fbpixel

Search icon
Search
To sui generis concept κρασιού, με 250 μοναδικές ετικέτες στην Αγορά Μοδιάνο
CITY VIBES

To sui generis concept κρασιού, με 250 μοναδικές ετικέτες στην Αγορά Μοδιάνο

Η ομάδα του Μy Cava και ο ιθύνων νους, Στέλιος Δημητριάδης δημιούργησαν τον απόλυτο προορισμό για τους wine lovers


Μία νέας γενιάς κάβα, εξοπλισμένη με ειδικές tasting φιάλες κι ένα επιμελημένο dispenser 20 θέσεων, όπου μπορεί κανείς να περιηγηθεί με απόλυτη ελευθερία και να γευτεί ποικιλίες με χαρακτήρα και άποψη, περιμένει κάθε λάτρη του οίνου.

«Θέλαμε να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία με πρωταγωνιστή το κρασί. Να ταξιδέψουμε τη γνώση και την εμπειρία μας σ’ ένα σημείο συνάντησης ανοιχτό στον κόσμο. Να βάλουμε ένα δικό μας boutique στολίδι στην καρδιά της Μοδιάνο».

17a1256.jpg
Στέλιος Δημητριάδης

Το My Cava με δύο λόγια… είναι ένα καινοτόμο, απόλυτα εξειδικευμένο, concept new-age κάβας, που δίνει νέα διάσταση στην εμπειρία της απόλαυσης και της εξερεύνησης του κρασιού και του ποτού, και εμπλουτίζεται με θεματικά tasting, γευσιγνωσίες και δρώμενα.

Εδώ μας έφερε… τo συναισθηματικό δέσιμο με την Αγορά, που ήταν μεγάλο. Ως παιδί, περνούσα ώρες στη Μοδιάνο. Αυτό που συνέβαινε εδώ ήταν στα μάτια μου μια «ατραξιόν», ένα μαγικό λούνα παρκ. Η πρώτη σκέψη στο άκουσμα της επιστροφής της ήταν πως η Θεσσαλονίκη μπαίνει σε μια νέα εποχή, πως θα χτιστεί ένα μωσαϊκό με υγιεινά, καινοτόμα, φιλόδοξα projects. Δε θα μπορούσα να μη μας δω μέσα σε αυτό!

Το ξεχωριστό στοιχείο εδώ είναι πως πρόκειται... για μια νέας γενιάς κάβα, όπου μπορείς να δοκιμάζεις ετικέτες απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από ειδικές tasting φιάλες και ένα υπερσύγχρονο dispenser - φανταστείτε ένα γυάλινο bar κρασιού το οποίο μπορείς να χειριστείς μόνος σου με τη χρήση της My Cava κάρτας σου! Το να μπορείς να αποφασίσεις ποιο είναι το κρασί που σου ταιριάζει πριν το αγοράσεις, να μάθεις, να γευτείς κάτι άλλο, είναι μια νέα εμπειρία στο κεφάλαιο «οίνος».

Για τη συλλογή κρασιών που διαμορφώσαμε… δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο terroir, επιλέγοντας 250 μοναδικές ετικέτες από τον διεθνή και ελληνικό αμπελώνα και, φυσικά, τον αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, που θέλαμε να τιμήσουμε.

17a1238.jpg

Τις ημέρες των γιορτών… θα βρείτε εξαιρετικές προτάσεις δώρων με exclusive κασετίνες, αξεσουάρ, ιδιαίτερα καλάθια και custom επιλογές δώρων γύρω από το κρασί και τα fine spirits για κάθε περίσταση!

Αυτό που μας γοητεύει στην Αγορά Μοδιάνο είναι… ότι δημιουργείται μια ομάδα ανθρώπων με κοινό στόχο. Ένα μαγικό οικοσύστημα, όπου με έναν τρόπο όσοι είμαστε κομμάτι του αλληλεπιδρούμε.

Ελπίζουμε... αυτό το εγχείρημα να έχει διάρκεια, να γυρίσει η πόλη σελίδα και να αγκαλιάσει ξανά η Θεσσαλονίκη την Αγορά!

Info

τηλ.: 2310 229680

E-shop: mycava.gr

Facebook: mycava.gr

Instagram: @mycava_gr