μου έπεσε κυριολεκτικά το σαγόνι», είχε διηγηθεί με χιούμορ ο Arnault, που ήταν τότε ο επικεφαλής επικοινωνίας του οίκου το 2017, στο περιοδικό W. «Η Natalia δεν το θυμάται καν»...

2592aa8e8e56b009cd71e596a5c730a2.jpg

Το happy couple έπεφτε συχνά ο ένας πάνω στον άλλον τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν μετά από την πρώτη γνωριμία τους. Αλλά ήταν το 2011, όταν πια εκδόθηκε κι επίσημα το διαζύγιο της Vodianova από τον πρώτο σύζυγό της, Justin Portman, που ο Arnault της ζήτησε να βγουν ραντεβού. Μάλιστα, η Vodianova αργότερα θα πει, πως ήταν και οι δύο τόσο ντροπαλοί και πως εκείνος δεν προσπάθησε καν να τη φιλήσει!

Πολύ σύντομα, ωστόσο μετέπειτα από αρκετές κοινές εμπειρίες ο Arnault ζήτησε από τη Natalia να ζήσει μαζί του και να αποκτήσει τα παιδιά του. Η ίδια ήταν αρχικά σκεπτική εξαιτίας των ήδη τριών υπέροχων παιδιών της, που είχε από τον πρώτο της γάμο. Στη συνέχεια, ξεπέρασε τον δισταγμό της κι εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που έκρυβε για τον Antoine, χαρίζοντάς του, δυο πανέμορφα αγοράκια και μετακομίζοντας με ολόκληρη την οικογένειά της μαζί της στο Παρίσι. 

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει βρει το μυστικό της ευτυχίας... που δεν είναι άλλο παρά η πραγματική αγάπη του ενός για τον άλλον!